21 for 2021

21 for 2021

Ja hallo, daar is Spuit elf met haar 21 dingen voor 2021 lijssie. Jaha, ik heb dus ook een keer zo’n lijstje gemaakt. Zelfs helemaal creatief in elkaar geflanst in een boekje. Daar ga ik dan weer even geen foto’s van maken (want: niet mooi genoeg), dus ga ik het hier gewoon even gezellig op een digitaal rijtje zetten. Das ook leuk, toch? Ja. Oke.

♡ Een lekkere appeltaart bakken 

♡ Wegwerpcamera fotootjes laten ontwikkelen

♡ Nieuw wegwerpcameraatje volmaken

♡ Een Nintendo Online abbonement nemen en mijn Animal Crossing eilandje versieren met custom designs

♡ Een lekkere roomsaus leren maken voor pasta’s

♡ Één maand per kwartaal volledig vega eten (en voor de rest biologisch) 

♡ Een yoga challenge van Adriënne volledig afmaken (hoeft niet in 1 maand)

♡ Een keer zelf met de auto ergens heenrijden om daar te wandelen

♡ Mijn go to favoriete rode (supermarkt) wijn vinden

♡ Een nieuwe zonnebril uitzoeken en kopen

♡ Een langer stuk op de snelweg rijden

♡ Een leuk fotorek uitzoeken, die ophangen en volhangen met fijne foto’s 

♡ Een goed en fijn scheermesje vinden (tips anyone?) 

♡ Een goede en fijne natuurlijke deo vinden

♡ Mijn hele Kallax kast vol hebben met planten

♡ Een lastige yogapose uitkiezen en die uiteindelijk onder de knie hebben

♡ Een heel mooi liedje uitkiezen, de tabs erbij zoeken en die helemaal leren spelen 

♡ Een vet lekker bananenbroodrecept vinden en die goed kunnen maken (tips zijn heel erg welkom!) 

♡ Iets vinden waar ik fantsoenlijk mijn handdoeken aan op kan hangen (ik mag niet boren in mijn badkamer, vandaar)

♡ Zelf een weekendje weg, in mijn uppie – maakt niet uit waarheen

♡ Mijn haar weer eens laten verven – of iets met highlights of zo

Hebben jullie ook zo’n lijstje? En ook al eerder gehad? Ben heel benieuwd of ik het voor elkaar ga krijgen dit jaar! 

 

Deze post heeft 15 reacties

 1. Wat een leuk lijstje! Een Kallax kast vol planten, ik zie het helemaal voor me, wat geweldig!

  1. Dankjewel! Oeeee ja, ik kan ook echt niet wachten. Ik duim dat we snel weer naar grote tuincentra mogen. Volgens mij zijn sommigen wel open nu, maar ik wacht toch liever even af tot het echt weer ‘mag’, dat plantshoppen (: Liefs!

 2. Wat een leuke lijst! Lijkt me allemaal heel erg haalbaar, dat is ook wel fijn ;) Een go to rode wijn vinden is er ook eentje die ik wel op mijn lijstje wil zetten, dat is echt een uitdaging en leuk om uit te proberen, haha. Ik koop nu altijd iets anders, maar soms valt het zó tegen en dat is echt zonde.

  1. Ja he? Dat heb ik stiekem wel een beetje expres gedaan; dat er echt dingen tussenstaan waar ik niet tegenop zie, hihi. Er zitten ook wel echt comfort-zone-verlaat dingen in, dat wel! Jaaaa die rode wijn vinden; goh, wat vervelend ;-) En jaaa dat is wel echt zonde. Het is fijn als je er eentje hebt (of een paar) waarvan je denkt: JA. Dit is al-tijd goed. Liefs!

 3. Ik heb voor kerst van een vriendin een wegwerpcamera gekregen! Ik kijk er al naar uit om daar foto’s van te laten ontwikkelen, altijd zo’n leuk moment. Leuk lijstje!

  1. Wat een leuk cadeautje! Ooooh, dat is echt een goede tip eigenlijk – om dat eens cadeau te doen ook. Ik ben heel benieuwd ook naar de foto’s die ik dus in 2019 en afgelopen jaar heb gemaakt.. Kan niet wachten tot ik ze (weer) kan laten ontwikkelen! (: Liefs!

