Kletsun #28

Het is gekkenwerk hoor, jongens en meisjes, maar ik heb voor komende week al zo veel artikelen staan! Hallo blogflow, wat ben ik blij dat jij bestaat. Dat betekent wel dat ik echt even moet gaan kiezen wat er allemaal online komt. En stiekem staat dit kletsartikel niet ingepland, maar hé hallo: dat kan echt niet! Ik weet namelijk dat jullie allemaal mega nieuwsgierig zijn naar allerlei vorderingen in mijn leven (kunstwerkjes, bijbaantje, vrijwilligerswerk, mijn onwijs sexy billen na al dat sporten -GRAPJE-). Dus: ik wil dit er toch graag blij tussendoor publiceren. Ik ga zo maar eens eventjes naar mijn schema kijken. (Wat een wereld van verschil met afgelopen tijd, holy macaroni). Okay, let’s get kletsing.

Kletsun

Bijbaantjes update

Zoals ik jullie hier vertelde, help ik één van Lars’ (en eigenlijk nu ook mijn, soort van) collega’s met het schrijven van teksten. Er moet een concept boek geschreven worden voor een nieuwe pop-up locatie. Ik krijg de input, en dan is het aan mij om er een leuk, goed lopend verhaal van te maken. Ik vind het echt HEEL erg leuk. Stiekem. Daarnaast zouden er ook columns komen voor een bekende tijdschrift, maar jammergenoeg is er een kleine kans dat dat nog doorgaat. Er zijn nog onderhandelingen bezig etc., maar goed, who knows. In ieder geval ben ik nu echt bezig met iets wat ik heel leuk vind, dus no matter what ben ik heel blij.

Ik ga het echt doen: poezels knuffelen, enzo.

Huh, wat dan? Nou, vrijwilligerswerk! Vorige week was ik een beetje sip, en bedacht ik me dat ik iets wilde gaan doen waar ik voldoening uit zou halen. Wat me oprecht gelukkig zou maken. En toen dacht ik: ik ga vrijwilligerswerk doen. En wel in een dierenasiel! Ik zocht wat informatie en stuurde een mailtje. En volgende week dinsdagavond is de informatieavond, en dan krijg ik te horen hoe en wat. En of het allemaal uitkomt in mijn rooster en dat soort fratsen. Maar hé, ik mag straks dus misschien gewoon helpen met lieve poezels aandacht geven, hen eten geven, hokken schoonmaken.. SMELT. Ik kan eigenlijk niet wachten..

Stella en haar ‘kunstwerkjes’

Ik krijg best nog wel eens vragen over mijn maaksels. Ik was er rond november en december echt mega veel mee bezig. Vooral met waterverf. Toen ging ik wat meer tekenen met een zwarte fineliner, en ontdekte en creërde ik mijn “eigen tekenstijl“. En ik vind het nog steeds leuk. Ik doe het nog met veel plezier, alleen iets minder vaak dan een paar maanden geleden. Binnenkort mag ik de uitnodigingen van het 21-diner van mijn beste vriendinnetje gaan maken, en ik ga volgende week zondag naar een workshop illustreren van Marloes de Vries. Daar heb ik ook echt veel zin in! Woei! Ik vind het dus nog heel erg leuk, maar soms weet ik niet zo goed wat ik moet tekenen. Ik hoop daar bij de workshop wat meer over te ‘leren’.

Personal update

Het gaat GOED met mij. Althans, op dit moment. Oké, ik heb nogal last van mijn vrouwzijn deze week, maar hé, dat gaat allemaal weer voorbij. En het is een ding waar je ook wel weer heel blij mee kunt zijn, als vrouw. JA TOCH? Ik heb bijvoorbeeld chocola gekocht, want ‘het mag’. Giechel. Maar oké, het gaat goed. Ik heb wel veel last van ups en downs. Ik merk dat ik ontzettende stemmingswisselingen heb. Echt: de ene dag kan heel fijn en blij en joepie zijn, en de andere dag ben ik verdrietig en wil ik naar huishuis (als ik in Leiden ben). Ik heb wel het idee dat dat komt door de volgende dingen: te veel alleen op mijn kamertje zitten en de tijd hebben om aan stomme dingen te denken, het feit dat het regenachtige, koude weer invloed op mij heeft en dat het gewoon echt lente moet gaan worden voor deze krullenbol, en de pil. Jup. I just said that. Ik denk er al een tijdje over om over te stappen naar een ander, eh, ding. Maar ik durf niet, want er komt altijd gedoe bij kijken. Ga er binnenkort maar eens even beraad over plegen met de dokter. (Ja ik zet dit gewoon op internet, want hoe belangrijk is anticonceptie, toch? En hoe normaal, toch? Ja, vind ik wel).

