Glimlachmomentjes #112

GlimlachmomentjesGlimlachmomentjes; artikelen waarin ik lijstjes maak van alle fijne, leuke en mooie dingen van de -op dat moment- afgelopen week. Het is echt prettig (zwak uitgedrukt) om stil te staan bij de kleine dingetjes die het leven echt een heel stuk leuker maken. NOG leuker. Ik ben stiekem nooit zo van de terugkerende rubrieken en dingen, want: ik houd dat nooit vol, zo’n chaotisch ei ben ik. Maar; Glimlachmomentjes is een uitzondering. Ik wil graag (bijna) elke maandag beginnen met een lijstje vol fijnheid.

Mijn nieuwe tas (van opa en oma) voor het eerst meenemen. Nog steeds zo blij mee!

 Een prachtige bos zonnebloemen op mijn bureau.

Toch door de regen gaan om te sporten. Best een beetje trots!

Heel lang kunnen slapen omdat ik het blijkbaar echt nodig had. Snurk.

Quiche maken met mijn huisgenootjes en daarna lekker Ben & Jerry’s eten, mjam.

Een geroosterde boterham met speculoos. Nieuwe guilty pleasure.

Weer naar de sportschool. Het moet niet gekker worden jongens!

Heel enthousiast (en een beetje bang wel) zijn over alle uitdagingen die mijn komende stage mij gaat bieden. Zo spannend – hoop dat alles wordt goedgekeurd!

Gezellige kletsberichtjes krijgen van vriendinnetje Dewi <3

Merken dat ik een beetje vooruitgang boek met mijn gitaarspel. Jeei!

Een heel leuke avond met mijn collega’s; een escape room doen als personeelsuitje. Was ECHT heel leuk. (En we ontsnapten op tijd!).

Een prachtige sunrise zien vanuit de trein op de vroege morgen.

 Een dagje werken, wat gewoon eigenlijk altijd leuk is. Ik werk nu een half jaartje bij de Yoghurt Barn en ik voel me er elke keer nog altijd ZO op mijn gemak. Echt heel fijn!

Met mijn koffertje naar huis voor een aantal dagen. Deze week is het time to study want: tentamens! En studeren doe ik toch het liefste thuis, bij pap en mam.

 Op vrijdagavond na een dag werk gewoon lekker Chinees afhalen. Guilty pleasure mmmmmmmm.

 Mooie, zonnige dagen.

In de tuin kunnen zitten met mijn studiespullen. Korte mouwen, blote benen, zonnebril.

Heerlijke salade maken met mam.

Mezelf op tijd weg slepen van een nare film (wel een hele goeie though) en lekker in bad gaan zitten met een leuke vlog. Beter voor mijn mental health.

 Heel Holland Bakt kijken met pap en mam. (Go Hans!).

Deze post heeft 4 reacties

  1. Oooh, een bos zonnebloemen! Daar kan je inderdaad alleen maar blij van worden :D wat een positief lijstje vol fijne dingen weer, ik wil écht zo graag eens dingen proeven in de Yoghurt Barn hihi. Liefs en fijne week!

    1. Je bent van harte welkom hier hoor, zou het heel leuk vinden om je mee te nemen voor een lekker yoghurtje, hihi. En jaaaa, fijn he? Ik kreeg ze (heel lief), maar ik ga mezelf denk ik af en toe gewoon een bosje cadeau doen! Ze zijn zo mooi! Fijne week <3

  2. Ik voel je enthousiasme door het scherm heen spatten. Ik moet zeggen dat mijn dag al goed was en ik al heel blij en energiek was, maar jij hebt er nog een stukje aan bijgedragen haha! De kleine dingen, ze zijn zo fijn om te herinneren en te bedenken. Maar hun effect kan ver dragen. Ik kan er helemaal inkomen waarom je al deze dingen zo fijn vind want ik zou het net zo leuk vinden!

    1. Hihi, wat leuk om te horen! Blij dat ik dat voor elkaar kon krijgen (: En jep, je hebt helemaal gelijk. Ik doe dit nu al best heel lang, deze lijstjes bijhouden, en het heeft ècht een positief effect op mijn humeur en positiviteit enzo! Liefs!

Geef een reactie

Sluit Menu