Freelance

(Jep, Stel goes freelance! Binnenkort, dan).

coming soon!

Hier komt tegen die tijd allemaal tekst te staan. Die zinnen zullen je vertellen wat ik deze wereld allemaal te bieden heb op schrijf-,  content- en communicatiegebied. Ja, nee, ik geloof het zelf ook nog niet helemaal. Zie je me al gaan, naar de Kamer van Koophandel? Ik nog niet. Eerst zakelijke outfits scoren, #girlboss op mijn bips laten tatoeëren en mijn insta husband overhalen om de boel professioneel vast te leggen; dat snap je. 

coming soon!

Hier moet dan dus nóg meer tekst komen. Snap je dat daar tijd in gaat zitten? Tijd is geld mensen, tijd is geld. (Grapje natuurlijk). Ik houd mijn fans (ha-ha) op de hoogte via Instagram. Overigens houd ik je ook op de hoogte in mijn schrijfsels hier. Zo lang daar nog in staat dat ik ‘het zo druk heb’ (of iets in die richting), dan zal het vast nog eventjes duren voordat dit freelance gebeuren van start gaat. Excuus, excuus. 

coming soon (Echt!)

Even zonder dollen. Ik ben in 2019 officieel afgestudeerd als tekstschrijfster (onder de noemer Communicatie en Informatiewetenschappen). Universitair; masterniveau. Ik vind niet dat dat hét bewijs is van ‘een goede tekstschrijfster zijn’. Het is ten slotte maar een papiertje. Maar, dat neemt niet weg dat ik echt wel iéts afweet van communicatie; met tekst in het bijzonder. Heb jij nou hét ondernemersidee voor mij? Please do share! Je vindt mijn contactformulier bij ‘contact’. Je mag daar ook andere berichtjes naartoe sturen, trouwens. Vind ik leuk. Veel lieve groetjes – ook aan je huisdier! (Ahum – vooral aan je huisdier).

Sluit Menu