En of ik me een echte blogger voelde

En of ik me een echte blogger voelde

Heeee, kijk eens even. It’s ya girls Stella en Fleur die heel creatief bezig zijn. Ik denk stiekem dat we zo’n lol hadden, omdat we echt ontzettend zaten te prutsen met die stempels allebei. We concludeerden dan maar dat we niet zo’n knutselig zijn ingesteld. Maar: Het was wel ontzettend leuk, die middag. Ik had dus mijn aller eerste blogevent. Een tijdje geleden kreeg ik een mailtje van het bedrijf Viking – of ik een dagje workshops bij wilde wonen in Amsterdam. EN OF IK DAT WILDE. (Ja, zo enthousiast was ik echt). Ik dacht altijd dat dit soort dingen altijd alleen voor de ‘grote bloggers’ waren weggelegd, maar dit bedrijf had echt heel random allerlei soorten bloggers uitgekozen, en daar zat ik dus bij. Het was niet verplicht of iets, maar toch wil ik er graag eventjes over schrijven. I mean: dit is wel echt een soort big deal voor mij.

Wat we allemaal hebben uitgespookt

Eenmaal aangekomen (veel te vroeg, want ik had me vergist in de tijd) stond ik even te kletsen met Saskia en Alice, die het evenement hadden georganiseerd. Dit hadden ze overigens echt TOP gedaan. De locatie, Studio Zeeburg in Amsterdam, was echt ontzettend Instagramwaardig, en er waren allerlei soorten thee en koffie en koekjes en dingen. En de lunch – mmmmm, die was ook echt heerlijk! We werden eigenlijk gewoon in de watten gelegd, daar komt het op neer. Eniewees, omdat ik zo vroeg was, druppelden de andere bloggers langzaam binnen. Hierdoor kon ik voor mijn gevoel echt even met iedereen kletsen. Het stomme was dat ik het lastig vond om de blogger bij de naam en bij het gezicht te plakken – stom he? Uiteindelijk ging het wel, en achteraf kende ik veel meer blogs dan ik dacht! Zo heb ik daar dus o.a. DaniqueBentheAmyMaaike en Eveline gezien en even gesproken – wat echt heel gezellig was. Na een tijdje kwamen Fleur (die ik al een tijdje ken) en Anna (die ik al heel lang volg maar alleen nog van de online wereld kende) ook binnen en toen was het feest compleet!

We kregen een workshop handlettering, een workshop stempels maken en een workshop scrapbooken, al hebben we dat niet echt gedaan. We hebben bij dat laatste een soort voorkant gemaakt voor een eventueel scrapbook, met allerlei kleurtjes inkt etc. Ik vond denk ik het stempels maken het leukst! Jullie moeten trouwens ook echt even op de Instagram koekeloeren van de vrouw die deze workshop gaf – echt heel mooi wat zij maakt! Ik ben zelf altijd een beetje ongeduldig als het op knutselen aankomt, en als iets niet lukt, dan vind ik het meestal gelijk niet meer zo leuk, hihi. Gevalletje perfectionist. Toch heb ik thuis nog wat verder getekend in het handletter boekje dat we meekregen, en ik wil binnenkort ook wat inkt gaan kopen zodat ik mijn ijsjes-stempel nog een keertje kan gebruiken!

Viking workshop Bloggers Amsterdam 2017
 

Hoe het er in mijn hoofd aan toe ging

Ik vond het echt best spannend, stiekem. Maar, als ik me op mijn gemak voel, dan merkt niemand daar iets van. En ikzelf eigenlijk ook niet, hihi. En dat was hier wel echt het geval! Ik vond alle meiden zo aardig en gezellig, en het feit dat ik Fleur al kende, maakte het ook net een stukje minder eng. Achteraf denk ik altijd: “Ohhhh ik had dit en dat nog even willen zeggen tegen die en die, of had ik maar wat meer met die en die gekletst”, maar gelukkig zit de blogwereld zo in elkaar dat je dan ook gewoon samen een keertje wat af kunt spreken en gezellig thee (of iets anders) kunt slurpen en taart kan eten – je kent het wel. Iedereen is gewoon heel approachable en dat zorgt er echt voor dat ik me op mijn gemak voel en het liefst naar iedereen zit te lachen en naja, goed, misschien is dat wel een beetje creepy, hahaha.

Ik weet niet of de meiden van Viking dit lezen, maar zo wel dan wil ik ze echt nog een keertje bedanken! Ik voelde me echt heel erg blogger, en ik had eigenlijk ook echt wel eventjes behoefte aan een middagje de hort op om gewoon wat leuks te doen! Ik ben ook heel blij dat ik allerlei leuke bloggers heb leren kennen, en dat het in mijn hoofd allemaal goed ging (qua hersenspinsels en spanningen, etc).

Liefs, Stel.

Deze post heeft 8 reacties

 1. Zo tof om te lezen hoe je je geamuseerd hebt! En tuurlijk hoorden jij en je blog daarbij, tss! Je blog is ‘n supertoffe om te lezen hoor & jij bent ook een topmeid! Dus je hoorde absoluut in dat rijtje thuis :D Toffe foto’s! Liefs :)

  1. Dankjewellllll – zo lief altijd jouw reacties! Ja, die foto’s zijn gemaakt door een fotograaf die door het bedrijf was ingehuurd! Misschien had ik dat er even bij moeten zetten, maar bij deze! Ik vind ze ook heel leuk – ik houd nooit zo van op de foto gezet worden, maar dit had ik niet door en dan vind ik de foto’s meestal veel leuker! Veel liefs!

 2. Tuurlijk wordt jij daar voor uitgenodigd Stel, jouw blog is super leuk en ik vind het helemaal niet gek dat ze jou gevraagd hebben! Wat leuk dat je het zo leuk hebt gehad (ik gebruik ‘leuk’ echt te vaak, I know). Dikke kus voor jou

  1. Dikke kus terug, ook voor alle lieve dingen die je zegt! Maar ook gewoon omdat jij jij bent, natuurlijk. HE GATS wat ben ik zoetsappig vandaag, hahaha. Ik ga me snel weer normaal gedragen en weer terug naar m’n deadlines, woehoeee!

 3. JAAA wat was het gezellig <3. Ik vond het echt zó leuk om je te ontmoeten! En ook jammer dat we na afloop allemaal zo snel naar huis moesten :(. Ging echt binnen drie tellen voorbij deze dag, haha. Super leuk verslag! En ik vind die bovenste foto van jou en Fleur zo leuk, ziet er zo vrolijk uit <3. Gezelligheid! Hopelijk tot heel snel weer een keertje :)! Wat goed trouwens dat je verder bent gegaan in het handletter boekje! (Ik nog niet aah, maar dat moet ik snel maar eens gaan doen!)

  1. Ahw dankjewel! (: Ik vind het stiekem ook een leuke foto, omdat we allebei oprecht lachen! Woei! Hoera voor spontane foto’s, want op de foto gezet worden is niet zo mijn ding stiekem. Anyways: inderdaad, deze dag ging echt mega snel voorbij! Ik hoop dat ons taartjes-en-thee-idee in Leiden snel plaats kan vinden; lijkt me echt heel gezellig (: Liefs!

 4. Het was superleuk! Ik vond het echt heel leuk om je in het ‘echt’ te ontmoeten haha. <3

 5. Wat onwijs leuk om jouw enthousiasme over deze dag te lezen! Ik vond het echt een hele gezellige dag en super leuk om je te leren kennen!

Geef een reactie

Sluit Menu