Kletsun #26

Hopsakee, daar was ik weer. Neem maar van me aan: zonder WiFi door het leven voor een paar dagen is heel fijn en rustig en al die internetloze dingen, maar ik mis het typen en het verzinnen en het schrijven en het lezen van blogjes en inspiratie opdoen en oooooh ja dat allemaal. Dat mis ik dan wel heel erg, eigenlijk. Dus nu zit ik hier, helemaal bluh van een hele dag in de auto, met veel plezier te tikken en te rammelen en te doen. Ik was dus op wintersport voor een paar dagen. Dat ga ik natuurlijk niet van tevoren op internet zetten, want inbrekers en dat soort enge figuren. Maar het was FIJN. En daarover straks meer. En nog meer interessante spannende dingen. WOEI.

Kletsun

Nieuwe bijbaan?

Leuk is dat: ik zet in mijn Glimlachmomentjes dat ik een nieuwe soort van bijbaan heb en ie-de-reen is gelijk nieuwsgierig, hihi. Logisch hoor, ik snap het. Zou ik ook hebben. Eniewees, ik mag dus voor het bedrijf waar Lars werkt, ‘tekst editor achtige dingen’ gaan doen! En als het allemaal goed loopt, mag ik zelfs columns gaan schrijven voor een serieus tijdschrift. Een echte. Eentje die we allemaal wel kennen. Misschien niet allemaal lezen, maar wel kennen. En OH EM GIE dan schrijf ik dus serieus artikelen die in een tijdschrift komen en waaaah zo geweldig leuk en zo’n grote kans en ook nog eens best een beetje doodeng. Gelukkig komt de input en de inhoud van die artikelen en columns van een hele leuke, ervaren collega van Lars, en is het aan mij om er een lopende, pakkende tekst van te maken. Daarnaast mag ik teksten gaan schrijven en/of editen voor een conceptbook van een nieuw pop-up restaurant van datzelfde bedrijf. IK VIND HET ZO LEUK EN ZO SPANNEND EN WAAAH. Het is allemaal nogal onwerkelijk, dus ik weet me ook niet zo goed een houding te geven. En daarnaast is alles nog niet helemaal 100% vastgelegd, maar wel MEGA leuk. Alleen het idee is al leuk.

Frutsels uit Marokko

Ik vertelde jullie (alweer in mijn Glimlachmomentjes) dat Lars tijdens zijn tripje naar Marokko allemaal leuke frutsels voor mij had uitgezocht. Inmiddels heb ik al die leuke frutsels al gekregen, en ik vind het echt de moeite waard om er even over te vertellen. Ten eerste kreeg ik twee kleine rolbare arganolietjes. De ene met orange blossom en de andere met jasmijn. Er zit nog een heel verhaal achter, want de eerste moet ik op mijn voorhoofd smeren tegen hoofdpijn, en de tweede helpt tegen muggen -die mij elke zomer weer helemaal lek prikken-. Ze komen van zo’n echte Marokkaanse medicijnman, en ik vind het helemaal leuk. En al werkt het niet, dan ruikt het in ieder geval al ontzettend lekker! Toen kreeg ik ook nog een handmade kaarsenhoudertje. Een gouden kommetje met heel veel gaatjes. Als je daar een kaarsje in zet, vormen al die kleine gaatjes een soort sterrenhemel op de muur. HOE LEUK IS DAT? Ik ben fan. Ik kreeg ook nog -ja, hij is lief- een heel mooi handmade opschrijfboekje met van dat bruine papier. Met een zachte, oranje kaft. Heel mooi. Ik moet nog even bedenken wat ik er allemaal in ga zetten.

Wintersport

Woensdag de 10e vertrokken mam, Lars en ik met de auto naar München. Daar haalden we mijn paps op, die daar een congres had gehad. De dagen die daarop volgden hebben we met zijn viertjes op de berg gestaan. En vooral ervanaf geroetsjt. Het was alweer lang geleden voor mij, dus ik moest even inkomen op de latten. Maar: ik vond het weer heerlijk. We hadden fijn weer -ik heb zowaar een iets minder doorzichtig kleurtje-, we zijn alle vier nog heel, we hebben heerlijk gegeten, veel gelachen en het was gewoon erg gezellig. Ik zal even wat foto’s erbij doen. (Dat doe ik echt nooit, maar stiekem vind ik dat toch wel heel leuk om van anderen te zien altijd. Dus voila).

Wintersport

Hier links in het oranje is mijn lieve mam. Daar rechts met het groen gestreepte jack, dat is lieve Lars. En die andere troela, dat ben ik. 

Liefs, Stel.

Deze post heeft 20 reacties

 1. Woooow, wat een geluk met je bijbaan! Gefeliciteerd! Ik zoek zoiets echt al heel lang, maar het lukt nooit om ergens iets betaald te vinden :(. Dus lucky you, gefeliciteerd! Veel plezier daar :). En wat fijn, wintersport!

