Freelance

Jep, Stel goes freelance! Maar, nu nog eventjes niet. Mocht je nu toch denken: “Oké, alles leuk en aardig, maar ik kan echt geen se-con-de langer meer wachten!”, dan mag je mij altijd een mailtje sturen. Daar komen we zeker samen uit. Onder het genot van een kopje gemberthee; dat soort officiële dingen. Voor nu: koekeloer gerust lekker rond op de andere pagina’s hier en ik beloof hier snel mee aan de slag te gaan. Echt. 

coming soon!

Hier komt tegen die tijd allemaal tekst te staan; rijen met woorden. Zinnen heten die – dat wist je vast al. Die zinnen zullen samen een stukje informatie gaan vormen over mij als onderneemster en wat ik deze wereld allemaal te bieden heb op schrijf-,  conten- en communicatiegebied. Ja, nee, ik geloof het zelf ook nog niet helemaal. Zie je me al gaan, naar de Kamer van Koophandel? Ik nu nog even niet. Eerst zakelijke outfits scoren, #girlboss op mijn bips laten tatoeëren en een insta husband aan de haak slaan om de boel professioneel vast te leggen; dat snap je. 

coming soon!

Hier moet dan dus nóg meer tekst komen. Snap je dat daar tijd in gaat zitten? Tijd is geld mensen, tijd is geld. (Grapje natuurlijk). Ik houd mijn fans (ha-ha) op de hoogte via Instagram en Facebook. Waar je mij moet vinden? Nou, om dat uit te vogelen moet je die leuke social icoontjes even zoeken. Je vindt onder de pagina die ‘blog’ heet. Overigens houd ik je natuurlijk ook op de hoogte in mijn schrijfsels hier. Zo lang daar nog in staat dat ik ‘het zo druk heb’ (of iets in die richting), dan zal het vast nog eventjes duren. Excuus, excuus. 

coming soon (Echt!)

Even zonder dollen. Ik ben in 2019 officieel afgestudeerd als tekstschrijfster (onder de noemer Communicatie en Informatiewetenschappen). Universitair; masterniveau. Ik vind niet dat dat hét bewijs is van een goede tekstschrijfster zijn – het is ten slotte maar een papiertje. Maar, dat neemt niet weg dat ik echt wel iéts afweet van communicatie; met tekst in het bijzonder. Heb jij nou hét ondernemersidee voor mij? Please do share! Je vindt mijn contactformulier bij ‘contact’. Je mag daar ook andere berichtjes naartoe sturen, trouwens. Vind ik leuk. Veel lieve groetjes – ook aan je huisdier! (Ahum – vooral aan je huisdier).

Sluit Menu