Ja, ik doe dit echt

Ik vul echt weer eens een tag in. Hoera, joepie. Jullie waren vast net blij dat jullie van mijn eeuwige tags afwaren? Hihi. Oké het valt mee, je sais. Op mijn blogspot blogje deed ik het vooral vaak. Ik houd gewoon van vragen beantwoorden, oke? Oke. Ik kwam deze tag tegen op de blog van Silke, wiens blog echt heel erg leuk is. En wie zelf ook heel leuk is. Denk ik dan, want ik ken haar eigenlijk niet echt. Maar, zo werkt dat met bloggen en bloggers ‘kennen’. De tag is bedacht door Ysanne en heet de “Kort maar krachtig tag“. Je zal zo wel merken waarom. (Cliffhanger!).

TAG

Stom

Dat er zoveel mensen veel pech hebben

Aller stomst

Dat je ooit (bepaalde) dierbaren kwijt gaat raken

Dag met een gouden randje

Een dag die ik doorbreng met mensen waar ik gek op ben

Leukste liedje

Hey now, van Dave Barnes. Heeft een bijzondere lading voor mij.

Hou van

Dieren. En mijn familie en vriendinnen en Lars etc. Natuurlijk.

Nooit gedacht

Dat ik mijn dagboek van 2015 vol zou schrijven en nu alweer een nieuwe zou hebben voor 2016.

Genieten

Van lekker eten.

Bang voor

De dood.

Hekel aan

Mijn hypochondrie.

Lekkerste weer

Tussen de 20 en 25 graden, zonder regen en met genoeg zon. En een mooie blauwe lucht, dat mag ook.

Spijt van

De zak chips die ik net helemaal heb opgegeten.

Geen tijd voor

Ik heb de komende periode juist veel tijd, dus dit is even een niet-toepasbare vraag.

Lekkerste eten

Pasta met mascarpone, spinazie, spekjes, courgette, uit en knoflook. O ja, en champignons. Maak ik vaak met Lars. ZO LEKKER.

Fijnste vakantieland

Het maakt me niet uit, het gaat mij echt om het gezelschap. Maar met Aruba en Amerika heb ik wel echt iets.

Vreselijk goor

Schelpdieren eten. Brrrr.

Mezelf een duwtje geven

Om WEL naar de sportschool te gaan. (Luie drol).

Wil nog

Echt een keer reizen in mijn eentje. Al is het maar voor twee dagen.

Mis een beetje

(Een beetje erg) het zingen en optreden voor mensen.

Dansen

Ja, graag. Nu?

Nou, ik heb serieus geprobeerd zo snel mogelijk -en kort mogelijk, maar dat is echt een uitdaging voor deze kletskous- te antwoorden. Neem de tag vooral over als het je leuk lijkt. En vergeet dan, zoals Silke ook zei, Ysanne niet te noemen. Die heeft deze leuke vragenlijst nota bene bedacht! (Mij niet gezien hoor). En nu ga ik snel verder met studeren, want dat is wat ik eigenlijk moet doen. Foei.

Veel liefs, Stel.

Deze post heeft 10 reacties

 1. Haha, Arrrrrruba moet ik echt altijd met zo’n rollende r uitspreken. Dat land lijkt me ook echt de max! Wat heb je hem leuk ingevuld, en net zoals je zei: we lijken inderdaad wel op elkaar want ik zou het ook even goed kunnen ingevuld hebben zoals jij deed ;) Dat liedje van Dave Barnes ga ik straks eens opzoeken zie, want die artiest ken ik nog niet. Maar eerst nog wat studeren, bwek, en dat op een zaterdagochtend. Enne hoe voelt dat eigenlijk, hypochondrie? Wil je daar misschien iets over schrijven? Ik heb het gevoel dat ik dat ook wel zou kunnen hebben, maar ik weet het niet zo goed. Haha, lekker vaaaag. Liefs!