  1. Dankjewel, dat is lief! Wat balen dat het je niet lukt zoiets te vinden. Echt heel stom ): Voor mij was het ook echt puur toeval dat ze zo iemand zochten op Lars’ werk. Eigenlijk heb ik dit baantje dan ook echt aan hem te danken. Ik hoop echt dat jij ook zoiets op je pad krijgt! Dat is je zo gegund! Veel liefs!

 2. Wauw, je bijbaan. Wat gaaf, wat leuk, wat fijn! Go you!

 3. YEEEHEEESS Wat fantastisch geweldig, ik ben ZO BENIEUWD NU! :) Eigenlijk word ik van alles gelukkig uit deze blogpost want hoera! voor cadeautjes en wintersport en enthousiasme en blogjes en.. :)

  1. I couldn’t agree more! Feest, taart, confetti, joehoeeee. (En de zon schijnt vandaag!!!) Liefs!

 4. Proficiat met je nieuwe baantje, het klinkt echt heel leuk! En jippie, foto’s! Dat vind ik ook héél erg leuk bij andermans blogs, de foto’s bekijken :-)

  1. Dankjewe, lief! (: Leuk is dat he? Ik zou eigenlijk echt meer foto’s moeten maken.. Liefs!

 5. Waaauw dat is wel héél erg gaaf en inderdaad een hele grote kans! Wat mega tof Stella, gefeliciteerd!! Super spanend allemaal maar ik weet zeker dat je het helemaal geweldig gaat vinden!:D Lekker dat jullie hebben gewintersport trouwens, ik mag straks in maart ook nog eventjes op de latten staan, daar heb ik nu helemaal zin in! Fijn ook dat Lars mee kon:) En wat lief dat ‘ie zulke mooie cadeautjes voor je had meegebracht, wat ‘n cutie! Arganolie is echt heeel fijn, dus geniet daar maar lekker van. Veel liefs!

  1. Dankjeweeeeel! Ik vind het zo mega spannend allemaal, wieeee. Ik denk ook dat ik het super leuk ga vinden, maar ook dus wel heel eng hoor. Maar ik ga mijn allerbeste best doen! (: Oeee lekker, in maart! Dan is het hopelijk lekker weer! Lekker met je neus in de zon op de berg, heerlijk. Ja cute he? Echt een lief ding is het. Die arganolietjes zijn inderdaad heel fijn, ben er heel blij mee! Liefs terug! <3

 6. Wowieeee girl, wat een mooie kans die je hebt gekregen! En echt super super cool en helemaal 100% normaal dat jij dat mag gaan doen. Want dat ga je goed doen, niet aan twijfelen hé btw! Ik ben zo blij voor je :D Enne, die cadeautjes zijn echt wowie. Die kaarsenhouder-met-sterrenhemel klinkt echt de max. Zeker als je je daarbij nog een skiritje inbeeldt hihi. Groot gelijk dat je het niet op het internet gooide en heel fijn dat je er zo’n leuke tijd had! Liefs :)

  1. JAAA COOL HE? Wieeee, ben er zo blij mee! Ik geloof het stiekem ook nog niet helemaal hoor. En dankjewel voor je lieve complimentjes, dat geeft me dan wel weer een beetje zelfvertrouwen. Jaaa we moeten hem dus nog steeds ‘uitproberen’, maar Lars heeft geen waxinelichtjes thuis. Pannenkoek. Ik neem er gewoon eentje van mij thuis mee naar hem binnenkort. Veel liefs!

 7. Aaaaah yes yes yes! Wat een super goed nieuws Stella! Ik vind het zo leuk voor je. Die nieuwe baan, je lieve vriendje en fijne tripjes met je dierbaren. Wat wil je nog meer?

 8. Klinkt alsof jullie het super gezellig gehad hebben! En die nieuwe bijbaan klinkt heel leuk! Lijkt me zo cool om je naam onder een column te zien staan. En inderdaad, zoals je zegt, ook superrr spannend! Hopelijk bevalt het je een beetje!

 9. Wauw, wat super tof van je bijbaantje. Gefeliciteerd!! En wat fijn zo’n tripje naar de sneeuw :)

 10. Omg klinkt echt superleuk! Jaloers! (!!!!!!!!) En superleuk dat je bent gaan skiën, leuke foto’s :)

 11. Aaawhh supertoffe bijbaan! Van harte gefeliciteerd! Ik wens je echt heel veel plezier en succes met je bijbaan!!

 12. Hey Stella!

  Die bijbaan, wat tof!!!! :-) Heel veel succes ermee!

 13. Oh wat leuk allemaal! Wat lief van Lars dat die zoveel heeft meegenomen! En wat cool dat de rolbare arganolietjes helpen tegen de hoofdpijn en tegen muggenbeten!! Die van de hoofdpijn moet ik ook echt hebben, haha! En oh, wat leuk dat jullie met z’n vieren zijn gaan wintersporten! De foto’s zijn echt zo leuk! Ze schijnen heel veel sfeer uit en das echt heel leuk om te zien!! Xx

Geef een reactie

Sluit Menu