Kijk mij eens gaan

Aan het begin van februari had ik het goals-virus te pakken. Ik liet me overhalen -door mijn eigen brein, jongens- om voor afgelopen maand een aantal doelen op te stellen. Ik probeerde ze netjes in line te laten zijn met mijn goede voornemens voor 2016, en stiekem vond ik dat best oké gelukt. Nu het gezellig richting het einde van februari hobbelt, bedacht ik me dat ik natuurlijk wel ‘hoor’ te laten weten hoe het allemaal gegaan is. I mean, daar ben ik altijd heel nieuwsgierig naar bij anderen. #stalker, giechel. Laten we maar gewoon kijken hè? Kan me voorstellen dat jullie MEGA SUPER BENIEUWD zijn. (Of ietsie minder, hihi).

Februari

Gemotiveerd blijven wat sporten betreft

JA. Gelukt. Echt hoor, ik doe mijn best met dit. Ik ben inmiddels al drie keer naar functional fitness geweest -wat echt best zwaar is stiekem-, en ik ga vanavond toevallig (dit schrijf ik dus een paar dagen eerder dan het online komt hè, je kent het wel) naar bodybalance. Ik doe verder ook de challenges van Blogilates nog. Niet elke dag, zoals de challenge voorschrijft, maar ik doe het WEL. Sterker nog: mijn yogamat ligt nu naast me op de grond, en ik heb mijn sportbroek al aan.

Een goede start maken met mijn tweede semester

Mja, dit gaat eigenlijk wel zijn gangetje I guess. Tot nu toe houd ik alles goed bij en vind ik het allemaal best leuk. Een beetje balen dat ik wel veel gaten in mijn rooster heb. Deze week valt er bijvoorbeeld vrij veel uit, waardoor je al gelijk een soort achterloopt. Dat is vervelend, en ik heb daardoor ook weer extra veel ‘vrije tijd’. Feestje zou je denken, maar hé, ik ben gewoon een bezige bij. Het liefst met vanalles bezig. Maaaaar, het moest even over mijn semester gaan. Ja, gaat dus zijn gangetje allemaal. Ik schreef hier ook nog het een en ander over mijn studie, if you’d like to know.

Mijn Leidenleventje weer opstarten

Ja, dit gaat eigenlijk wisselend. De ene dag gaat het goed, de andere dag heb ik nog veel heimwee. Ik ga vaker naar de sportschool, probeer echt van maandag tot vrijdag hier in mijn kamertje te zijn – of nou ja, in Leiden dus. Niet alleen maar in mijn kamertje, haha. Ik probeer elke week af te spreken met lieve Laura, eet zo nu en dan gezellig met mijn huisgenootjes, probeer genoeg bezoekjes te brengen aan de supermarkt om lekkere maaltjes voor mezelf te maken, studeer af en toe in Bagels & Beans en dat soort dingen. Ja, het gaat dus wel overwegend aardig dit. Jeei. Wel jammer dat de Singer Songwriter cursus die ik zou gaan doen wegens gebrek aan genoeg aanmeldingen waarschijnlijk niet door gaat. Dat vind ik wel echt heel jammer.

Geld besparen op onbenullige dingen

Ik blijf dit lastig vinden, maar ik heb de laatste maanden GEEN kleding gekocht. Ik kocht vandaag per ongeluk een nieuw tekenblok (die ik EIGENLIJK niet heel erg nodig had), maar voor de rest is het me best een beetje gelukt om me in te houden. Ik heb met boeken en tijdschriften in mijn handen gestaan, maar ze elke keer weer braaf weggelegd. En ik probeer overal zelf eten mee naartoe te nemen, zodat ik niet elke keer dure Albert Heijn To Go broodjes of dingen hoef te kopen. Ik kan nog veel leren op het geld besparen gebied, but I’m getting there.

 Best oke dit allemaal, toch? Liefs, Stel.

Deze post heeft 12 reacties

 1. Ik weet naast een soort aanmoedigende ‘GO YOU!’ Te roepen eigenlijk niet zo goed wat ik moet reageren. Want ik vind t gewoon leuk! En blij en positief en. Nou ja, Dat is ook een prima reactie toch :)

  1. Vind ik wel! Dankjewel <3! (Ik ben net als jij, blij met elke reactie! Oke als 'ie maar niet negatief en gemeen is dan. Hihi).

 2. Wooo! Goed bezig Stella! Ik vind semesters altijd zo gaar in elkaar zitten. De eerste weken is het vrij rustig en in de laatste weken is het deadline paradise inclusief een hoop bezige bij activiteiten. Hoe ga jij daar mee om?

  1. Jaaa dat is wel een klein beetje waar. Ik weet gelukkig altijd al vrij vroeg wanneer mijn deadlines en tentamens zijn, dus zorg ik dat ik niet al te veel in de stress zit. En als ik dan uiteindelijk TOCH denk: HELP ik ga het nooit redden, dan probeer ik mezelf gerust te stellen met het feit dat er altijd nog herkansingen zijn, hihi. Liefs!

 3. Yaayy gaat goed met jou Stella! Een paar maanden geen kleding kopen is al iets om trots op te zijn, toch? ;) Liefs!

  1. Jaaa best wel toch?! (Gisteren heb ik wel kleding gekocht, hihihi, maar hé. ik ging ook echt een dagje shoppen dus het mocht!) Liefs!

 4. Geen onbenullige dingen kopen, dat staat op mijn ’25 before 25′-lijstje, maar serieus, hoe moeilijk is dat? Gelukkig heb ik nog een dikke 9 maanden om erin te slagen, want tot nu toe is dat niet echt gelukt. Geen kleren kopen, dat lukt best, maar allerlei knutselspullen en zo, dat vind ik echt heeeeeeeeeeeel moeilijk!

 5. YAY! Wat super goed van je, YOU GO GIRL! Echt heel fijn dat je de goals van deze maand zo goed weet vol te houden :)

 6. Goed bezig zeg! Go Stella! :-D
  Heel leuk en fijn om te lezen.
  Liefs

 7. Ik vind het zo knap van jou! Ik heb ook periodes waarin ik m’n doelen heel goed behaal en tijden waarin het helemaal mislukt. Maar jij bent gewoon super steady en het lukt jou gewoon. Topper! :D

 8. Wat ben je toch ontzettend goed bezig dame, mag je kei en kei trots op zijn hoor. Zie je mij naast de zijlijn voor je juichen ;-) ?

Geef een reactie

Sluit Menu