Glimlachmomentjes #105

GlimlachmomentjesGlimlachmomentjes; artikelen waarin ik lijstjes maak van alle fijne, leuke en mooie dingen van de -op dat moment- afgelopen week. Het is echt prettig (zwak uitgedrukt) om stil te staan bij de kleine dingetjes die het leven echt een heel stuk leuker maken. NOG leuker. Ik ben stiekem nooit zo van de terugkerende rubrieken en dingen, want: ik houd dat nooit vol, zo’n chaotisch ei ben ik. Maar; Glimlachmomentjes is een uitzondering. Ik wil graag elke maandag beginnen met een lijstje vol fijnheid.

In bed in mijn pyjama aan mijn scriptie werken. Prima ‘kantoor’ zo, hihi.

Pap die een veilig vlucht heeft naar Zwitserland.

Lekker met mam op de bank met onze bordjes pasta.

Lange voice messages sturen naar Dewi (mijn aller ‘oudste’ vriendin <3) en ze ook terug krijgen. Mijn lievelingsmanier van communiceren, hihi.

Met mam mee kunnen rijden richting station.

Een mini shetlander zien vanuit de trein. Lievvvv.

Een rondje door Leiden lopen en een ijsje halen met mijn huisgenootje Vera.

Mijn nieuwe collega’s ontmoeten bij de team meeting. Spannend en leuk!

 En dat was dus uiteindelijk echt heel leuk – en we hebben ook nog met zijn allen de hele barn eens even goed schoongepoetst!

Even bijkletsen aan de telefoon met mijn beste vriendinnetje, en onderdeel kunnen zijn van iets heel leuks en spannend wat zij gaat doen m.b.v. iets wat zij ooit van mij als cadeautje kreeg. (Lekker cryptisch, but she knows <3).

Ineens een nachtelijke boost krijgen en serieus mijn scriptie (conceptversie, maar wel het hele ding al) AF KRIJGEN. Ja, echt. HIJ IS NU AF. (Gelukkig heb ik nog tot 1 juli om het op het commentaar aan te passen, but still!)

 Dat jullie het allemaal zo leuk vonden om meer te lezen over mijn liedjesschrijfproces! Had ik eigenlijk niet verwacht – maar dank jullie wel voor alle leuke, lieve reacties.

 Lekker in een parkje in de zon stokbrood met dipjes eten met mijn huisgenootje.

Douchen met mijn Zwitsal douchegel. Ik word oprecht altijd zo blij van die geur don’t know why.

 Mijn fiets eindelijk naar de fietsenmaker brengen. Nieuwe band, hatsikidee. Ik kan weer fietsen!

Vervolgens weer terug naar mijn ‘oude sportschool’ en daar ontzettend leuk weer verwelkomd worden. Ze kenden me nog! Komend jaar kan ik weer sporten jongens #fitgirl #not

Gelijk ook eventjes gaan sporten, na lekker buiten gezeten te hebben met Vera.

Naar huis en mama die me op komt halen van het station <3

Fruitsalade, mmmm.

Een ontzettend trouwe en lieve bloglezeres (die ik ook in real life ken; we waren vroeger ‘mailvriendinnen’) die me uit het niks ineens een appje stuurt met allemaal lieve woorden.

En nu gaan we gelijk binnenkort weer eens afspreken – gezellig!

Verse gemberthee slurpen. Ik voel me niet zo fit vandaag, dus hopen dat dit een beetje werkt?

Een goede lange nacht slapen.

Latin muziek aanzetten en door de keuken dansen als studeerpauze. Moet kunnen toch?

 In de Jumbo ineens tegen een boek van Paulo Coelho aanlopen, voor maar 5,-. Die ging natuurlijk mee naar huis.

Gezellig eten en bijpraten met Lars.

 Naar vriendinnetje Dewi en daar samen lekker eten en bijkletsen.

Deze post heeft 6 reacties

  1. Wowie, wat een superfijn gevoel moet dat geven om je scriptie af te hebben nu; je hebt nu nog een maandje om alle puntjes op de i te zetten!

    1. Zeker weten! Maarrrrrr, er moet nog wel veel gebeuren weet ik nu (na commentaar van mijn begeleider), dus nog even hard aan de bak komende weken en dan hopen dat ik in juli een geweldig goede eindversie in kan leveren! Woehoe! Liefs (:

  2. Wat een heerlijk gevoel dat je je scriptie gewoon af hebt! Hallo vrijheid haha!<3

    1. Jaaa, ben ik ook blij mee. Helaas heb ik vrij veel commentaar gekregen en moet er eigenlijk nog wel HEEL veel gebeuren ): Maar, dat is oké, gewoon goed concentreren en mijn best doen, en dan komt het vast allemaal goed! #positiefblijven. Liefs!

Geef een reactie

Sluit Menu