Heeeee, daar ben ik weer (eens)

Heeeee, daar ben ik weer (eens)

Ha, kennen jullie dat verhaal van de vrouw die zichzelf beloofde weer meer te gaan bloggen en dat dus ook vrolijk deed? Nee, ik ook niet. Maar, de meid heeft zichzelf weer eens achter haar digitale schrijftafel gehesen. Thee erbij, muziekie aan – je kent het wel. Ik heb geen idee waar ik over wil kletsen, maar laten we er maar op vertrouwen dat mijn vingers nog weten hoe het moet. En dat mijn hoofd wat leuke fratsen weet te bedenken om op dit digitale papier los te laten. Ja.

“How. is. LIFE?!”

GOH, wat lief dat je dat vraagt. Met mij gaat het, eh, goed. Ja, overwegend goed. Met hier en daar een bump in the road natuurlijk, want dat is de leven. Weten jullie nog dat ik vorig jaar zomer echt HEUL erg verdrietig was rondom allerlei hartproblematiek? Nou, ik durf maanden later met een heeeeeeele grote glimlach op mijn gezicht te schrijven dat mijn hart zich weer veel rustiger gedraagt. Sterker nog: volgens mij is het aantal extrasystolen zo erg afgenomen dat ze er amper meer zijn. En ja: dat zonder pilletje of operatie of iets anders engs. Al moet ik zeggen dat ik wel degelijk actie heb ondernomen, maar godzijdank kwam daar uiteindelijk geen ziekenhuis meer aan te pas. En ja: dankbaarheid alom. Maar echt. Zal zo even verder kletsen over wat ik dan heb uitgespookt om te komen waar ik nu ben wat dat betreft. 

Goed, back to the base line: het gaat dus goed. Ik ben nog altijd he-le-maal hoteldebotel op mijn lieve vriend, waar ik inmiddels alweer meer dan een jaar mee samen ben. Ik woon nog in mijn eigen huissie, waar ik me steeds meer thuis ben gaan voelen. Weten jullie nog dat ik verhuisde? Dat is potverdorie alweer TWEE jaar geleden. Ja, echt. Niet te doen hoe snel de tijd gaat. Anyways: erg blij mee dus. Met mijn lievelingsmensen om me heen gaat alles gelukkig ook goed en sinds kort ben ik ook helemaal on the healthy tour waardoor ik fysiek ook lekker in mijn vel zit. Blij mee. Ik ben me door de situatie in de wereld nu heel erg bewust van hoe gelukkig ik mag zijn; hoe gezegend ik ben. Elke dag hoop ik een beetje meer dat anderen mensen ook zoveel geluk mogen (gaan) hebben als ik <3 

Maar nu willen jullie dus weten: dat hart, what did you do? 

Nou, ik heb natuurlijk echt heel het internet uitgespeeld als het neerkomt op tips. Tips voor een blij hart. Want waar een kwaal is, is een oorzaak. Ik geloofde er heilig in dat mijn lichaam mij wat wilde vertellen en heb uit alle macht geprobeerd te luisteren. Ik las overal dat een chiropractor kon helpen, dus hop: ging ze. Die heeft mij lekker aan alle kanten gekraakt, hoera. Ik stopte ook met de anticonceptiepil. En ik startte een traject bij een psycholoog om eens te kijken naar mijn mentale welzijn. Ik denk dat dit alles bij elkaar heeft gezorgd voor een rustiger hart. En een blijere Stella. 

En wat wilde je verder nog kwijt?

Nouuuu, ik wilde nog even kwijt dat mijn website heel binnenkort weer een nieuw jasje krijgt. Gewoon, omdat ik dat leuk vind en omdat het dan weer wat beter bij me past. Voor het geval je een sneak peek wil van de stijl: neem even een kijkje op mijn Instagram account. Waar ik overigens een mini blog op spiritualiteit van heb gemaakt, want ik heb besloten er maar gewoon voor uit te gaan komen dat ik GEK ben op allerlei spiriwiri dingen. Jep, je kunt hier dus ook meer van dat alles verwachten. Maar ik beloof natuurlijk niks, want we weten inmiddels allemaal hoe dat afloopt. 

Binnenkort meer overrrrr..

Spiritualiteit en mijn zoektocht daarin, dus. En ik heb ook zin om het artikel over mijn pilloze leven in elkaar te knutselen. Want inmiddels is er alweer een half jaar (!) voorbij, waar ik een hele hoop over te vertellen heb. Eigenlijk heb ik gewoon wel weer zin om lekker te gaan schrijven. Al is het puur voor my eyes only, want stiekem vraag ik me echt wel eens af wie dit nog leest. 

Lees jij nog mee? Let me know, want dan kan ik je even overladen met hartjes. Doei! 

Deze post heeft 6 reacties

  1. Ooh, wat fijn om te horen dat je hart zich weer wat beter gedraagt en dat er geen medicatie aan vast hoefde te hangen. Goed dat je het eerst op die andere manieren hebt geprobeerd, super blij voor jou dat het zo gelukt is! Trouwe lezer hier nog steeds, vele groetjes!!

    1. Dankjewel <3 Lief! Ik word heel blij van je reactie. En wat leuk dat je nog altijd meeleest!

  2. Ja, ik lees nog mee! Wat goed om te horen dat het beter met je gaat qua gezondheid én dat je beter in je vel zit. Ik ben benieuwd naar je verhalen over spiritualiteit en je zoektocht daarin :)

    1. Woehoe, dat is leuk! Vind ik echt leuk om te horen :) Ik ben er zelf ook benieuwd naar, haha. Hoop dat de artikelen er ook echt gaan komen. Ik ben nu in ieder geval wel gemotiveerd om lekker te kletsen hier. Liefs!

  3. Ik ben echt extreem laat maar ik ben er ook nog altijd :D Heel benieuwd naar je nieuwe jasje en zeer fijn te lezen dat het goed met je gaat en dat je hart weer een beetje rustiger is :)
    Ga je ook iets schrijven hier over je spiriwiri avonturen?

  4. Oh wat goed dat je je zoveel beter voelt! Blij voor jou. Ik heb zelf niks met spiritualiteit, maar ik blijf vast wel lezen want je schrijft zo heerlijk haha!

Geef een reactie

Sluit Menu