Glimlachmomentjes #30

Glimlachmomentjes; artikelen waarin ik lijstjes maak van alle fijne, leuke en mooie dingen van de -op dat moment- afgelopen week. Het is echt prettig (zwak uitgedrukt) om stil te staan bij de kleine dingetjes die het leven echt een heel stuk leuker maken. NOG leuker. Ik ben stiekem nooit zo van de terugkerende rubrieken en dingen, want: ik houd dat nooit vol, zo’n chaotisch ei ben ik. Maar; Glimlachmomentjes is een uitzondering. Ik wil graag elke maandag beginnen met een lijstje vol fijnheid.

Glimlachmomentjes

‘s Ochtends nog even lekker kunnen kroelen met Lars

Mijn ouders en Lars die iets in hun schild voeren rondom mijn verjaardag, en het feit dat ik ècht geen idee heb wat. Wieee.

Lekker thee slurpen en liedjes schrijven.

Even productief zijn en allemaal opdrachten en samenvattingen afmaken die veel later op de planning stonden.

De eerste Blogspinseldates plannen. Er zijn echt al veel leuke meiden waar ik een afspraak mee heb! (En ik ben dus ook al bezig met de vragen bedenken. Ik vind dit nu al mijn beste plan OOIT)

Met mijn huisgenootje bij Jacketz eten in Leiden; gepofte aardappel met allemaal lekkers erbij, come to mama.

Het feit dat ik als het heel hard waait mijn bedbank uit kan klappen. Anders gaat mijn bed (ik slaap in de punt van het dak zeg maar) echt heen en weer en doe ik geen oog dicht.

Mezelf door weer en wind naar de sportschool slepen een een yogalesje volgen. Fijn <3

 Niet naar college willen, maar toch gaan.

Lekker bijkletsen met een van mijn beste vrienden in een onwijs leuke bar in Utrecht, vervolgens samen uit eten en daarna naar het concert van Gavin James. Ik heb echt een nieuw idool. Was ‘ie al, maar nu al helemaal. Smelt.

Heel erg lang uitslapen. Op een woensdag. Niet helemaal geplanned, maar blijkbaar had ik het nodig. Ik wil wel graag fit en ‘wakker’ zijn op mijn verjaardag vrijdag.

Een lekker broodje eten met avocado, coburgerham en honing. Met een vers sapje (blauwe bes en bramen) van de Appie. Mjam.

 Boodschapjes doen met mama voor mijn verjaardag.

Een heel lekker toetje krijgen van Lars. Mmm. 

Om 0.00 samenzijn en alvast een deel van mijn cadeautje van ‘m krijgen. Romantisch ding is het. 

Alle felicitaties op Social Media en Whatsapp <3. 

Opa en oma die op mijn verjaardag zijn. 

Een heel fijn verjaardweekend met hele fijne mensen en ontzettend lieve en leuke cadeautjes. 

Deze post heeft 6 reacties

  1. Nog gefeliciteerd met je verjaardag! Wat een voldoening is het als je door weer en wind naar de sportschool gaat.

  2. Fijn dat je zo’n fijne verjaardag hebt gehad!! 21 worden is vaak al helemaal een bijzonder momentje, blij dat je het goed hebt kunnen vieren! En dit doet me er ook even aan herinneren dat ik je een mailtje stuur want ik wil ook een blogdateee! Hihi.

  3. Fijn dat je verjaardag zo geslaagd was! Als Gavin James nog een keer een leuk optreden geeft ga ik denk ik ook maar, wat een heerlijke stem heeft ‘ie eigenlijk. Jacketz klinkt ook onwijs lekker!

  4. Nog gefeliciteerd met je verjaardag! En wederom een leuk lijstje :)

  5. wat een fijne momentjes, verjaardag vieren is altijd zo feest! En wat goed dat je toch naar college bent geweest terwijl je geen zin had! :) Heel leuk artikel weer<3

    Liefs! Evelien

Geef een reactie

Sluit Menu