Freelance

oneindige liefde voor woorden

Altijd al gek geweest op schrijven – dat ben ik. Mateloos geïnteresseerd in hetgeen je met taal kunt bereiken; wat je in de gedachten- en belevingswereld van een ander kunt laten ontstaan als je de dingen op een bepaalde manier onder woorden brengt. 

Taal is oneindig. Kijk om te beginnen eens naar AL die boeken in een boekenwinkel. Dat is toch duizelingwekkend? Prachtige, inspirerende verhalen die zijn ontstaan in het hoofd van een mens – een mens als jij en ik. Schrijvers die hun hersenspinsels op een eigen, unieke manier op papier hebben vereeuwigd. Niemand zou het zo gedaan hebben als zij. Ja, daar ga ik van sprankelen.  

Geen wonder dat ik een universitaire bachelor in Taalwetenschappen heb afgerond, om vervolgens mijn masterdiploma met specialisatie Tekstschrijven in de wacht te slepen. Oh, en vergeet 10+ jaar aan ervaring met creatief, persoonlijk schrijven niet. 

wat kan ik doen voor jou?

Ik wil hier écht wat mee doen. Dat wist ik al een hele tijd, maar het een flink aantal aardse-rondjes-om-de-zon gekost om deze stap ook echt te zetten. Ik wil mijn tekstschrijfsels aanbieden aan de mensen die ik daar mee kan helpen; voor wie ik echt iets kan betekenen. 

Wat voor schrijfsels ik produceer? Alles met een persoonlijk tintje. Struikel jij constant over de zinnen van jouw sollicitatiebrief? Wil jij jouw LinkedIn profiel nou eens écht aan laten sluiten op wie jij bent en wat je doet? Sta je aan de vooravond van een prachtig mooie of juist verdrietige viering en wil je iets moois vertellen, maar weet je gewoon niet hoe? 

Sluit jouw about me pagina nog steeds niet helemaal aan bij jouw boodschap en/of beeld van jezelf? Wil je iemand graag blij maken een persoonlijk gedichtje over een bepaald onderwerp? Ik help jou met alle liefde om al die eigenschappen, gevoelens of emoties op jouw manier onder woorden te brengen. 

oke Stel, ik heb jouw hulp nodig!

YES, leuk – zo hoor ik het graag. We gaan ervoor. Samen zetten we iets op (digitaal) papier wat helemaal bij jou past. Jouw hersenspinsels en mijn onder-woorden-breng-kunsten – a match made in language heaven. Stuur mij gewoon even een berichtje over wat je graag zou willen en hoe je dat voor je ziet, want ik heb (nog) geen vaste tarieven. Samen komen we er vast wel uit, toch? Je kunt mij bereiken via Instagram, LinkedIn of mijn e-mailadres: info.schrijfstel@gmail.com. Ik zie je berichtje graag tegemoet! 

Sluit Menu