Veel liefs, Stel.

Deze post heeft 10 reacties

 1. Leuk dat schrijfwerk! En hoop voor je dat dat met dat bekende tijdschrift ook doorgaat. En poezels knuffelen klinkt inderdaad superfijn :-)

 2. Hea, ik mis je update over je lekkere billen door al dat sporten, what with that ;-) ? Heerlijke update weer en wat fijn om te horen dat het goed met je gaat (afgezien van die maandelijkse storing in onze hersenen haha). En zo leuk dat je gewoon dat even hebt geregeld dat vrijwilligerswerk: daar mag je best wel even trots op zijn hoor dame! I like. Hoop dat informatieavond je dan ook bevalt. En oja: superlekker die blogflow, daar maak je mij heel gelukkig mee ;-)

 3. Wat een heerlijke update! En wat ontzettend leuk dat je een workshop bij Marloes de Vries gaat volgen, daar ben ik wel een beetje jaloers op! Wat lijkt me dat enorm leuk om te doen!

 4. aaah ik had nog niet eens gereageerd op je vorige mega leuke fijne verhaal over je dagje Haarlem en nu komt er alweer een nieuwe post online! Ik kan het niet meer bijhouden haha!!! Nee maar super fijn natuurlijk dat je zo lekker in de blogflow zit, laat al die posts maar komen!:D Klinkt alsof je zo fijn met alles bezig bent, met het tekenen/schilderen, schrijven (zo cool nog steeds!) en je was gisteren dus ook al naar een cursus singer-songwriting!! Ik heb het gevoel dat het bij mij momenteel allemaal juist eventjes stil staat, maar dat komt vast ook wel weer. En dat over de pil, ik heb daar ook moeite mee dus alleen maar blij dat je het aankaart. Vraag me telkens af hoe ik me zou voelen zónder die pil, of dat het alleen maar in m’n hoofd zit, haha. Fijn even zo’n update! Liefs

 5. Klinkt superleuk Stella! Dat met die pil heb ik dus ook.. Vraag me af hoe ik zou zijn zonder maar ik wil er niet mee stoppen. Al die voordelen… Maar toch. Ja, lastig!

 6. Ahhhh wat tof dat je vrijwilligers werk gaat doen in het dierenasiel! Zo leuk! Ik zit er ook een beetje aan te denken voor de zomer. Lijkt mij zo fijn. <3
  Liefs! Evelien

 7. Goed bezig jij! Al die Stella-artikeltjes lezen maakt ook mij reuzeblij! (rijmt een beetje, niet?) Ik herken me heel goed in de ups en downs. De ene dag huppel ik rond, de volgende hoeft het allemaal even niet meer. Ook nam ik net een beslissing: stél dat ik geen herexamens moet afleggen komende zomer, ga ik vrijwilligerswerk doen. (dat beloof ik aan mezelf) Zo, wat een inspiratie ben je toch. Veel liefs, Stefanie

 8. Ja, de pil. Er zijn toch meer en meer meisjes (vrouwen) die ermee willen stoppen, ik incluis. Ik wil echter geen ander ‘alternatief’ meer met hormonen, ik pak de helft van mijn leven de pil en zou eigenlijk niet weten hoe ik ben zonder. Eens mijn man zich laat steriliseren stop ik met die handel!

 9. Super chill dat het bloggen weer soepel gaat! Ik zie jouw updates altijd óf amper in mijn Bloglovin’-feed óf in overvloed, haha, een middenweg is er volgens mij niet helemaal bij jou. Niets mis mee overigens, want dit is des te gezelliger. Je bijbaantje vind ik heel tof as said before maar dat vrijwilligerswerk misschien nog wel meer, how cute! Die dieren zijn blij met alle aandacht, dus je doet wat goeds voor de wereld, maar het is misschien wel wat ‘makkelijker’ dan vrijwilligerswerk met mensen. (Ok, het werk is niet makkelijker, maar je hoeft je geen zorgen te maken over sociale vaardigheden en oordelen, snap je?) Keep us posted!

 10. Oooh, wat cool dat ik zoveel artikels van je kon lezen hihi, dat heb ik deze week wel gemist (veel te druk enzo, je kent het wel). Allemaal reuzeleuke nieuwtjes! Dat vrijwilligerswerk klinkt zo lieeeeef, die schatjes gaan veel liefde krijgen! Veel liefs <3

Geef een reactie

Sluit Menu