Lievelingsenlijstje | drie

Lievelingsenlijstje | drie

Het heeft eventjes geduurd, maar lievelingslijstje nummero drie is op moment van schrijven in de maak! Ik had dit concept al open staan, om de afgelopen tijd wat favoriete dingetjes te verzamelen. En, dat werkt goed. Ik heb stiekem al genoeg dingen om meerdere lievelingsenlijstjes mee te vullen. Look at me go! Het regelmatiger schrijven gaat best heel goed I must admit. Al heb ik soms nog wel dat ik zin heb om te schrijven, maar het tóch niet doe. Maar, we’re getting there. Ik vind het ook echt leuk om te zien dat er volop op mijn schrijfsels gereageerd wordt (vooral op dit schrijfsel, waar ik later ze-ker nog op terug ga komen) en dat de bezoekersaantallen vrolijk stijgen. Ik weet het: uiteindelijk doe ik dit vooral voor mezelf. Maar, reacties zijn dan toch wel HEEL leuk. Goed. Lievelingsen. Komen ze.

♡ Ontbijten met een smoothie | Dit heb ik de afgelopen tijd echt héél vaak gedaan. En ik moet zeggen: het bevalt wel! Ik zit eigenlijk langer vol van een smoothie dan ik dacht. Zeker als ik er wat havermout bij doe; naast chia- en lijnzaadjes. Het liefst maak ik mijn smoothies met banaan, wat bevroren fruit (frambozen, ananas, mango), een handje verse spinazie en amandelmelk. Maar, ik ben wel van plan om wat meer ‘receptjes’ uit te gaan proberen te komende tijd. Vorig jaar kreeg ik van mijn oma een NutriBullet voor mijn verjaardag en dat ding werkt als een TIET. Heel fijn. Blij mee. 

♡ Het spelen van covers weer ontdekt hebben | JA. Hier heb ik zo lang op gewacht, stiekem. Het echt weer enthousiast worden van gitaar spelen en covers zingen. Ik schrijf ook mijn eigen liedjes, maar op een gegeven moment ben je de inspiratie kwijt en heb je je bestaande liedjes al zo’n vier ziljoen keer gespeeld. Tijd om alles weer eens om te gooien en aan de covers te gaan. Ik scrollde door mijn Spotify lijst, koos wat lievelingsliedjes uit en ben ze gewoon gaan spelen. Blij mee! Nu duimen dat de inspiratie voor eigen schrijfsels ook wel weer terugkomt. Vast wel. 

♡ Cream Crackers | Ken je die? Ik dus wel, van vroeger. Ik heb een vage herinnering van deze vierkante vriendjes. Geloof dat we die altijd kregen op de peuterspeelzaal? Zoiets? Anyways, ik vind ze echt HEUL lekker. Ik doe er bijvoorbeeld gewoon een plakje kaas op, of iets anders lekkers. Of zelfs gewoon zo; droog, met niks. De smaak is gewoon heel goed? Of zo? Nou ja, ik zou zeggen: probeer ze eens uit. Ze zitten in een oranje verpakking en liggen bij alle andere cracker-achtige-dingen. 

♡ Weer eens aquarellen | Een hele lange tijd geleden (lees: 2016/2017) was ik best wel een beetje weg van waterverven. Een jaar lang maakte ik het ene frutsel na het andere; heerlijk vond ik het. Gewoon lekker bezig zijn met iets wat niet eens al te ingewikkeld was. Althans: als je tevreden was met iets wat niet per se gemaakt was zoals het ‘hoort’, hahaha. Ik haalde zeg maar niet alle potentie uit de verf als ik gekund had – weet ik nu. Ik ben namelijk wat tutorials gaan kijken, om het allemaal weer een beetje op te pakken. Boy oh boy wat heb ik al die jaren terug gedáán, hahaha. Anyways: ik heb er nu weer plezier in en dat is LEUK. En nee, ook nu zijn het bepaald geen kunstwerken, but that’s fiiiine. (De foto bij deze blogpost is overigens geen maaksel van mij. Ik heb de foto hier vandaan geplukt).  

Liefs, Stel. 

 

Deze post heeft 4 reacties

  1. Leuk om je lijstje te lezen! Cream crackers zijn inderdaad lekker, hoewel ik die al lang niet meer gehad heb. Ik heb zelf ook echt weer zin om te waterverven nu ik verhuisd ben en weer wat meer ruimte heb voor dat soort dingen (lees: een fatsoenlijke tafel haha).

  2. Leuuuk! Ik heb Cream crackers gegoogeld want ik ken het niet maar het ziet er uit als een Tuc cracker maar dan groter denk ik. Ik had me er wel iets anders bij voorgesteld, haha :p

  3. Zo leuk om te lezen! Ik heb echt al heel lang geen cream crackers meer gegeten, maar vond ze vroeger altijd lekker. En wat leuk dat je weer covers speelt op de gitaar, ik vind dat altijd zo knap!

  4. Hahahaha ‘werken als een tiet’, dat zeggen wij in Vlaanderen niet en ik vind het geniaal.

Geef een reactie

Sluit Menu