Blogs die ik nog altijd lees. Al is het ‘stiekem’.

Blogs die ik nog altijd lees. Al is het ‘stiekem’.

Zelf vind ik reacties krijgen me-ga leuk. Waarom ik dan zelf zo’n ei ben dat niet altijd reageert op schrijfsels van anderen? Daar heb ik geen goed excuus voor. Nee, echt niet. Ik beloof mijn leven te gaan beteren. Echt waar! Voor nu wilde ik toch graag een hoop digitale liefde en bewondering uiten naar de getalenteerde schrijfmiepen (dat vind ik een leuk woord; schrijfmiep) die nog altijd het internet versieren met hun woorden. Oke dat klinkt dan misschien weer iets té, maar je snapt wat ik bedoel, toch?!

Etalles

Eigenlijk doet Anne alles met haar blog en in haar schrijfsels wat ik ook zou willen doen. Ik kan er lang of kort over zijn, maar ik lees haar verhalen met veel plezier en vind het fantastisch knap hoe ze het schrijven zo goed volhoudt. (En het grappige vind ik altijd dat ik mijn eigen naam lees in haar blognaam, hihi). 

Tussenmarsenjupiter

Irene weet, als het goed is, al een tijdje dat ik echt fan ben van haar blog. Maar alsnog zeg ik het te weinig. Ik denk dat zij een beetje de Belgische Anne is, maar dan anders? Toch? Ik kan het maar moeilijk onder woorden brengen, dus ga maar gewoon even een kijkje (leesje?) nemen. Als je haar nog niet kent dan, wat me sterk lijkt.. 

AroundSan

Pfff San, wat mis ik die meid. Nee, even zonder dollen: Sandra en ik zijn vriendinnen, alleen zien we elkaar praktisch nooit tegenwoordig. Ik woonde natuurlijk in Leiden (en zij in Katwijk), dus ‘vroeger’ was het nog wel te doen – die afstand. Maar nu, en dan zeker met corona, is het NOG lastiger. Ik ben zo trots op haar, trouwens. Ze is onder omstandigheden nog altijd zo goed bezig. Ook met haar nieuwe Instagram @eentofhuis. Gewoon kijken dus. Ja. 

Wish Flower

Ook Lauriëtte is een vriendin van mij. En wat voor een! Gelukkig houden we elkaar dit jaar telefonisch goed op de hoogte van alle gebeurtenissen in onze levens. Maar, we hebben elkaar laatst ook weer in real life gezien. Eerst gezellig bij mij thuis, en vorige week in haar fijne huisje. Lauriëtte is van plan om haar blog nogal om te gooien en ik hoop ook echt dat ze dat gaat doen. Dan blijf ik uiteraard fan! 

Er zijn trouwens echt nog meer blogs die ik lees hoor; vooral artikelen die me dan aanspreken. Maar, ga ook zeker eens een kijkje nemen op de blog. van Marlous, Silke, Rosanne, Lesley, Ilona en Rachel.

Liefs, Stel. 

Deze post heeft 17 reacties

 1. Haha oh leuk, bedankt! Ik ga meteen eens bij de rest piepen, want ik volg ze niet allemaal!

 2. Wat een goede blogtips!! Ik vind het soms zo lastig om leuke nieuwe blogs te vinden, ik ga zeker een kijkje nemen bij jouw faves! Liefs, Eva

 3. Ohh AroundSan is precies wat ik graag volg! Kende haar nog niet. Thanks!

 4. Leuk, ik kende hier nog een paar niet van dus ik ga eens een kijkje nemen. Altijd leuk om nieuwe bloggers te ontdekken!

 5. Voila se, meteen iedereen die ik nog niet kende beginnen volgen op Bloglovin. Vind het zo leuk om nieuwe blogs te ontdekken, dus dit artikeltje was weer enorm handig. Bedankt!

 6. Mhihi schattigaard! Ik denk nog steeds heel blij terug aan die ene keer dat we hier in Gentje konden meeten. Tijd om als al dit gedoe achter de rug is, eens te komen piepen naar al het schoons van Nederland, me dunkt! Ik ben ook echt trouwe lezer bij Irene & San; denk dat we op dat vlak ook echt wel wat dezelfde smaak hebben. Dus dan ben ik zeker dat de anderen me ook zullen bekoren, ik ga gelijk eens kijken! Liefs & knuffel

  1. Ja he? Dat was echt heel leuk! En ja, helemaal waar (: Het is toch een soort herkenbaarheid die je dan vind in elkaar en in elkaars’ schrijfsels denk ik. Ik hoop dat je de andere blogjes die misschien nieuw voor je waren ook leuk zult vinden. En dat je een keertje naar Nederland wil (en kan!) komen; lijkt me echt leuk! <3 Liefs!

 7. Leukleuk, er zaten een aantal hele mooie blogs tussen die ik gelijk ben gaan volgen. Bedankt voor het delen!

 8. Ahhh lieverd, I miss you zozozozozo erg. Maar écht. Zo lief ook wat je zegt. Je wilt niet weten hoe trots ik op jou ben! <3 Ik ga je gelijk appen, want die date gaat er gewoon komen. Dus. ?

 9. Oh wat lief & leuk dat je me hier noemt, dankjewel! Dat is echt tof. Ik ben ook trots op mezelf dat ik het schrijven zo goed volhoud, haha, of is dat gek om te zeggen? Nouja, ik schrijf vooral weer met heel veel plezier en dat was mijn belangrijkste doel het afgelopen jaar! Leuk dat jij ook bent blijven schrijven, ik lees je graag. En ja, ik snap dat je jouw naam leest in mijn blognaam, haha!

  1. Neeee ben je gek, dat is hartstikke goed om te zeggen en ook echt te vinden! (: Zou ik ook zijn als ik jou was. Fijn dat je dat doel behaald hebt – dat is hartstikke veel waard vind ik. I’m getting there too, jeei! Hahaha ja he? Mijn naam achterstevoren is Allets, dus het lijkt er toch echt wel een beetje op! Al vind ik jouw blognaam wel een stuk mooier. Ik dacht te weten waarom het zo heet, maar dat kan ik ook helemaal zelf hebben bedacht. Zit er eigenlijk een gedachte achter? Ben benieuwd! Liefs!

 10. Amaaai Stella, ik gloei helemaal van je complimentjes ^^Ik kijk heel hard op naar Anne, vind haar ook zo’n voorbeeld dus ik vind het super fijn dat je me met haar vergelijkt! :D
  Ik kom hier ook super graag. ‘k Ga zometeen ook eens een kijkje nemen bij de de blogs die ik nog niet ken :)

  1. Haha ah, graag gedaan! Ik meen het echt (: Benieuwd of er nog eentje tussenzat die je nog niet kende en die je ook bent gaan volgen. Ik zou het zo leuk vinden ook, als die blogwereld weer een beetje gaat sprankelen! Gelukkig ben jij altijd een constante factor – dat inspireert mij enorm <3

 11. oooh fijn om te bekijken, ik volg er veel zelf van! En wat is jouw blog design moooooi!! :-)

  1. Dankjewel, wat lief! Ik ben er ook nog altijd super blij mee (: Is gemaakte door Anne van StudioSolveig!

 12. dankje voor het delen! Hier zitten een paar bij die ik nog niet ken

Geef een reactie

Sluit Menu