Kletsun #38

StellaMijn felblauw gelakte nagels schieten over mijn toetsenbord. Ik zit op bed, in een donkere kamer. Het is buiten ZO warm, dat ik de gordijnen dicht heb gedaan. Oef. Een tropische dag schijnt het te zijn – nou, ik heb het geweten. Ik wilde even lekker een stukje gaan wandelen, maar keerde op de helft rechtsomkeert omdat ik het zo warm had. Altijd wel wat te miepen over het Nederlandse klimaat, hihi. Maar, ik kies ervoor om niet te miepen en gewoon te doen wat voor mij nu het beste voelt: In het donker rustig op een bed zitten. Dan krijg ik het het minst warm. Ik heb net een beetje lekkere pasta naar binnen gewerkt als lunch en wilde nu graag even een artikel schrijven. Ik heb de laatste tijd òf geen tijd, òf geen inspiratie voor een artikel. Jep. Gevalletje writers block of iets? Ik wilde jullie toch even updaten over mijn spannende leven. Oke. Niet spannend. Wel fijn.

Stella in de bediening

Ik vertelde jullie dat ik tegenwoordig best veel dagen in de bediening sta bij Barista Café Gouda. Het is nu drie weken open, en het loopt goed! Ik heb het er zeker weten naar mijn zin en begin alle werkzaamheden al vrij goed onder de knie te krijgen. Ik ga met plezier naar mijn super hippe, Instagram-waardige werkplekje en de dagen vliegen om! Het is wel wennen hoor; de hele dag op je benen staan! Ik ben na het werken vaak best een beetje moe, maar ik ben wel heel blij dat ik meerdere dagen in de week een ‘doel’ heb. Ik ben nu bijvoorbeeld vier daagjes vrij, this beaing day 3 en stiekem verveel ik me alweer een beetje. Ssst.

Ik wil iets, maar ik weet niet wat

Als ik dan zo’n nadenk-periode heb, en het bloggen wil even niet, denk ik vaak na over de richting die ik met bloggen op wil. Ik merk om me heen dat steeds meer meiden stoppen met bloggen, of minder gaan bloggen. Voor mij voelt het ook een beetje alsof ‘alles al gedaan is’. Iedereen heeft ‘overal’ al wel zo’n beetje over geschreven. Daarnaast veranderen mijn interesses constant, en wil ik dat graag in mijn blog verwerken. Maar de ‘hoe’ blijft altijd een dingetje. Ik denk dat ik de komende tijd even ga gebruiken om ‘tot rust te komen’ wat bloggen betreft, en ik hoop een aantal fijne brainstorm sessies te kunnen hebben. Misschien krijg ik wel bakken met inspiratie zodra ik in Portugal ben. Who knows? Ik kijk het even aan, maar verwacht niet te veel van mij en mijn blogje de komende tijd.

Vergeet die leuke kortingscode niet!

Ja, weten jullie nog? De kortingscode die ik jullie mag geven voor jullie eigen Daniël Wellington horloge? Als jullie bij het afrekenen online de code ‘MONDETMOI’ gebruiken, krijgen jullie 15% korting! Maar, dan moet je wel een klein beetje vaart maken, want de code is gelding t/m 31 juli! Ik ben zo zo zo blij (nog steeds) dat ik deze samenwerking mocht doen. Ik draag mijn horloge de laatste tijd weinig, maar dat komt omdat ik hem liever niet om heb tijdens mijn werk. Ik vind hem wel nog steeds prachtig en kan niet wachten om hem weer meer te gaan dragen. Luvvv. Ik weet niet of jullie in de toekomst meer samenwerkingen en commerciële dingen kunnen verwachten hier, maar who knows. Zoals ik al zei: Ik heb geen idee welke kant ik op wil!

Liefs, Stel. 

Deze post heeft 3 reacties

  1. Superfijn dat je werk zo bevalt! En ja, het is ook altijd wat met het weer in Nederland haha ;) X

  2. Goed bezig Stel :D Ik vind het best spijtig dat zoveel mensen stoppen met bloggen… Ben al benieuwd welke weg je gaat inslaan, maar sowieso vind ik je blogjes leuk hoor. Succes nog met je werk :D

  3. Ik vind het ook leuk hier.
    En ik denk ook dat dat wel een best wel herkenbaar iets is voor veel mensen, dat ze niet precies weten welke kant ze op willen. Ik vind dat ook heel lastig en dat ís het ook…

    Af en toe geef ik het bijna op en vraag ik me af of het überhaupt wel boeit. Als je met je blog doet wat je zelf leuk vindt sla je automatisch je eigen weg in, en komt er iets uit wat bij je past, want je hebt het immers zelf gemaakt.

Geef een reactie

Sluit Menu