  1. Hahaha, dat zou ik wel eens live willen horen. Sowieso moet ik altijd wennen aan jullie taal, hihi. Het is Nederlands maar toch net niet, ik vind het altijd zo leuk! Hihi, ja lijken we op elkaar? LEUK. Stom dat we zo ver van elkaar wonen hè? Het is een heel vrolijk liedje! Ik ken eigenlijk ook alleen Hey Now geloof ik; ik moet ook maar eens meer van hem op gaan zoeken. Ohhh studeren op een zaterdag; hier nog één. Heel veel succes! En misschien doe ik dat inderdaad wel eens, over mijn hypochondrie schrijven. Het is eigenlijk heel simpel: ik denk vaak dat er iets ernstigs mis is met mij. Daar komt het op neer, hihi. Liefs!

 2. Leuke TAG! Wat is dat ‘hey now’ een leuk, vrolijk liedje! Heb het net even opgezocht. En ik wil ook zo graag weer eens optreden, maar ik zit altijd met een liedjes-dilemma, omdat de liedjes die ik leuk vind om te doen, op de een of andere manier, altijd vreselijk moeilijk zijn.
  Succes met studeren (shit, dat moet ik ook nog doen…)

  1. Leuk he? Ik word er ook altijd blij van. En het doet me aan de zomer denken. Sorry trouwens als ik rare woorden typ; mijn lenzen werken echt niet helemaal goed van dichtbij. Ik moet echt zes keer knipperen wil ik mijn scherm goed zien, en dan is het na drie seconden alweer wazig. Meh. Ik ken het! Ik zou het liefst de meest onmogelijke nummers zingen, maaaaaar dan realiseer ik me altijd dat die Beyonce voice niet voor mij is weggelegd, hihi. Liefs! En succes met studeren!

 3. Ja leuk, ik vond deze ook al zo leuk bij Silke! Heel veel herkenbare antwoorden ook. Valt me echt op dat jij een mensenmens bent: heel veel van je antwoorden gaan over de lieve mensen die het dichtst bij je staan! Mooi is dat om te zien! :) liefs

  1. Nu je het zegt; inderdaad. Hihi. Had ik nog helemaal niet zo over nagedacht. Ik merk altijd dat ik me het beste voel als ik met leuke mensen omgeven ben, ja. Dat is echt zo. Het stomme is dat als ik sip ben, ik altijd echt moeite moet doen om zin te maken in een vriendinnenavondje. Maar, als ik er dan eenmaal ben, dan weet ik weer dat dat me echt altijd ZO goed doet. Ik ben heel benieuwd naar jouw antwoorden op deze vragen, eigenlijk. Dus neem hem met alle liefde over! Liefs!

 4. By the way: ik ben heel opmerkzaam vandaag, je hebt er eentje overgeslagen ‘leukste leeftijd’ -of was dat expres?- hahaha

  1. Oh echt? Nee, dat was niet expres! Ik denk dat Silke die ook heeft overgeslagen, want ik heb de lijst van haar gekopieerd, hihi. Althans, de vragen dus. Wat een opmerkzaamheid inderdaad. Maar goed, ik zal hem even speciaal voor jou beantwoorden. Ik denk dat ik pas kan zeggen wat de leukste leeftijd is, als ik er veel heb gehad. En ik ben nu (pas) 21. Maar, ik denk dat het ook ligt aan het jaar dat je zo oud bent. Of dat een leuk jaar is geweest. Ik denk dat ik drie een leuke leeftijd vind. Al kan ik me daar weinig van herinneren. Maar, dan ben je nog zo lekker kind en weet je nog maar heel weinig (praktisch niks) van al het nare in de wereld. En dan hoef je alleen nog maar te spelen. Hihi. Liefs!

 5. Wat een leuke tag is dit zeg! Ik wist trouwens helemaal niet dat je hypochondrie had, heel vervelend! En ik ga dat liedje eens luisteren, lijkt me heel erg leuk :) Xo

 6. Ha, dit is een toffe tag! Ik ben nooit zo’n superfan van tags omdat ja, waarom eigenlijk? Geen idee. Mm, okee, ik ben raar. Maar deze vind ik eigenlijk wel heel leuk.
  Ik ben niet zo’n pasta-fan, maar dat recept van jou klinkt wel echt heel lekker! X

Geef een reactie

Sluit Menu