 4. Wat een tof lijstje! Ik heb er dit jaar voor het eerst een gemaakt. Die is te vinden op mijn blog, en via mijn bullet journal kan ik de progressie bijhouden. Ben benieuwd of ik alles ga halen!

  1. Thanks! Ik ga jouw lijstje ook zeker even bekijken. Ik ben ook heel benieuwd of ik het ga halen. Als we er maar plezier in hebben, toch? Veel succes en plezier met jouw lijstje (: Liefs!

 5. Leuke lijst! Mijn favoriete nieuwe rode wijn is Valpollicella Ripasso, maar die zijn altijd wel best duur. Tweede optie is Montepulciano, die met zwart logo met van die stippen in een cirkel bij de Appie haha.
  Qua scheermesje las ik dat er een nieuw merk is uit Zweden waar je een abo op kunt nemen zodat je nooit meer botte mesjes hebt en je ook niet kan verwonden omdat je te lang hebt gewacht met een nieuwe kopen? Het heet Estrid volgens mij. Nog niet uitgetest maar ik zat er laatst eens naar te kijken. Tot slot is mijn favoriete natuurlijke deo merk ‘We love the planet’ en Loveli Care (maar die hebben niet zonder baking soda, waar ik helaas niet tegen kan). De winter is wel een perfecte tijd om te switchen ;) Je hebt namelijk een 2 weken overgang nodig waarin het even duurt tot het werkt!
  Benieuwd naar of het allemaal gaat lukken dit jaar! Best wel overzichtelijke dingen eigenlijk :)

  1. Jaaaa ik heb dus jouw artikel over de natuurlijke deo’s ook helemaal goed doorgespit! Ik had er ook eentje van We love the planet, ooit, zo’n potje. Maar ik krijg dus mega jeuk ervan, dus ik ben bang dat ik ook allergisch ben voor (of gewoon niet goed tegen) baking soda (kan).. Maar ik ga jouw artikel er zeker nog eens bij pakken, want het is alweer een tijdje geleden dat ik ‘m las en nu ik er echt een doel van heb gemaakt, ga ik er weer even achteraan! En oelalaaa, die wijn klinkt goed! Volgens mij heb ik die dus al weleens zien staan en in mijn handen gehad, met die rode stippen. Ik ga eens kijken wanneer ik weer een nieuwe fles aan ga schaffen. Dankjewel voor alle tips! <3

 6. Zo’n tof lijstje! Ik heb al een paar natuurlijke deo’s getest maar die doen toch nooit zo goed hun werk vind ik. Misschien heb ik ook de juiste nog niet gevonden. En qua scheermesje, niet echt ecologisch, maar ik koop het mijne altijd in de Lidl, met 5 mesjes. Vind het zo’n fijn ding! Nog nooit wondjes gehad en het doet ook geen pijn. Dat had ik soms met andere scheermesjes, dat het te hard scheert ofzo (dat slaat waarschijnlijk nergens op, haha).

  1. Oeeee wat een goede tip, dankjewel! Ik ga eens kijken of ik ze ook fijn vind (: Liefs!

 7. Tof lijstje! Ik maak altijd dit (aha, vegan nog wel!) bananenbrood: https://brendadegroot.com/supersimpel-chocolade-bananenbrood/

  ‘t Is inderdaad echt heel simpel want ik kan niet goed bakken (:

  Ik zeg al een tijdje dat ik een weekendje weg wil op mijn alleen (om te schrijven en gewoon, daarom) maar het komt er nooit van. Ik zal in de gaten houden of het jou gelukt is, haha.

  1. Mjam, dat ziet er heer-lijk uit. En wat goed dat hij vegan is; dat vind ik alleen maar helemaal mooi meegenomen. Ah, ja, om te schrijven.. Zie jij jezelf dan ook al helemaal zitten? Lijkt me zo heerlijk. Wie weet dat het ons lukt. Ik hoop dat ik het dit jaar in ieder geval kan proberen! Liefs!

Geef een reactie

Sluit Menu