Glimlachmomentjes #113

GlimlachmomentjesGlimlachmomentjes; artikelen waarin ik lijstjes maak van alle fijne, leuke en mooie dingen van de -op dat moment- afgelopen week. Het is echt prettig (zwak uitgedrukt) om stil te staan bij de kleine dingetjes die het leven echt een heel stuk leuker maken. NOG leuker. Ik ben stiekem nooit zo van de terugkerende rubrieken en dingen, want: ik houd dat nooit vol, zo’n chaotisch ei ben ik. Maar; Glimlachmomentjes is een uitzondering. Ik wil graag (bijna) elke maandag beginnen met een lijstje vol fijnheid.

Een prakje (klinkt vies he?) van mama’s zuurkool opwarmen als lunch. Mijn favoriet sinds al heeeel lang.

Geïnspireerd worden door de blije maandagmail en blogpost van Melle, over een nieuwe start! Laat de brainstormsessies maar beginnen.

 Een hele fijne herfstachtige wandeling maken als studiepauze. Zo fijn, dat warme (rond de 20 graden in oktober jongens, joehoe!) briesje en al die kleurtjes in de natuur.

Mijn bullet journal spreads voor november vast maken & versieren met waterverf. Kon het niet laten om te wachten tot volgende week, hihi.

Ineens weer even in de blog flow zitten.

Op tijd opstaan om ‘s ochtends voor werk nog even te kunnen badderen. Ja, zo ben ik.

Één van mijn beste vrienden die zijn lieve vriendin ten huwelijk heeft gevraagd. Zo bijzonder <3 (en de eerste van mijn vrienden die gaat trouwen, wieee).

 Boerenkoolstamppot eten. ZO lekker. Mjam.

Mam die als verrassing naar opa en oma gaat op opa’s verjaardag. Lief!

 Met mijn studiegenootjes kletsen over alle leerprocessendingen en samenvattingen uitwisselen. Gedeelde smart is halve smart, haha.

Heerlijk ruikende shampoo.

Een avondje muziek maken met Vinc – repeteren voor ons optreden komende donderdag!

 Besluiten nog een dag thuisthuis te blijven – en dat dat dan gewoon kan en mag <3

 Lekkere gezonde boodschapjes doen.

Weer eens op de crosstrainer stappen thuis. Werk maken van mijn nieuwe start! 

 Met Puck op mijn buik tv kijken in bed.

Mam die me weer naar het station wilde brengen – zo fijn is dat!

Weer eens in Leiden zijn (na een weekje thuis). En dat is dan eigenlijk ook wel weer fijn.

Mijn nieuwe teddy coat die binnen is. JEEI zo blij mee! Iemand knuffelen?

Naar de sportschool en gezonde boodschapjes doen. Gaat lekker met mijn nieuwe start (behalve dat ik stiekem ook Ben & Jerry’s kocht, ssst)

Pap die in Alicante zit en het daar helemaal naar zijn zin heeft. We krijgen con-stant appjes met foto’s en hele verhalen, hahaha. Echt leuk <3.

Verse gemberthee. Mjam.

The Voice kijken en ondertussen appen met mam over hoe we het vinden. Hahaha.

 Kroelen met kleine Mika. Wat een drollie is het ook (al valt ze me regelmatig aan en heb ik al aardig wat wondjes op mijn handen).

Even een uurtje Facetimen met vriendinnetje Marije die in Londen woont <3

 Een proeftentamen maken, wat best goed ging. Fijn gevoel. Kom maar op met die ‘echte’ vandaag! #duimvoorme

Kaarsjes aan, veel thee en de Heel Holland Bakt finale!

Deze post heeft 4 reacties

  1. “Één van mijn beste vrienden die zijn lieve vriendin ten huwelijk heeft gevraagd. Zo bijzonder <3 (en de eerste van mijn vrienden die gaat trouwen, wieee)."

    Woeh, dit vind ik ook heel leuk! <3

  2. Mooie momentjes! Kan me voorstellen dat je ze fijn vond :) Mijn geluksmomentje vandaag kwam voort uit een ongeluksmomentje. Zaterdag begaf mijn mobieltje het namelijk, en daardoor had ik vandaag een hele dag geen mobieltje. En normaal zou ik dat niet fijn vinden want ik ben niet bereikbaar. Maar weet je? Die rust was geweldig <3

  3. Aahh wat een heerlijke momenten inderdaad, kan mij voorstellen dat dit je veel energie en inspiratie geeft. Soms zit geluk echt in hele kleine dingen, soms zijn ze weer wat groter. Ik heb dat ook als ik een theetje zit te drinken met een Zweedse vriendin die ik al een halfjaar niet gezien heb. Dat waardeer ik dan extra! Fijne dag vandaag!

  4. De heel holland bakt finale was zo leuk! Ik heb nu ook echt continu kaarsjes aan in de avond, het is veel te snel al weer donker.

Geef een reactie

Sluit Menu