Brace yourselves, change is coming!

Brace yourselves, change is coming!

Eeuwen geleden lijkt het; de dag waarop ik mijn laatste blogartikel in elkaar flanste. Relatief gezien valt het hartstikke mee, want dit eeuwenoude schrijfsel kwam begin oktober nog online. Toch heb ik in mijn hoofd zo’n verre afstand genomen van mijn stukje internet de afgelopen tijd, dat het net zo goed uit steen gehakt had kunnen zijn – just sayin’. Uiteraard ben ik daar alles behalve content mee en bedacht ik me een tijdje geleden dat daar verandering in moet komen. 

Verandering, oké. In de vorm van..? Tsja, dat is voor jou een vraag en voor mij een weet. Al kan ik me zo voorstellen dat je vast wel een idee hebt. De verandering gaat in ieder geval groter zijn dan je denkt. Denk ik. (Wat een gedenk). 

2020 is het jaar van verandering heb ik besloten. En dat hoeven heus geen grote veranderingen te zijn. Althans, op deze na dan. Voelen jullie ‘m al – de poging tot een intrigerende cliffhanger? Gaat het me goed af? Niet bepaald hè? 

Ik heb ergens zo veel te vertellen, maar aan de andere kant ook weer helemaal niet. Er is de afgelopen tijd een hele hoop gebeurd in het leven des Stella’s. Een hoop moois, een hoop fijns, maar ook een hoop verdrietigs. En deze verdrietige dingen, die op moment van schrijven de overhand hebben, zet ik liever niet zomaar op het internet. Dat begrijpen jullie vast. 

Toch wil ik jullie het volgende meegeven (voordat ik verderga met mijn secret project): geef de mensen (en dieren, of knuffels, of andere fratsen) van wie je houdt een dikke knuffel. Of als dat niet jullie ding is, kies dan een andere passende manier om diegene te laten weten dat je om hem of haar geeft; dat je aan hem of haar denkt en hem of haar graag in je leven hebt. Liefde, in welke vorm dan ook, is het allerbelangrijkste, mooiste en tevens meest ontastbare wat we kunnen hebben in dit leven. Dus als je haar hebt, die liefde (in welke vorm dan ook, zoals ik zei), pak haar dan vast en laat haar nooit meer gaan. Oké? Deal. 

Liefs, Stel. 

Deze post heeft 14 reacties

 1. <3! Sterkte Stel! En ik hoop dat de positieve dingen gauw weer de overhand voor je nemen. Liefs!

  1. Dankjewel <3 Mega lief van je! Ik weet zeker dat het goed gaat komen. Hoe is het met jou?! Woon jij nu nog in Australië? Ik hoop zo dat de branden HEUL snel zullen doven.. Bah. Be safe!

 2. Sterkte Stella! En natuurlijk is het begrijpelijk dat je niet alles online wil gooien. Dat is je eigen keuze. Ik hoop dat er snel weer lichtpuntjes op je pad komen :)

  1. Dankjewel; lief van je! (: Ik weet heel zeker dat dat helemaal goed gaat komen. Lekker cliché, maar ik denk altijd maar: als er geen donker was, konden we ook de sterren niet zien. Liefs!

 3. Heel veel liefs voor jou in het nieuwe jaar Stella! Ik sluit me aan bij dat verlangen naar veranderingen. Hopelijk vinden we allebei onze weg hierin. <3

  1. Dankjewel! Ook heel veel liefs, moois en fijns terug voor jou <3 Laten we afspreken dat we het allerbeste van gaan maken; dan komt het vast helemaal goed met ons!

 4. Ik heb letterlijk geen idee wat voor verandering het zou kunnen zijn, haha, maar je maakt het wel spannend! Ik wens je alleszins ook veel liefde en licht en warmte en hopelijk nemen de lichtpuntjes het binnenkort weer over! <3

 5. Wat goed dat je wel iets van je laat horen, veel sterkte en een dikke knuffel voor jou!

 6. Haha je maakt mij nu ook heel benieuwd en ik heb geen idee. Maaar, sowieso heel erg leuk dat je plannen/ideeën hebt! En sterkte met de verdrietige dingen ✨

 7. Soms is het inderdaad goed om niet alles op het internet te delen, dat is nergens voor nodig. Veel sterkte! En benieuwd naar dat secret project ;)

Geef een reactie

Sluit Menu