Glimlachmomentjes #115

GlimlachmomentjesGlimlachmomentjes; artikelen waarin ik lijstjes maak van alle fijne, leuke en mooie dingen van de -op dat moment- afgelopen week. Het is echt prettig (zwak uitgedrukt) om stil te staan bij de kleine dingetjes die het leven echt een heel stuk leuker maken. NOG leuker. Ik ben stiekem nooit zo van de terugkerende rubrieken en dingen, want: ik houd dat nooit vol, zo’n chaotisch ei ben ik. Maar; Glimlachmomentjes is een uitzondering. Ik wil graag (bijna) elke maandag beginnen met een lijstje vol fijnheid.

De slappe lach moeten inhouden tijdens een heel saai college omdat je zit te Whatsapp met je studiegenootjes. (Ik kan hier nog steeds om lachen als ik er aan denk).

Dat een van mijn liefste vriendinnen rond mijn verjaardag in het land is (ze woont in Londen #cool) en dat we dan even samen mijn birthday kunnen vieren <3

 Hele lekkere panlasagne (wel met gewone pasta ipv lasagnebladen want struggles in de supermarkt) eten. Mmmm. Aanrader!

Mika die door mijn kamer rent met haar aluminiumfolieballetje. Cute.

De keukenkastjes opruimen in Leiden. Opruimdrang, love it. (Ik vind opruimen serieus leuk).

 Wat fijne spulletjes kopen bij de Bodyshop! Oh, en een nieuwe geurkaars van de Xenos – ook heel fijn!

 Lekkere risotto maken met m’n roomies.

En daarna dus met zijn drietjes HSM kijken. En erachter komen dat je de liedjes èn dansjes nog praktisch helemaal kent. Wauw, haha.

 Mam die een Linda, een zak van mijn lievelingschips en Tony’ puur amandel zeezout koopt voor mij voor dit weekend, omdat ik niet zo happy was deze week. NAJA. Hoe lief?! (Ik heb de liefste ouders, vind ik echt).

Thuis komen en weer lekker in bad kunnen. Ik knap daar altijd ZO mentaal van op. LOVE IT.

 Naar een heel leuk feestje in Den Haag!

Overdag gewoon lekker bankhangen en The Voice terugkijken met mams.

Met pap en mam op de bank heel kneuterig Soof2 kijken. Zo leuk hahaha.

Een appje krijgen met de vraag of je wat later kan beginnen op werk. Stiekem wel fijn – langer in bed liggen op zondag <3

Kroelen met Puck.

Een dagje werken. Ik heb het echt nog elke keer zo naar m’n zin op werk!

Kroelen met Mika. (In elk huis een lieve poezel, I’m a happy gal)

Deze post heeft 3 reacties

  1. Hahaha heerlijk om erachter te komen dat je eigenlijk alles van HSM nog kent. Het is bij ons een soort traditie geworden om een hele playlist op feestjes te draaien :P

  2. Omg zo trots altijd als ik gefeatured word op je blog. En zin om je weer te zien chickeeeeeh??

  3. Ooooh, High School Musical, dat moet ik echt nog eens opnieuw zien. Heerlijke films toch! Enneee, mocht je hier eens je opruimdrang willen botvieren, euh, ik hou je niet tegen hoor, hihi. Hopelijk had je deze week ook weer ‘n fijne week! Kijk er al uit om morgen je lijstje te lezen. Liefs & fijne zondag Stel!

Geef een reactie

Sluit Menu