Glimlachmomentjes #42

Glimlachmomentjes; artikelen waarin ik lijstjes maak van alle fijne, leuke en mooie dingen van de -op dat moment- afgelopen week. Het is echt prettig (zwak uitgedrukt) om stil te staan bij de kleine dingetjes die het leven echt een heel stuk leuker maken. NOG leuker. Ik ben stiekem nooit zo van de terugkerende rubrieken en dingen, want: ik houd dat nooit vol, zo’n chaotisch ei ben ik. Maar; Glimlachmomentjes is een uitzondering. Ik wil graag elke maandag beginnen met een lijstje vol fijnheid.

Glimlachmomentjes

 Lars en ik die op een maandagochtend nota bene een keertje samen kunnen ontbijten. Inclusief wallen aan de magere kwark met appel en muesli.

 Erachter komen dat ik in minder dan één jaar al 200 artikelen op mijn WordPress variant van Mondetmoi heb geplaatst. Woei!

Een college dat uitvalt waardoor ik meer tijd heb voor mijn schilderdingetjes waar ik aan aan het werken ben. Vind ik stiekem niet zo heel erg. Ssst.

 Een nieuw tekenblok kopen bij de Flying Tiger. Altijd fijn.

Werken aan het allereerste stuk tekst voor mijn nieuwe bijbaan. Zo spannend, maar zo leuk! Ik update jullie binnenkort.

Me weer inschrijven voor een nieuw fitnessklasje. Ik doe echt mijn best om mezelf te motiveren om te sporten.

(En ik ging dus naar bodybalance, wat veel zwaarder was dan ik dacht).

Een hele lange nacht maken, en dan ontbijten met een broodje avocado. Mmm.

 Na een rottige dag lekker bij Eazie eten, wandelen en Rolo’s eten met lieve Laura.

Dat ik van mijn lieve mama een leuk nieuw sportsetje uit mag zoeken bij de H&M. Let’s get active, enzo.

Het zonnetje als je ‘s ochtends vroeg naar college loopt.

Had ik al gezegd dat ik echt gek ben op broodjes met avocado?

Een presentatie die echt lastig was, maar wel goed ging

Lekker wandelen door Leiden in het zonnetje.

Een fijn gesprek voeren.

Spontaan uiteten met vriendinnetje Stefanie.

 Op tijd opstaan, me fit voelen, en dan hop naar de sportschool. Wat heel fijn was uiteindelijk. Ik blijf het leuk vinden, hoe zwaar functional fitness soms ook is.

De hele middag studeren en goed mijn best doen en productief zijn en joepie bij Francobolli. (En een stukje citroencake eten want why not?)

Informatie aanvragen over vrijwilligerswerk. Daarover later dus meer. Excited!

In een Sprinter zitten die direct gaat naar waar ik naartoe moet. Niet hoeven overstappen, jeei!

Weer lekker thuis bij pap en mam op de bank. Can’t help it, ik blijf thuis de fijnste plek vinden.

Mijn beste vriend die onze date afzegt. Dat is niet zo leuk, maaaar, toen was daar mama die voorstelde om samen naar Rotterdam te gaan. JEEI.

Kroelen met mijn kleine zwarte poezenbeest. (Dit klinkt heel fout jongens, maar ik heb het over Puck).

Bij Swarovski mijn kettinkje mogen ruilen -er waren steentjes uit- en dan ineens voor dezelfde prijs (oké ik moest ietsie bijbetalen) twee kettinkjes mogen uitzoeken. ZO blij mee.

Een hele fijne dag hebben in Rotterdam met mama. Goed geslaagd. En ik kreeg ook nog eens een hele leuke sweater van de Sissy Boy van mam! #dankjemam #heelergmegalief

Vrijdagavond naar Leiden gaan met Lars, daar een beetje rondhobbelen, een drankje drinken in een leuk café en ‘s avonds slapen op mijn GEWELDIGE bedbank. Zo leuk om samen in Leiden te zijn!

Een dagje Haarlem samen met Lars. Haarlem is leuk, onze lunch was leuk, we hebben leuke dingen gekocht, leuke winkels gezien, lekker gegeten ‘s avonds en JA. Ik ben fan.

Een avondje uit met vriendinnen. Lekker dansen en bijkletsen.

Lars die ‘s ochtends ontbijt haalt. Ik vind dat zo fijn altijd <3

 Heel blij zijn met de kleding die ik heb gekocht dit/afgelopen weekend. Ik probeer echt alleen dingen te kopen waarvan ik denk: JA. Dat wil ik vaak dragen. Denk wel dat dat gelukt is.

Lekker naast mam aan de grote tafel bezig zijn met studiedingen. Zo veel fijner dan alleen op mijn kamertje, eigenlijk. Ssst.

Een fijn avondje bij Lars. Samen chillen en Divorce kijken. #guiltypleasure

Deze post heeft 10 reacties

 1. Wat een heerlijke lijst met glimlachmomentjes! De tekenblokken van de Tiger zijn ook heel fijn! Ik mag bijna een nieuwe kopen!

 2. Wauw wat een mega lange lijst. Ik maar scrollen, het houdt gewoon niet op! Nou ik vind het niet erg hoor, ga het gewoon straks nóg een keer lezen :)

  1. Hihi, ja hij is wel echt lang vandaag hè? Is inderdaad misschien ietsie te, voor internet-artikel-begrippen. Maar ach, ik vind het dan juist wel weer heel fijn dat ‘ie zo lang KAN zijn. Liefs!

 3. Wow wat een lijst! Klinkt als een hele fijne week :) ik ben benieuwd naar je bijbaantje-update!

 4. Wat veel leuks allemaal! Hopelijk deze weer nog veel meer glimlachmomentjes :D

 5. Aaah, echt heerlijk meis en zoals ik zei: dit brengt echt een hele grote glimlach dan weer bij mij op mijn gezicht <3 Ik ben trouwens ook echt heel blij met het zonnetje dat zichzelf steeds vaker laat zien, puur geluksmomentje op dat moment. En ben echt benieuwd naar de volgende update van je bijbaan, zo mooi om te zien dat je daarvan geniet <3

 6. Wat een super fijne lijst is dit geworden! BlijBlijBlij<33
  Tof ook, je nieuwe bijbaan. Enjoy!

 7. Wat een fijne lange lijst <3 en Haarlem is inderdaad een hele leuke stad!

 8. Wat een heerlijke momentjes weer stel! Oh het ochtend zonnetje is zo genieten hé, kan je zo blij van worden. Oh en spontane etentjes, heerlijk!

  Liefs! Evelien

Geef een reactie

Sluit Menu