Hoe het leven er ‘en ce moment’ voorstaat bij Stel

Hoe het leven er ‘en ce moment’ voorstaat bij Stel

Goed; daar zit ze weer. Stel, inclusief pyjamapak en bril. Heeft effe geduurd. Ze kan inmiddels haar laptopscherm niet scherp zien zonder het bruin-zwart-gevlekte gevaarte op haar neus te planten. Binnenkort maar eens een ander-halve-meter-tripje naar de brillenwinkel plannen, want die ogen van mij beginnen om vakantie te vragen. Enneh: geef ze eens ongelijk. Maar, back to the point hier. Ik hoef jullie natuurlijk niét te vertellen dat het een gekke tijd is. Dagenlang heb ik naar de juiste woorden gezocht; afgewogen wat wel en wat niet te delen. De keuze is gevallen op het volgende: ik deel jullie hierbij mede dat ik voor een aantal uitdagingen sta. Cryptisch much?

Gelukkig is er weinig dat ik niet aankan zolang ik het in mijn mars heb om de boel met een hoop positiviteit, moed, liefde en power te benaderen. Mensen, maak jullie borst maar nat: deze meid heeft me toch een partijtje liefde in haar hart en vuur in d’r bips! (Dat is een vrij vreemde uitspraak, maar je snapt me). Ik heb daarnaast lieve mensen om mij heen die me helpen, afleiden en opbeuren. Dankbaarheid alom. 

En verder? Verder houd ik mezelf happy door dingen te doen waar ik blij van word. Remember dat lijstje dat ik een aantal weken geleden maakte? Deze? Daar heb ik al een aantal dingen van af kunnen strepen. Ook mijn kat moet aan extra knuffelsessies geloven; heb maar even niet gevraagd wat ze daar nu eigenlijk precies van vindt. 

Weet je wat nou zo leuk is? Dat ik for some reason veel inspiratie heb. Ondanks de nare omstandigheden, waar ik niet over uit ga wijden, voel ik me over het algemeen heel erg gemotiveerd. Ik heb zin om mijn handen uit de mouwen te steken; op zo veel verschillende vlakken! Zo ben ik allerlei fijne self help boeken aan het lezen om mezelf te ontwikkelen, is mijn huisje heel opgeruimd en schoon, schrijf ik elke dag op hoe ik het leven voor me zie over een tijdje (gotta set those goals people!), mediteer ik zo nu en dan om niet in verdrietige emoties te verdwijnen en ben ik ineens helemaal into vegan en cruelty free skin and hair care

Weten jullie nog dat ik mijn eerste groene stappen zette? Sindsdien, en dat is alweer een hele tijd, koop ik geen producten meer die op dieren zijn getest. Maar, ik zet tegenwoordig nog een stapje extra. Ik koop namelijk alleen nog verzorgingsproducten van merken die iets goeds doen voor het milieu. Zo heb ik wat haarproducten veroverd van Love, Beauty and The Planet die ik uit ga testen. Tsja, dat is het leven nu hè – helemaal excited worden van een fles shampoo. 

Hoe gaat het met jullie?! Ik hoop oké, als goed teveel gevraagd is. Ik stuur jullie oneindig veel digitale knuffels en hoop dat ik snel weer open en eerlijk kan kletsen over alles wat écht in het leven des Stels gebeurt. 

Liefs, Stel. 

Deze post heeft 14 reacties

 1. Aah ik zat net te denken dat ik je schrijfsels miste en nu staat er weer iets online, yay! Je klinkt positief, en dat is fijn. Ik ben super benieuwd naar je groene stappen (ga je daar ook een update over schrijven?) en over de dingen die je so far afstreepte van je to-quarantine lijst. Ik moet zeggen, ondanks dat ik had verwacht dat ik niks van de mijne zou doen, heb ik ook al een boel kunnen afstrepen! Misschien was het de spreekwoordelijke schop onder onze kont die we stiekem nodig hadden? Anyhow, je hebt net gelezen hoe het bij mij gaat ;) Maar ik wilde je toch even een digitale knuffel terugsturen, dus hierbij!

 2. Wat een heerlijk stuk heb je weer geschreven, ik ben benieuwd naar al je stappen en naar je volgende update! ik denk dat veel mensen hun lijstje kunnen afstrepen, verder zijn wij nu aan het focussen op onze moestuin!

 3. Leeeuk, die groene stapjes! Ben benieuwd naar je ervaringen ermee, want daar leer ik altijd graag van bij. Blij dat je je gemotiveerd voelt in dagen als deze, het straalt alleszins af van je tekst. Fijn om te lezen weer! Liefs!

  1. Jaaa me too, hihi. Echt leuk om te zien dat steeds meer mensen zich daarmee bezig houden. Ik ben echt nog niet heel erg ‘ver’ ermee hoor, maar ik denk dan maar: “Elk klein stapje helpt!”. Ik zal mijn best doen om binnenkort even een updateje te schrijven. Liefs!

 4. Wat goed dat je al wat dingen hebt kunnen afstrepen! En ook van je ‘groene stappen’. Ik gebruik nu een paar maanden shampoo van Love, Beauty and The Planet en ben er echt heel blij mee. X

  1. KAR! Wat leuk dit; hoe is het met je?! <3 Ah fijn om te horen; ik denk dat ik er ook erg blij mee ga zijn. Ik maak mijn oude shampoo eerst nog eventjes op, dus ik heb het nog niet geprobeerd. Het ruikt in ieder geval wél al heel lekker. Veel knuffels en ik vind het écht leuk je weer even te 'spreken'.

 5. Haha, hier ook zo’n kat die de knuffels niet helemaal begrijpt. Benieuwd naar je inspiratie!

  1. Hahaha zo schattig is dat! Ik stiekem ook, want inmiddels is dat ineens weer een beetje foetsie. Heb je ooit het boek Big Magic gelezen? (Zo nee; aanrader!). De schrijfster legt dan uit dat ze inspiratie als een soort energie ziet die kan komen en kan gaan. I guess that’s true, hihi. Nu wachten tot het weer terug is! Liefs.

 6. YAY voor weer een nieuw stukje van Stel! Wat schrijf je toch fijn en ik krijg altijd een glimlach op mijn gezicht als ik een stukje van je lees. Wat fijn dat je ondanks de situatie toch lekker veel inspiratie hebt! :)

  1. Ah dankjewel <3 ZO LIEF! Nu krijg ik nóg meer zin om meer te schrijven weer. Ik ben inmiddels wéér in een soort help-wat-moet-ik-schrijven-zonder-al-te-veel-over-mijn-prive-situatie-te-vertellen-situatie beland, maar gelukkig kan ik altijd inspiratie opdoen bij alle andere lieve, getalenteerde meiden die schrijven. Waar jij er zeker eentje van bent! (: Liefs!

 7. Fijn dat je er weer bent Stella! Wat een positieve, fijne blogpost heb je weer geschreven. Word daar altijd vrolijk van :-) Liefs!

  1. Ah thanks, lief van je! Dat maakt mij dan weer blij, haha. Liefs!

 8. Vuur in je bips! Yes! Fijn is dat he, dat je in deze tijden toch ongekende positiviteit, dankbaarheid en inspiratie errrrgens vandaan kunt halen. Kijk weer uit naar je volgende blog <3

 9. Heee Stel! Ik was je blog tijdelijk uit het oog verloren omdat ik je nieuwe url niet gevolgd had op feedly maar dacht er opeens aan, dus heb nu gelijk even wat teruggelezen. En wat ziet je site er mooi uit! Hoop dat het goed met je gaat ✨

Geef een reactie

Sluit Menu