Glimlachmomentjes #128

Glimlachmomentjes #128

Glimlachmomentjes; artikelen waarin ik lijstjes maak van alle fijne, leuke en mooie dingen van de -op dat moment- afgelopen week. Het is echt prettig (zwak uitgedrukt) om stil te staan bij de kleine dingetjes die het leven echt een heel stuk leuker maken. NOG leuker. Ik ben stiekem nooit zo van de terugkerende rubrieken en dingen, want: ik houd dat nooit vol, zo’n chaotisch ei ben ik. Maar: Glimlachmomentjes is een uitzondering. Ik wil graag (bijna) elke maandag beginnen met een lijstje vol fijnheid.

Eindelijk weer een keertje naar de mevrouw die ik (als vrijwilliger) help met het digitaliseren van haar vele gedichten. Ik had haar echt te lang al niet gezien en het was super gezellig om weer eens een uurtje daaraan te besteden.

Nagellak die goed zit en ook goed blijft zitten. (Wonder).

Pap en mam die mijn hele eerste versie mijn theoretisch kader (scriptiedingen) hebben doorgenomen en nagekeken. Echt heel fijn is dat, ben ik zo blij mee!

Mika die als een gek door mijn kamer sprint met een klein glitterballetje van de Hema. Zo cute.

De lieve blogpost van Sandra.

In de sportflow zitten en gewoon keurig op maandagavond met huisgenootje Vera naar de sportschool gaan voor een lesje pump.

Een hele goede klantenservice. Altijd fijn.

Late night kamer opruimings. Ik kan daar echt van genieten, hihi.

Opa en oma die voorstellen om met elkaar aan de kaasfondue te gaan met kerst. Nu al zin in <3

Een beginnetje maken aan mijn gloednieuwe bullet journal voor 2o19!

Eindelijk weer eens lekker wandelen en ergens knus theedrinken met één van mijn beste vriendinnetjes Anouk. We hadden elkaar al veel te lang niet meer gezien of echt goed gesproken. Grateful <3

Kinder Chocolade.

Bij vriendinnetje Suk Sum heerlijke wraps eten, mmm.

Met pap en mam naar Amsterdam om daar te eten en een rondvaart te maken in Amsterdam Light Festival thema!

Een trein die uitvalt waardoor pap en mam terug nog een stukje met mij meereizen. Niet echt fijn voor hen, wel gezellig voor mij (hihi).

Een lekker dagje rustig in de Barn werken.

Mijn kerstpakket-achtige-cadeautje krijgen van mijn werk: een heuse Yoghurt Barn Crew trui. Die echt heel lekker zit ook nog!

Tegen de verwarming aankruipen en aan mijn blogje ‘werken’. Zo leuk dat ik er weer meer plezier in en motivatie voor heb (thanks San <3).

Heerlijk uitslapen op een vrijdagochtend. Blij dat dat (nu nog) kan!

Gevraagd worden om mee te werken aan het verhaal en een liedje (die ik zelf mag gaan schrijven en opnemen!) voor een educatieve app voor kinderen. Hoé leuk?!

Heer-lijk eten van ‘To good to go’ eten met mijn collegavriendinnetjes en daarna nog samen kerstkoekjes bakken en versieren (wat niet geweldig lukte, maar het was wel leuk om een keer gedaan te hebben!).

Van beide meiden lieve kerstcadeautjes krijgen <3

Door papa opgehaald worden met de auto en daarna dus lekker thuis zijn voor de feestdagen.

Mijn kledingkast opruimen en eindigen met twee mega zakken om te doneren.

Met pap praten over mijn ondernemingsplannen (ja, echt!).

Naar de film All you need is love met pap en mam.

Deze post heeft een reactie

  1. Heel veel hartjes voor jou ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Geef een reactie

Sluit Menu