Glimlachmomentjes #109

GlimlachmomentjesGlimlachmomentjes; artikelen waarin ik lijstjes maak van alle fijne, leuke en mooie dingen van de -op dat moment- afgelopen week. Het is echt prettig (zwak uitgedrukt) om stil te staan bij de kleine dingetjes die het leven echt een heel stuk leuker maken. NOG leuker. Ik ben stiekem nooit zo van de terugkerende rubrieken en dingen, want: ik houd dat nooit vol, zo’n chaotisch ei ben ik. Maar; Glimlachmomentjes is een uitzondering. Ik wil graag (bijna) elke maandag beginnen met een lijstje vol fijnheid.

Hilariteit bij het uiteten gaan met vier van mijn favoriete vriendinnen. (Iets met een toetje wat er oprecht uitzag als iets wat uit een menselijke uitgang was gekomen, waarbij ik bij het neerzetten daarvan per ongeluk “Wat IS dat?!” liet ontsnappen. Daarop volgde een slappe lach die zo’n vijf minuten duurde).

 Dat de kapper hier ‘thuisthuis’ precies nog tijd voor mijn niet-zo-blije-krullenbol had voordat ik weer terugging naar Leiden.

Rustig op kunnen staan met een zonnetje, een ochtendbad, twee gekookte eitjes en papa’s homemade ijsthee.

 Naar de kapper en een hoop leren over mijn haar en wat ik er allemaal ‘verkeerd’ mee doe. Nu een hele to do list meegekregen om mijn haar weer happy and healthy te krijgen.

Mam gezellig op lunch trakteren om samen de vakantie af te sluiten <3.

 Risotto maken, mmm.

Voor het eerst naar de VU en alweer het gevoel hebben dat ik hier echt op mijn plek ben en de juiste master gekozen heb!

Een heel rustig en gezellig dagje op werk. Ik probeerde de overnight oats en vond het zowaar echt heel lekker, terwijl ik normaal niet zo’n fan ervan ben!

Alvast plannen maken voor mijn stage in februari! Spannendddd, duim voor me!

 Gezellig wat drinken in de stad.

Mam die de Linda voor me kocht. Lief!

Opstaan met mooi weer <3

Thee slurpen, bijkletsen en mini pizza’s eten met Dewi.

(Weer eens) Uit eten bij La Cubanita! Mjam.

Een heerlijke lazy Sunday, gespendeerd in bed.

Alles op orde maken voor het ‘echte’ begin van het nieuwe schooljaar. Wish me luck enzo.

Deze post heeft 2 reacties

  1. Ben zo benieuwd naar die tips voor je haar! Deel je er iets over mocht het je helpen? <3 Heeeeel veel succes op school Stel!! liefs :)

Geef een reactie

Sluit Menu