Glimlachmomentjes #127

Glimlachmomentjes #127

Glimlachmomentjes; artikelen waarin ik lijstjes maak van alle fijne, leuke en mooie dingen van de -op dat moment- afgelopen week. Het is echt prettig (zwak uitgedrukt) om stil te staan bij de kleine dingetjes die het leven echt een heel stuk leuker maken. NOG leuker. Ik ben stiekem nooit zo van de terugkerende rubrieken en dingen, want: ik houd dat nooit vol, zo’n chaotisch ei ben ik. Maar: Glimlachmomentjes is een uitzondering. Ik wil graag (bijna) elke maandag beginnen met een lijstje vol fijnheid.

Een ochtendje productief aan de slag voor de Barn aan de keukentafel naast mam.

Nog een nachtje thuis blijven bij pap en mam en ‘s avonds weer lekker in bad kunnen.

Pap die me afzet op het station zodat ik de bus niet hoefde te nemen.

Mezelf weer naar de sportschool slepen. Ik ga twee keer per week naar body pump tegenwoordig en ik merk ECHT al zo veel vooruitgang!

Een gezellige werkdag samen met de stagiairs van Yoghurt Barn.

Een super fijn en positief evaluatiegesprek waarin ik ook echt dingen durfde te zeggen waarvan ik van tevoren dacht het niet te durven. #trots.

Hele lekkere pasta pesto maken, mmm.

Een strakblauwe lucht met een zonnetje. Makes me happy!

Dat het echt goed gaat met mijn helixpiercing tot nu toe.

Samen met vriendinnetje Sonja wortel-zoete aardappel soep maken (praktisch hutspot kwamen we achter) en een hele fijne kletsavond hebben.

Een hele leuke lifestyle shoot doen samen met de stagiaire van Yoghurt Barn. Was zo leuk om te doen, helemaal blij mee!

Vrijdagavond lekker 1.5 uur bellen met mijn beste vriendin terwijl ik wandelde door de stad <3 Fijnste combi ever.

Daarna een heeeeele slechte, maar toch wel leuke kerstfilm (The Princess Switch op Neflix) kijken met popcorn, chips, druiven en m’n huisgenootjes.

Zaterdag naar één van mijn beste vrienden en zijn VROUW (hun bruiloft was een maand geleden, zo leuk was dat ook!) en de hele middag in hun knusse appartementje kletsen over van alles.

‘s Avonds The Voice terugkijken onder het genot van een restje wortel-zoete aardappel (hutspot) soep à la Sonja en Stella. Mmmm.

Daarna mijn opnamemicrofoon pakken en ‘Ave Maria’ oefenen. Mega moeilijk liedje waarbij ik alles wat ik ooit heb geleerd over zangtechnieken probeer toe te passen om die straks met kerst te kunnen zingen voor opa en oma. Weet nu al dat ze dat heel leuk gaan vinden, dus ik oefen met veel plezier!

Een hele chille breng-je-zaken-op-orde zondag, waarop ik allerlei dingetjes kocht die ik nodig had, plus een extra dekbed (want het is KOUD bij mij ‘s nachts).

Een soort Maltesers, maar dan van Lion. ZO lekker!

Bij Laurens en José (het leukste getrouwde stel dat ik ken dus, die ik hierboven al noemde) dronk ik thee met verse gember, een stukje sinaasappel, een kruidnageltje, anijs en honing. Drie keer raden waar ik boodschapjes voor deed zondag? Mega lekker is het! Echt een fijn winterdrankje.

Bij de Kruidvat een soort fleece pyjama kopen. It’s SO fluffy!

Me heel volwassen voelen en mijn eigen bankzaken regelen. Ik ben overgestapt naar een ‘groene’ bank namelijk, daarover binnenkort meer (dat zei ik vorige week maandag ook, maar ik wil dat artikel pas plaatsen als ik echt alles rond heb etc.)

 Kerstmuziek luisteren. JA, NU AL. NOU EN.

Een beginnetje maken aan DIY kerstkaartjes. Lekker kneuterig, maar ik vind het echt leuk om te doen!

Een lekkere curry maken, mmm. Was alweer een tijdje geleden!

Boer Zoekt Vrouw <3

Geef een reactie

Sluit Menu