Kletsun #25

Ik ben echt zo blij dat ik mijn blogflow weer terug heb. Oh men, wat heb ik dit gemist. Echt om te huilen was het de afgelopen tijd. Maar nu heb ik weer volop ideetjes en mijn creatieve hartje klopt vrolijk door. Of zoiets. Ik zit hier aan mijn tweede pot groene thee (ik loop echt elk half uur naar de wc jongens, het is echt een ding hier) en ik zit echt met een waterbuik te typen. Maar het maakt me allemaal niet uit: ik typ. En ik heb heel wat leuks te vertellen eigenlijk, dus ik zit hier vast nog wel even. Als ik niet weer zes triljoen keer naar de wc moet tussendoor.

Kletsun

Personal update

Zo. Het is klaar, over en uit met de vrijheid. Morgen (1 februari, ik schrijf altijd lekker vooruit dus dat is inmiddels alweer een tijdje geleden) begint mijn tweede semester en ik kijk er oprecht naar uit. Weer wat meer ritme, regelmaat en bezigheden. Ik heb gemerkt dat ik ontzettend sip word van lang thuis zitten. Niet als ik thuis dingen te doen heb, maar wel als ik niks echt moet. Volgen jullie het nog? Ik ben dus echt blij dat ‘het allemaal weer gaat beginnen’. Ik heb allerlei plannen en doelen voor februari, dus genoeg om mee aan de slag te gaan. Mijn lichaam luistert ook weer wat beter naar me (of eigenlijk meer andersom) dan de afgelopen maanden. Al die gekke kwaaltjes en klachten die ik had, zijn wat meer weggezakt. Of ik maak me er gewoon minder druk om; dat helpt ook altijd. Het enige wat ik wel echt nog moet gaan doen, is gezonde dingetjes eten en wat meer beweging in mijn kont zien te krijgen. Hatsikidee, van die bank/stoel af. Maar, het gaat dus goed met mij. Ik heb mijn blogflow terug, ik ben heel blij met mijn lieve vriendinnen en alle leuke dingen die ik de afgelopen tijd met hen heb gedaan, mijn pap en mam en ik zijn leuk en fijn en joepie als gezin en natuurlijk ben ik ook nog happy met Lars. Ik maak het hem niet altijd makkelijk,  en het IS ook niet altijd makkelijk, maar hij is nog steeds mijn vriend. Gelukkig.

Little MemoryGet Happy!

Er zijn twee dingen die ik echt graag even met jullie wil delen. Ten eerste een app die ik heb gedownload voor mijn iPhone. De app heet ‘Little Memory’, en het is echt de uitvinding van de eeuw voor een herinneringverzamelaar als ik. De app vraagt je om elke dag een tekstje en/of foto te maken over wat je van die dag wil onthouden. Als je dat een tijdje volhoudt, kun je zo foto’s en tekstjes van alle dagen voorbij scrollen. Een soort dankbaarheidslijstje met foto’s, gemengd met een dagboekidee. Mijn vriendinnetje Marije had de app, en ik vond het echt zoiets leuks dat ik het ook gedownload heb. Ik heb nu pas drie memories gemaakt, maar ik hoop dat ik het volhoud. Ook kocht ik laatst een boekje bij Urban Outfitters in Rotterdam (ja, die zit daar dus nu!) toen ik een gezellige bijkletsdate had met Lauriëtte. Het boekje heet “Get Happy!”, en er staan allerlei hoofdstukjes in die gaan over happy zijn en alle ‘levensaanpassingen’ en mindsets die je nog happier kunnen maken. Ik vind het onwijs leuk geschreven, en je kunt gewoon bladeren en de korte hoofdstukjes over and over again lezen. Het is dus geen boekwerk waar je echt ‘doorheen moet komen’. Echt een aanrader!

Blogspinsels?

Godsiedorie. Hoe enthousiast ik was toen dit oproepje online kwam, zo sukkelig ben ik ermee om gegaan daarna. Ik heb met de meiden die zich als het ware aanmeldden wel dates kunnen plannen, maar overal kwam wel wat tussen. Of het nou van mijn kant of van de kant van de meiden kwam, er was altijd wel weer een reden waarom een andere datum beter uit kwam. En toen was het zo ver: ik ben ruim twee maanden verder en ik heb nog geen één Blogspinsels date gehad. Zucht. Ik vind het oprecht jammer, want ik had er echt veel zin in en had zoveel lieve, leuke reacties gekregen van jullie! Ik heb de meiden die zich hadden aangemeld inmiddels een mailtje gestuurd voor nieuwe afspraken. En als jij nou denkt: Oeeeee ik wil eigenlijk ook wel graag, dan mag je nog al-tijd mailen.

Hoe is het met jullie? Luvvvv, Stel.

Deze post heeft 7 reacties

 1. Fijn fijn fijn! Ik ben blij voor je Stella.

  1. Dankjewel, dat is lief! Ik hoop dat het met jou ook goed gaat (: Veel liefs!

 2. Ah wat een schattige app! Ik kende hem nog helemaal niet. En wat fijn dat er een nieuw semester is. Succes meis!
  Liefs! Evelien

  1. Het is ook echt een app voor jou vind ik! Het is het proberen waard (: Dankjewel! Fijn weekend en veel liefs!

 3. Die app lijkt me superleuk om te downloaden haha, thanks voor de tip! Hoe gaat het met je semester trouwens? Keep shining :D X

  1. Jaaaa doen! Het is echt leuk; vooral als je al een tijdje bezig bent en door je memories kan scrollen (: Mijn semester gaat tot nu toe chaotisch. Even wennen aan de docenten, het rooster, het huiswerk etc. Maar veel van mijn vakken lijken me erg leuk! Thanks Em, you too! <3

 4. Ik ben blij dat je je flow terug hebt, je tekstjes lezen weer lekker (maar dat is altijd zo hoor!) door en ook deze vind ik fijn :D Die app lijkt me echt wel fijn, maar volgens mij zou ik het na enkele dagen gewoon vergeten. Misschien moet ik het maar eens proberen!

Geef een reactie

Sluit Menu