Kersemus

Papa en Lars praten over management dingen. Mama is even wat makkelijks aantrekken: haar ‘kookpak’. De radio staat zachtjes aan. Vrolijke kerstliedjes die ik stiekem zachtjes mee-neurie klinken door de boxjes. De kerstboom staat in al zijn pracht en praal -mooie kerstboom dit jaar joh, wauwie- in de hoek van de kamer, voor het raam. En door dat raam is onze door lichtjes versierde tuin te zien. En onder die boom die daar leuk staat te shinen, liggen veel te veel cadeautjes. We zouden wat kleinigheidjes voor elkaar kopen, en nu liggen er minstens twintig cadeaus. Giechel. Zo gaan die dingen. Zometeen komt het gourmetstel op tafel, en de prosecco en gin tonic staan al koud. Het is kerstavond, en ik ben gelukkig.

Morgen breng ik de dag door bij oma in het verzorgingstehuis. We gaan even op bezoek, inclusief een lekkere kerststol. ‘s Avonds gaan we lekker eten bij La Cubanita, met Lars’ paps en één van zijn broers. Tweede kerstdag zie ik mijn lieve familie uit o.a. Zwitserland weer, en mijn kerstjurkjes hangen al klaar. En ik ben gelukkig.

Ik hoop dat jullie ook hele fijne kerstdagen zullen hebben. Op welke manier dan ook. Ik gun het jullie allemaal. Veel liefs, Stella.

Deze post heeft 6 reacties

  1. Hey Stella!

    Ik wens jou ook heel fijne kerstdagen, geniet ervan!

  2. Jij ook hele fijne kerstdagen gewenst, geniet van het samenzijn! Liefs, Charelle

  3. Ah dat klinkt fijn zeg! Geniet ervan en Merry Christmas!<3

  4. Ooh, de gezelligheid spat ervan af, hihi. Heel veel plezier met je Zwitserse familie, Stella! En hopelijk heb je gisteren en eergisteren een hele leuke dag gehad :) Liefs!

Geef een reactie

Sluit Menu