Glimlachmomentjes #103

GlimlachmomentjesGlimlachmomentjes; artikelen waarin ik lijstjes maak van alle fijne, leuke en mooie dingen van de -op dat moment- afgelopen week. Het is echt prettig (zwak uitgedrukt) om stil te staan bij de kleine dingetjes die het leven echt een heel stuk leuker maken. NOG leuker. Ik ben stiekem nooit zo van de terugkerende rubrieken en dingen, want: ik houd dat nooit vol, zo’n chaotisch ei ben ik. Maar; Glimlachmomentjes is een uitzondering. Ik wil graag elke maandag beginnen met een lijstje vol fijnheid.

 Met mama appen over hoe graag we lekker terug willen naar Groningen – we hadden het echt fijn daar samen <3

Lekker bezig zijn met mijn planning en to do list. Ben echt weer een beetje vol goede moed na een weekendje even niks ‘studiegerelateerds’.

Dat mijn kleine moestuinpotjes en de verpote plantjes in hun potten het zo goed doen! (En dat pap en mam mij helpen ze levend te houden – is ook fijn, haha).

Badderen met kaarsjes en een leuke serie (Riverdale addiction hier) – luv it. 

Laura die even langskwam omdat we nog boeken van elkaar hadden – en toen bracht ze dus ook twee Flow’s voor me mee. Lief!

 Dat tentamen waarvan ik ZO bang was dat ik hem niet gehaald had, wel gehaald hebben! YES YES YES YESSSSS!

Naar het Kruidvat met de kaart die ik van opa en oma kreeg, en daarmee lekkere body lotion en douchegel kopen.

 Hardop lachen om een (grappig bedoelde) opmerking in Word van mijn scriptiebegeleider. Haha, dit maakt het hele scriptie schrijven oprecht minder spannend.

 Opa en oma blij maken met een berichtje.

Mariakaakjes.

Zien welke bloggers er allemaal nog meer naar de #DIYmetViking workshops komen zaterdag de 13e! Zo leuk dat ik door ze ben uitgenodigd!

Ook al ‘vier’ ik het niet echt, ik ben toch ontzettend dankbaar voor alles en iedereen die heeft gevochten voor onze vrijheid in Nederland <3 #4en5mei

Weer eens een liedje schrijven.

Voor mijn master toelatingsformulier ding al mijn behaalde cijfers op moeten zoeken. En me dan realiseren dat ik gemiddeld boven de acht uitkom. Say whaaaat? Best een beetje trots op mezelf!

Een bijzonder gesprek en iemand die heel veel begrip en liefde toont. Thank you. <3

Deze post heeft 4 reacties

  1. Wat een fijn gevoel dat je je tentamen toch gehaald hebt, gefeliciteerd! En hé wat leuk, ik ben er zaterdag ook! Ik heb er echt zin in <3

  2. Ah jij bent ook uitgenodigd voor dat event van Viking! Ik kan helaas niet, zo jammer :( Heerlijke glimlachmomentjes overigens, ik word altijd zo blij als bloggers dit delen! Malou x

  3. Is Riverdale een aanrader ja? Misschien moet ik daar dan maar eens aan beginnen, zit in een serie dipje. Heb Gilmore Girls weer gekeken omdat ik mijn Lorelai/Rory dosis even nodig had en ben nu op zoek naar iets nieuws.
    Veel plezier zaterdag, ik ben benieuwd wat jullie gaan maken! X

  4. Onverwachts dat ene tentamen wel gehaald hebben is absoluut een blijmakertje, dat kan zo veel opluchting geven!

Geef een reactie

Sluit Menu