De week van Stel | 13

Ik wil dit berichtje echt even beginnen met dit: dank jullie wel voor alle lieve reacties op mijn vorige schrijfsel. Ik voel me inmiddels weer beter dan op het moment dat ik dat schreef. Helaas blijft mijn hart overslaan, maar ik heb er eigenlijk alleen op sommige momenten echt last van. Op die momenten voel het wel en is het vervelend, maar het maakt niet zo angstig meer. Mocht dit nu echt aanhouden, dan ga ik toch maar weer naar de huisarts. Maar, omdat er echt op mijn hart (ha. ha. ha.) gedrukt is dat het geen kwaad kan, kijk ik het gewoon eventjes aan. Ik houd mezelf in ieder geval goed in de gaten! Goed, terug naar de orde van de dag: dit schrijfsel. (meer…)

Lees verder

Als je hart op hol slaat

Kijk, het had nou leuk geweest als er een schrijfsel zou volgen over head over heels verliefd worden. Op iets, op iemand, op een plek – maakt niet uit. Ook dan slaat je hart op hol, toch? Al dan niet letterlijk. Al ben ik nog zo verliefd op de logeerkat van mijn buurmeisje en nog steeds hotel de botel als ik mijn houten eettafel in mijn huisje zie staan: dit schrijfsel gaat over minder leukere ervaringen met mijn geliefde rikketik. (meer…)

Lees verder

Waarom ben ik zo moeoeoeoeoe?

Zit ik dan. Voor de zoveelste dag; starend naar mijn laptopscherm in full on zombiemodus. De kop thee die zich direct naast mijn laptop bevindt, schreeuwt bijna dat hij liever een kop koffie was geworden. To him (or her, don’t know), it’s obvious. Ik heb die energie nodig. Heb ik er dan een heftige dag op zitten? Neuh, het is ochtend. Heb ik dan vannacht geen oog dichtgedaan? Neuh, ik heb prima geslapen. Heb ik dan te diep in het glaasje gekeken the night before? Ook niet. Dan vraag je je nu misschien af: “Maar eh, Stel, wat is dat het probleem?”. En dan zeg ik doodleuk: “Joh, ik zou het eigenlijk niet echt weten. Ben gewoon MOE”. (meer…)

Lees verder

Mijn nieuwe werkende leven explained

Ergens lijkt het alweer een eeuwigheid geleden, maar aan de andere kant voelt alles nog net zo nieuw als op woensdag 15 juli. Dat was de dag waarop ik begon aan mijn gloednieuwe baan. Stella de ambtenaar, jawel. Ik ben nog niet eens een maand bezig, maar ik heb het idee al redelijk gewend te zijn aan mijn nieuwe ritme. Helaas laten mijn energie- en creativiteitslevels het lichtelijk afweten. Mocht je denken: “Oef, Stel, je bent niet helemaal lekker in schrijfvorm hè?”, dan snap ik dat volkomen. Can’t help it – working on it. (meer…)

Lees verder
Sluit Menu