Glimlachmomentjes #121

Glimlachmomentjes #121

Glimlachmomentjes; artikelen waarin ik lijstjes maak van alle fijne, leuke en mooie dingen van de -op dat moment- afgelopen week. Het is echt prettig (zwak uitgedrukt) om stil te staan bij de kleine dingetjes die het leven echt een heel stuk leuker maken. NOG leuker. Ik ben stiekem nooit zo van de terugkerende rubrieken en dingen, want: ik houd dat nooit vol, zo’n chaotisch ei ben ik. Maar: Glimlachmomentjes is een uitzondering. Ik wil graag (bijna) elke maandag beginnen met een lijstje vol fijnheid.

De week goed beginnen met een productieve ‘ik streep veel af van mijn to do list‘ ochtend.

En daarna lunchen, bijkletsen, veel lachen en een mini gitaarles krijgen van one of the best friends Laurens.

Een hele lekkere lunch delen bij ROOS in Leiden. (Aanrader).

Weer eens in de Barn in Leiden werken. Zo veel leuker om mijn werk met collega’s om me heen te doen dan thuis. (Snel weer naar Den Haag, waar mijn ‘echte’ collega’s zijn, van toen ik nog op de vloer stond).

Hardop lachen door de afleveringen van Grace & Frankie. Ik vind het echt zo’n leuke serie! Helaas heeft ‘ie maar drie seizoenen, ik ga er als een speer doorheen.

Mijn koffertje inpakken voor mijn tripje naar Zwitserland.

Niet de dag van tevoren al buikpijn hebben wanneer ik ga vliegen. Sterker nog: ik ben nu -de avond van tevoren- nog helemaal niet zenuwachtig, niks.

Een cadeautje kopen voor mijn nichtje. Hoop dat ze het leuk gaat vinden!

Het bloggen weer een beetje op willen gaan pakken en daar HEUL enthousiast van worden.

Gezellig even bellen met mama.

Gelukkig echt flink vroeg in slaap vallen, zodat opstaan om 05.30 me alles meevalt.

Keurig op tijd (lees: waaay too early) op Schiphol aankomen, waar alles goed verloopt.

Bloggend wachten op het vertrek van mijn vlucht. Love it.

Ik heb mijn zilveren halve hartje ( + ketting ) met de naam van mijn beste vriendin erop gegrafeerd weer gevonden (ik gaf ze aan haar voor haar verjaardag toen we elf waren of zo? #oldschool) en die draag ik nu weer. Super ‘on-hip’ en ontzettend cheesy natuurlijk, maar ik vind het echt leuk staan en draag ‘m met trots!

Wéér in mijn eentje vliegen (ik ben oprecht trots op mezelf) en veilig aankomen in Zwitserland.

Super lief ontvangen worden door mijn tante en nichtje. Mijn tante is zo lief, die verwend me gelijk met allemaal lekkers zoals vanille-ijs met verse vruchten.

Mijn tante die allemaal leuke tripjes en uitjes gepland heeft voor de komende dagen (ik ben hier van woensdag t/m zondag). Zo lief als er zo veel rekening met je wordt gehouden. Ben echt blij dat ik hier ben!

Wanneer vriendinnen die ik al lang niet heb gezien een groepsapp aanmaken om daarin weer eens een date te kunnen plannen. Nu al zin in <3

Mijn nichtje mijn blog(s, van vroeger) laten zien en uitleggen hoe het allemaal werkt.

Mijn tante die voor haarzelf een heerlijk muesli-ontbijtje maakt en precies hetzelfde voor mij in de koelkast zet. Mjam!

Het is hier ZO mooi. We gingen zwemmen in de ‘Badi’ (een soort strandje waarvoor je toegang betaalt en dan mag je daar op het gras chillen en zwemmen in het meer van Zürich) en alles aan elke kant waar ik keek was het uitzicht prachtig. Gotta love Switserland.

Met zijn viertjes naar een restaurantje rijden waar het uitzicht echt prach-tig was. Wauw.

Naar Zürich met mijn nichtje, samen shoppen, daarna met mijn tante erbij naar Frau Gerolds Garten (HEEL leuk, tip tip tip) en daar heerlijk lunchen.

Een mega mega mooi cadeau krijgen van mijn tante: een prachtige ring van Charlotte Wooning. ZO blij mee, en ZO lief van haar!

Goede gesprekken over het leven voeren met mijn oom en tante onder het genot van een glas rode wijn. (Ik voel me volwassen).

Een dagje de hort op richting Luzern. Zo’n mooie stad!

Iedereen trakteren op een ijsje.

‘s Avonds even in een lege woonkamer wat liedjes zingen.

Nog even een ochtend en middag rustig aan en kletsen met mijn tante, en daarna op naar het vliegveld.

Wanneer de reis richting vliegveld en alles op het vliegveld goed verloopt. Zo fijn!

Veilig landen en even later weer lekker thuis in mijn kamertje zijn.

Deze post heeft 6 reacties

  1. Haha ik weet neit of het een typfoutje is of dat ik je hier blij mee ga maken maar Grace & Frankie heeft niet drie maar vier seizoenen!!! Dus je kunt nog even doorkijken :) Ik vind ze ook zo leuuuk, ik kijk nu al uit naar seizoen 5.

    1. ECHT?! Neeee dat was geen typefoutje, ik dacht echt dat er maar drie seizoenen waren. JIPPIE! Ja, komt er een seizoen 5? Ah you just made my day, dankjewel! Liefs!

  2. Zo leuk dat dit weer terug is Stel! Ik had zelfs zelf een soort flashback naar maandagochtenden in college waarin ik je glimlachmomentjes even las.

    1. Ah thanks, vind ik echt super leuk om te lezen dit :D Dankjewel! <3

Geef een reactie

Sluit Menu