Glimlachmomentjes #123

Glimlachmomentjes #123

Glimlachmomentjes; artikelen waarin ik lijstjes maak van alle fijne, leuke en mooie dingen van de -op dat moment- afgelopen week. Het is echt prettig (zwak uitgedrukt) om stil te staan bij de kleine dingetjes die het leven echt een heel stuk leuker maken. NOG leuker. Ik ben stiekem nooit zo van de terugkerende rubrieken en dingen, want: ik houd dat nooit vol, zo’n chaotisch ei ben ik. Maar: Glimlachmomentjes is een uitzondering. Ik wil graag (bijna) elke maandag beginnen met een lijstje vol fijnheid.

De maandag een slow start geven. Het is nog augustus, dus het mag nog even van mezelf.

Ik moest nog wat halen in het dorp, maar uiteindelijk ging mama toch nog even naar de supermarkt dus nam zij het voor me mee. Kon ik lekker in m’n chillpak thuis blijven <3.

Mijn kledingkast opruimen en een hoop ‘wegdoen’ (lees: in een zak doen ter donatie). Ik kan daar zo van genieten! (Ja, echt).

Mijn eerste AliExpress bestelling ooit plaatsen. Bullet journal spulletjes, come to mama!

Bij erge hormonale migraine een uitweg hebben in de vorm van speciale medicijnen. Zo blij mee, hallelujah. Even vijf uurtjes verlost!

Naar Vincent om een demo op te nemen. Hoera voor zingen, en dan vooral samen zingen.

Bij hem samen met zijn ouders lekker eten. En en en: het was sushi! Mijn sushi-ontgroening, dus. (En ik vond het lekker!)

Mijn nieuwe oorbellen dragen en er echt veel complimentjes over krijgen.

Lieve mam die me naar het station brengt met al m’n spullen.

Een dagje in de Barn werken en daarna bullet journallen met een collega/vriendin. Gezellig!

Gezellig eten met vriendinnetje Claudia. (En samen door de regen hobbelen na de boodschappen, hoera)

Na een afspraak spontaan thee drinken en bijkletsen met Suuk.

Poké Bowl halen met mijn huisgenootje. Mmm, ik vind dat ZO lekker! Nieuwe uitvinding die niet zo goed is voor mijn portemonnee..

Pap en mam die 24 jaar getrouwd zijn. En dat papa dan als verrassing een taart laat maken waar dat op staat. SMELT!

Lekker naar pap en mam reizen en thuis aan de keukentafel heel productief zijn voor mijn scriptie.

Eindelijk weer thee slurpen en bijkletsen met Dewi <3

En dat werd me toch een fijne avond?!?! Zo trots op Dewi, die allemaal belangrijke stappen aan het zetten is in haar leven.

Met mama in de tuin zitten en genieten van het nazomerse weer. Hoi zon, ik heb je gemist! (Tijdens het chillen wel scriptie-gerelateerde-artikelen doorspitten uiteraard).

Mijn afgedrukte foto’s bij het Kruidvat ophalen. Zo blij mee! (En god wat is de kwaliteit van mijn iPhone 8 Plus toch immens geweldig – elke cent waard!)

Naar een bijklets/afstudeer/ikhebeenbaan borrel van mijn lieve vriendin Marije die in Londen woont. Zo fijn om al mijn middelbare school vriendinnen weer even te zien!

Dance Dance Dance kijken met mam. Ik vind dat programma oprecht leuk! (En die Soy jongens, die is me toch een partijtje LEUK)

Zondag wakker worden met de zon door de gordijnen. Hallo nazomers dag nummer twee, I love you.

‘s Avonds gezellig eten met ex-blogvriendinnetje (want haar blog is foetsie inmiddels) Sonja in Leiden.

Deze post heeft een reactie

  1. Sushi! Heerlijk! Super romantisch dat je vader een taart heeft laten maken voor je moeder, wat lief! Veel mooie fijne momenten!

Geef een reactie

Sluit Menu