Glimlachmomentjes #106

GlimlachmomentjesGlimlachmomentjes; artikelen waarin ik lijstjes maak van alle fijne, leuke en mooie dingen van de -op dat moment- afgelopen week. Het is echt prettig (zwak uitgedrukt) om stil te staan bij de kleine dingetjes die het leven echt een heel stuk leuker maken. NOG leuker. Ik ben stiekem nooit zo van de terugkerende rubrieken en dingen, want: ik houd dat nooit vol, zo’n chaotisch ei ben ik. Maar; Glimlachmomentjes is een uitzondering. Ik wil graag elke maandag beginnen met een lijstje vol fijnheid.

Mijn telefoon die uitvalt, mijn wekker die daardoor niet afgaat, en ineens wakker worden om 10.40. Gelukkig op een vrije maandag, hihi.

 Een lekkere pasta-lunch in elkaar flansen met alles wat ik nog kon vinden in de koelkast. Een beetje broccoli, parmezaan snippers, pijnboompitjes en een beetje Paturain als ‘saus’. Mmm.

Pap en mam die weer gezellig thuis komen, en vervolgens met z’n drietjes Chinees eten. Guilty pleasure wel.

 Weer in Leiden aankomen en zien dat mijn ene plantje allemaal knopjes krijgt. Geen idee of daar bloemetjes uit gaan komen, maar het is een teken dat hij het ‘goed doet’ en stiekem ben ik daar best trots op, haha.

Een cadeautje kopen voor, eh, mezelf (giechel). Kan niet wachten tot ik het binnen heb.

 Twee dagen op rij naar de sportschool. En morgen (donderdag) ga ik ook. (Ik vind het dus oprecht leuk daar, das best gek als je dat eerder nooit had).

En dan dus ook blij zijn als je een goede aanbieding tegenkomt die hiermee te maken heeft; er zijn twee sportbroeken voor de prijs van één naar mij onderweg.

Mooie instrumentale gitaarmuziekjes tijdens het studeren.

 De datum van mijn diploma-uitreiking is bekend. Spannend! (Ik weet nu nog niet eens of het gaat lukken, maar iets met law of attraction en gewoon al doen alsof het zo is!).

 Mijn eerste tentamen dat echt goed ging! (Update: Ik had 38/40 meerkeuzevragen goed!)

Een fijn gesprek met mijn scriptiebegeleider – ik ga weer vol goede moed beginnen jongens; mijn eindversie wordt een succes, ik voel het (nu moet ik het ‘alleen nog even doen’.. #ahum)

Dat er iemand zich afmeldt voor de functional training waardoor mijn huisgenootje zich aan kan melden en we samen kunnen gaan sporten, go us!

 Een lief kaartje krijgen van mijn beste vriendin, als hart onder de riem tijdens mijn scriptie- en tentamenperiode. Wat een lieverd he? <3

De brandweer bellen omdat de keuken volledig onderloopt. Wat een vriendelijke mannen waren het!

Het allerlaatste tentamen van mijn bachelor maken. Waaah.

Weer lekker naar huis en opgehaald worden van het station door mam.

Een logeerdate plannen met lief vriendinnetje Claudia.

Het cadeautje voor mezelf dat wordt afgeleverd – ik heb een kettinkje van Anna + Nina gekocht, en ik vind ‘m zo mooi. Blij mee!

Lekker opruimen en organizen onder het genot van verse gemberthee met limoen, mmmm.

Heel ontroerd naar Beste Zangers kijken. Zo mooi, muziek is echt het mooiste ever.

Een Frans liedje zingen en me realiseren hoe mooi ik Frans eigenlijk vind.

De column van Suus Ruis in de LINDA. Zo leuk en goed geschreven!

Me best oké voelen in een topje en kort broekje. Self Love Progress enzo.

Een hele middag en avond muziek maken (repeteren voor ons optreden op Texel eind juni aaaah) met Vincent.

 Dit is mijn 400e artikel alweer – ja, echt!

Deze post heeft 3 reacties

  1. Heerlijk hè om jezelf ook eens een cadeautje te geven. Wat een fijne momentjes en wat leuk om te horen dat je het zo leuk vind op de sportschool.

  2. Zo leuk om te zien dat iemand het wel goed doet op school. Ik kan me voorstellen hoe geweldig het moet zijn om bijna iets te hebben afgerond. Geniet ervan!

  3. O mijn hemel ik zou helemaal in paniek raken als mijn keuken zou onderlopen! Thank god voor lieve brandweermannen. En cadeautjes voor jezelf zijn the best :) X

Geef een reactie

Sluit Menu