Lievelingsenlijstje | twee

Lievelingsenlijstje | twee

Leuk feitje: ik heb het eerste lijstje nog niet geschreven of er doen zich alweer ge-noeg nieuwe lievelingsen aan. Alleen maar goed, toch? Én fijne nieuwe dingen in het leven des Stels, én weer nieuwe stof tot schrijven. Ik zeg: win win! Ik heb geen idee of dit een wekelijks of maandelijks dingetje gaat worden. Maybe it will? Ik ben nu in ieder geval gewoon VET blij dat ik het schrijven weer heb uitgevonden. Wat zeg ik, het schrijven: het bloggen. Schrijven heb ik altijd nog gedaan, all be it op papier. Met mijn vulpen. Die ene uit het vorige lievelingslijstje. Maar, het digitale schrijven was ik een beetje kwijt. Beetje boel. Maar, dat gaat nu dus helemaal goed en daar is de meid errug content mee. Goed, genoeg gekletst – laat de lievelingsen maar komen!

Een heel lekker baksel met appel | Omdat ik de afgelopen weken niet zo heel lekker in mijn vel zat en afleiding zocht, ben ik begonnen met bakken. Althans, begonnen – ik heb inmiddels twee receptjes gefabriceerd, haha. Maar, deze was wel echt goed gelukt en ik wil hem jullie echt niet onthoudenAs we speak hebben Len en ik net een plakje op en stiekem ben ik best trots op mezelf dat hij lekker is geworden. Heb niet zoveel ervaring, namelijk. En een track record van mislukkelingen, dus je snapt me. Wij zijn fan in ieder geval. 

Mijn bandana’s | Als jullie ooit eens een foto van mij hebben gezien (bijvoorbeeld de ‘profielfoto’ van mijn bloggie hier), dan weten jullie dat ik 1. Mijn haar vaak in een knot draag en dat daar 2. Most of the time een bandana in zit. Zo’n leuk, kleurig sjaaltje dat ik zelf vastknoop op mijn hoofd. Ik draag deze frutsels al een aantal jaar en veel mensen vinden het daardoor ook helemaal bij mij passen. En ik? Ik vind dat eigenlijk best een compliment! Ik ben er helemaal happy mee. Nog leuker is dat je echt unieke varianten kunt scoren bij kringloop en/of vintagewinkels. Dubbel yay! 

Mijn relatie | Lennart (le boyfriend) is natuurlijk altijd een favoriet, maar de laatste weken ben ik ook buitengewoon extra trots op onze relatie. Ik had een paar weken waarin ik me echt niet mezelf voelde (onder andere vanwege dit nieuws natuurlijk), en Lennart was meer dan mijn steun en toeverlaat. Daarnaast hadden we een e-norm leuke eerste echte vakantie samen en leren we steeds beter omgaan met de ‘dingen’ die bij een volwassen relatie horen. Ik ben gewoon mega trots en blij. Hoera voor liefde! 

Mijn amberblokje | Jongens, wat een uitvinding? Of nou ja, uitvinding; volgens mij gebruiken ze dit in bepaalde landen juist al eeeeeuwen. Maar, voor mij is het helemaal nieuw en ik ben fan. De laatste tijd loop ik weleens een winkeltje binnen (vaak zijn het van die concept stores) en merk direct op dat het zo lekker ruikt. Het is een bepaalde geur (amber, dus) die ik op een gegeven moment begon te herkennen. Uiteindelijk kocht ik afgelopen week een blokje in Dordrecht, toen ik daar een dagje was met mijn mams. Je kunt het dus gewoon op een schaaltje neerleggen, het verkruimelen voor in een geurbrandertje, je kunt het sowieso in je kast leggen (maar niet tussen je kleding, want het vlekt!) of in het toilet. Het ruikt in ieder geval HEUL lekker en het is helemaal natuurlijk. Love it!  

Liefs, Stel.

Deze post heeft 5 reacties

  1. Leuk om over je favorieten te lezen! Wat fijn dat je zo blij bent met je relatie en dat het zo goed gaat tussen jullie :)

  2. Hoera voor de liefde, indeed! Wat een lieve foto van jullie ook.

  3. Oeeh nu ben ik benieuwd naar dat amberblokje. Ik weet niet hoe het ruikt maar ik kan me er ergens ook wel iets bij voorstellen.
    En zo lief, van je relatie. Fijn hé dat het zo goed gaat!

  4. Fijn lijstje! Mooi te lezen dat het zo goed gaat en yay voor de liefde. Super leuke foto ook trouwens bij dit artikel.

Geef een reactie

Sluit Menu