Glimlachmomentjes #32

Glimlachmomentjes; artikelen waarin ik lijstjes maak van alle fijne, leuke en mooie dingen van de -op dat moment- afgelopen week. Het is echt prettig (zwak uitgedrukt) om stil te staan bij de kleine dingetjes die het leven echt een heel stuk leuker maken. NOG leuker. Ik ben stiekem nooit zo van de terugkerende rubrieken en dingen, want: ik houd dat nooit vol, zo’n chaotisch ei ben ik. Maar; Glimlachmomentjes is een uitzondering. Ik wil graag elke maandag beginnen met een lijstje vol fijnheid.

Glimlachmomentjes

Een lastig tentamen dat best wel redelijk ging. Jeei!

Een pistoletje met een beetje aioli en avocado erop. Mmm.

(Vervolgens me ook een beetje misselijk eten aan Autodrop Cadillacs. En ik was nog wel zo gezond bezig met mijn avocado)

Alvast -met veel plezier- beginnen aan het creatieve deel van Lars’ kerstcadeautje! Hoop zo dat ‘ie het leuk gaat vinden!

Courgettesoep eten met studievriendinnetjes en daarna direct door naar yoga. Vind het heel fijn!

De hele doos Cadillacs in een dag opeten en me niet schuldig voelen.

(Oke misschien toch wel)

In bed nog even mijn dagboek bijpraten. Zo gaan die dingen.

 Mijn telefoon die sneuvelt. Dat klinkt als helemaal geen glimlachmomentje, maar het glimach-erige eraan is dat ik me realiseer dat er 10000 dingen erger zin.

Bij de gyneacoloog te horen krijgen dat mijn buikpijn in ieder geval niet te maken heeft met afwijkingen daarbinnen. ZO FIJN.

Om toch muziekjes te kunnen luisteren mijn oude iPod weereens aanslingeren. Zo fijn en nostalgisch, oude muziek.

 Langs oma gaan met papa.

Een nieuwe iPhone kopen. Au spaargeld, maar toch wel leuk altijd, een nieuwe telefoon.

Een productief dagje hebben, inclusief het schrijven van kerstkaartjes. (Ja, ik zal ze wel een keertje inscannen en online gooien, als ik het echt durf).

Mama die chips meeneemt, mmmm. 

Mijn kerstkaartjes op de bus doen. 

Lars die voor me wil koken als ik in bed lig met een stuk chocola. Ja, serieus. 

Lieve berichtjes van mama <3 

Veel zin hebben in kerst. 

Met Lars naar Göteborg, wat heel erg leuk was. En godzijdank twee keer veilig geland <3.

Deze post heeft 7 reacties

  1. Fijne momentjes allemaal weer! En een hele doos Cadillacs, haha! Dat zou ik echt niet kunnen! :’D

    1. Hahahahaha gelukkig maar, je wordt er ook akelig misselijk van kan ik je vertellen, hihi. (Niet in 1 keer trouwens hoor, haha). Liefs!

  2. Blij dat het leuk was op reis! Cadillacs ken ik eigenlijk niet, en Google vertelt me enkel dat dat een soort automerk is, haha. Zo leuk hé om die oude muziek terug te horen, zelfs al was je die muziek toen al lang beu gehoord!

    1. Hihi, zijn het ook! Cadillacs zijn autootjes, en daar heeft een snoepjesmerk dus snoepjes van gemaakt! Als je Autodrop erbij Googlet, kun je ‘t wel vinden! (: Veel liefs!

  3. OOOOH die cadillac’s zijn zo lekker! En een man die eten voor je kookt is altijd fijn. <3

  4. Oh wat tof dat je saampjes met Lars naar Göteborg bent geweest, genieten! En ah kerstkaartjes op de post doen is zo leuk, ik word daar ook altijd erg blij van. <3

    Liefs! Evelien

Geef een reactie

Sluit Menu