De tijd speelt spelletjes

Daniël WellingtonEen origineel samenwerkingsartikel schrijven – ik vind het nog best een lastig iets. Bij een horloge hoort ‘tijd’, en daar een artikel over schrijven ligt dan ook vrij voor de hand. Ik geloof dat ik dit artikel al zo’n twintig keer begonnen ben, maar vandaag wil het even niet. Gisteren al helemaal niet. Heeft dat ook met tijd te maken? Ik ben op sommige tijdstippen in ieder geval wel creatiever, maar volgens mij ligt die creativiteit bij mij meer aan hoe ik me voel dan aan het tijdstip. Het ene moment lig ik ‘s avonds laat in bed en heb ik ineens de (in mijn ogen) meest briljante ideeën, die ik uiteraard de volgende ochtend weer vergeten blijk te zijn. De andere keer sla ik mijn laptopje open terwijl ik in de trein zit, en komt er ineens een liedje uit mijn handen rollen. Maar, ik kan ook volledig inspiratieloos door het leven gaan, en geïrriteerd naar het dreigende, knipperende streepje staren.

Dus dan maar een update

Ik besluit dan bij deze maar een minder inspiratievol onderwerp aan te snijden: Hoe gaat het met mij. Nou, afgelopen weekend even wat minder. Veel tranen, waar ik verder niet echt op in wil gaan. Misschien is dat ook wel de reden voor mijn gebrek aan creativiteit, al heb ik wel veel melodietjes in mijn hoofd en zullen er vandaag wel een aantal liedjes geschreven worden (op moment van schrijven is het overigens zondagochtend en is het heerlijk zonnig buiten – ik realiseer me nu dat ik ook maar eens even naar buiten moet vandaag). Verder gaat het gewoon zijn gangetje. Mijn scriptie zit in het aanpassingsproces, en die schrijf ik de komende dagen af. Morgen (dus vandaag voor jullie) ga ik weer werken, en de rest van de week heb ik naast mijn werkdagen ook repetities met Vincent gepland voor ons optreden op Texel eind juni. Ook zie ik mijn allereerste middelbare school vriendje (en later één van mijn beste vrienden) ook weer eens. Ook wij gaan muziek maken samen, dus deze week kan eigenlijk niet veel beter <3.

Die tijd speelt spelletjes

Soms vraag ik me af hoe lang bepaalde herinneringen vers in je hoofd blijven zitten. Hoe lang het duurt voordat je soms afscheid van iets kan hebben genomen. Hoe lang duurt het accepteren van iets waar je je eigenlijk heel hard tegen verzet, omdat het zeer doet om het niet meer dichtbij te hebben? Men zegt altijd: “Tijd heelt alle wonden”. Ik denk dat je met de tijd gewoon beter wordt in pleisters plakken. Sommige wonden blijven misschien altijd wel open. Goed, dit wordt iets te visueel, hè bah Stel. Eniewees, ik heb altijd wel een issue met tijd. Op een lange werkdag gaat de tijd soms snel voorbij. Wanneer je druk bezig bent, geconcentreerd enzo, of je hebt het ontzettend naar je zin? Dan bedenkt de tijd ineens dat het wel fijn is om snel te gaan. Met minder prettige gebeurtenissen of bij sippe, stomme dagen? Nahhhh, dan speelt de tijd spelletjes en kruipt ze voorbij. Zucht.

En dan het samenwerkingsdeel

Het is misschien wat lastig om in deze gemoedstoestand een leuk artikel te schrijven, maar ik ben en blijf nog altijd heel blij dat Daniël Wellington wel met mij ‘in zee wilde gaan’. Ik draag mijn classic petite met veel plezier, en elke keer als ik ernaar kijk bedenk ik me weer even dat ik dat dus voor elkaar heb gekregen met schrijven. En dat is echt één van de dingen die ik het allerliefste doe. Hoe fijn is dat?! Ik vind het dus ook nog steeds een soort mini-eer dat ik jullie dan ook nog eens een kortingscode kan geven voor jullie eigen Daniël Wellington horloge. Als je ‘MONDETMOI’ gebruikt bij het betalen, krijg je 15% korting! Ik hoop dat ik er iemand blij mee heb kunnen maken, uiteindelijk. Ik kan jullie de horloges echt aanraden, want het leer van het bandje is snel soepel en ze passen eigenlijk overal wel bij. Ben je dus echt ‘bij de tijd’, hi hi ha ha hoe hoe.

Liefs, Stel.

Deze post heeft 5 reacties

 1. Wat spijtig dat je niet zo goed in je vel zit. Gelukkig zijn is toch zo veel leuker met dit vrolijke weer. Ik hoop dat alles snel in orde komt zodat we nog veel van je horen!
  Liefs

 2. Oh, Stel toch :( Hou je goed! Dan maken we er binnenkort een superfijne tijd van samen. Enne, dat horloge heb je zo verdiend he (en die samenwerking ook -duh, hihi-). En hij staat je super schattig! Veel plezier met muziek maken <3

 3. Men zegt altijd: “Tijd heelt alle wonden”. Ik denk dat je met de tijd gewoon beter wordt in pleisters plakken. Sommige wonden blijven misschien altijd wel open.

  – mooi! En ook al weet ik niet precies wat er aan de hand is; ik wil je heel veel sterkte wensen! ;)

 4. Wat vervelend dat je nog steeds niet lekker in je vel zit. Ik ben wel erg benieuwd naar dat optreden op Texel! Wat een prachtig horloge trouwens <3.

 5. Ik herken dit helemaal. De ene keer barst ik van de inspiratie en kan ik soms niet stoppen met schrijven. Wanneer ik mij dan minder goed in mijn vel voel, zoals jij nu (en momenteel ik ook) dan lukt het mij ook niet altijd om iets uit mijn vingers te toveren.
  Ik hoop dat je je snel wat beter voelt, want het leven is veel te kort en de tijd gaat veel te snel voorbij..

Geef een reactie

Sluit Menu