Glimlachmomentjes | 01/2021

Glimlachmomentjes | 01/2021

Glimlachmomentjes? Dat zijn er, op een dag, heel wat. Hoop ik. Bij mij (gelukkig) vaak wel! Nu heb ik geleerd (uit ervaring, maar ook uit ‘de boeken’) dat het heel waardevol is om de dingen waar je blij van wordt en de dingen waar je dankbaar voor bent, ergens neer te pennen. Of dat nu offline of online is; schrijf ze op, lees het terug en realiseer je even goed wat een hoop fijns er vaak in dagen verstopt zit. Zelfs op een mindere dag! Nu kan ik natuurlijk niet ál mijn glimlachmomentjes van een maand opschrijven (want dan wordt zo’n artikel echt me-ga lang), maar ik vind het wel leuk om maandelijkse hoogtepuntjes met jullie te delen!

♡ Het nieuwe jaar beginnen met iemand die ik heel lief vind. En die begrijpt dat ik op 31 december altijd een brok sentimentele ellende ben en daarom de halve avond zit te huilen. Ja. Echt. 

♡ Mijn lieve vriendin Anouk die ineens, uit het niks, voor mijn deur staat om even een klein potje met narcisjes te brengen. Hij paste per-fect in een potje dat ik toevallig nog leeg had staan. Hoe lief?!

♡ Een leuk, leerzaam intake gesprek met mijn mentor. Ik ga namelijk aan een opleiding beginnen; spannend! Het wordt pittig, maar ik kijk ernaar uit! 

♡ Papa die mij heeft geholpen met het ophangen van mijn kapstokjes. Ja, eindelijk! Thanks pap! 

♡ Heel. Veel. Fijne. Winterse. Wandelingen. 

♡ Als laatste keer voor de afkondiging van de avondklok in Utrecht eten bij vriendinnetje Sonja. Ze had heerlijk voor ons gekookt (love Italiaans eten) en ik ontdekte door haar een hele lekkere supermarktwijn. En laat dat nou net op mijn 21 for 2021 staan! Het was echt een fijne avond; maar dat is het altijd met Son. 

♡ Pap en mam die ineens aan het wandelen zijn geslagen. Daar kan ik nou ECHT blij van worden. Gewoon, omdat ik dan weet dat ze zichzelf fit (willen) houden en met hun gezondheid bezig zijn. Dat is altijd goed! Ben erg trots. 

♡ Merken dat mijn werk steeds beter gaat en leuker wordt. En ook weer eens wat real life contact hebben en samen wandelen met een van mijn collega’s. Ik kan niet wachten tot ik ze echt kan leren kennen en ook meer leuke kletspraatjes met iedereen kan hebben in real life in plaats van alleen maar digitaal! 

♡ Aan mijn eigen liedjes werken. Dat gaat niet altijd goed hoor; ik ben best vaak ontevreden en/of besluiteloos. Maar, I’m working on it en dat is al heel wat! 

♡ Mama’s verjaardag vieren op het terras buiten, in de tuin. Oma was op bezoek, dus bleven wij buiten. Zo konden we het toch een beetje vieren. En mama had speciaal voor mij een ander gebakje gehaald, omdat ze weet dat ik die lekkerder vind dan taart. (Das toch lief?!). 

♡ De verjaardag vieren van iemand die ik erg lief vind. Hele speurtochten door het huis bedenken (inclusief cadeautjes), een appeltaart bakken en daar sterretjes in steken, in een complot zitten met vrienden en ‘s avonds als verrassing online een escape room doen.. YES! 

♡ Beginnen aan mijn opleiding: Senior Communicatieprofessional C! Heel spannend, veel zin in, etc. Helaas is de eerste bijeenkomst volledig online, uiteraard, maar ik hoop er toch veel plezier uit te gaan halen! 

♡ Op de valreep van deze maand heel goed bericht krijgen van de huisarts. ZO BLIJ. 

Liefs, Stel.

Deze post heeft 8 reacties

  1. Wat een mooi lijstje. Ik kreeg er spontaan een brede glimlach van.

  2. Haha dat klinkt echt als een zot goede verjaardag die je daar in elkaar geflanst hebt! Ik vind dat ook zo leuk. Cadeautjes kopen, ze verstoppen, iets lekkers maken, … Heerlijk!

  3. Wat leuk dat je weer begint aan een opleiding! En oh, je idee voor die verjaardag vind ik een hele goede :) Mijn vriend is over twee maanden jarig en ik wil er echt iets bijzonders van maken omdat verjaardagen nu zo snel saai zijn, maar ik zit nog steeds te broeden op hoe ik dat dan doe. ;)

  4. Mooi dat je nu al een opleiding mag gaan volgen via je werk! En HEEL lief van je moeder inderdaad dat ze voor jou je favoriete gebakje haalde.

  5. Heee wat spannend, een nieuwe opleiding! Veel succes :) En love die ‘snelle foto’ van de wijn omdat je het wil onthouden, ik heb ook zoveel van die foto’s in mijn camerarol staan van allerlei dingen, haha.

  6. Ooh leuk van die verjaardag! Ik ga voor mijn vriend zijn verjaardag ook zoiets doen denk ik! :D Tof dat je een nieuwe opleiding gaat volgen. Spannend ook! Veel plezier daarmee :)

  7. Wat een fijn lijstje :) En volgens mij heb ik vandaag in de supermarkt getwijfeld over die wijn! Verdorie, want nou had ik er één die ik niet zo vond haha. Ik ga deze onthouden ;)

  8. Wat een super fijn lijstje zeg! <3
    Spannend ook een nieuwe opleiding, veel succes en plezier.

Geef een reactie

Sluit Menu