Glimlachmomentjes #67

GlimlachmomentjesGlimlachmomentjes; artikelen waarin ik lijstjes maak van alle fijne, leuke en mooie dingen van de -op dat moment- afgelopen week. Het is echt prettig (zwak uitgedrukt) om stil te staan bij de kleine dingetjes die het leven echt een heel stuk leuker maken. NOG leuker. Ik ben stiekem nooit zo van de terugkerende rubrieken en dingen, want: ik houd dat nooit vol, zo’n chaotisch ei ben ik. Maar; Glimlachmomentjes is een uitzondering. Ik wil graag elke maandag beginnen met een lijstje vol fijnheid.

In de bus zitten op de (voor een vakantiedag) vroege ochtend en zien dat de lucht prachtig helder blauw is. Het wordt een mooie dag!

Mam die een heerlijke aloë badschuim heeft meegenomen uit Aruba, wat heel veel fijne herinneringen op laat borrelen als ik in bad zit. Zo is badderen extra fijn.

Leuke kleine zilveren oorringetjes bestellen.

Een heerlijke salade maken en oppeuzelen met pap en mam.

In een sippe bui Lars op kunnen bellen en kunnen praten met pap en mam. Dat lucht altijd zó op!

‘s Ochtends in bad kunnen stappen. Zo’n fijn begin van de dag.

Weer eens liedjes zingen voor wat mensen. En dat vriendinnetjes Anouk en Stefanie dan even komen luisteren!

En nog een ander zingend meisje leren kennen die vraagt of ik eens mee ga naar een open mic in Den Haag! (JA!)

Korting krijgen bij Eazie! Hé, mij hoor je niet klagen, toch weer een euro bespaard haha!

Naar de kapper en mijn haar weer flink kort laten knippen. Woei!

Mijn kleine ringetjesoorbellen die binnenkomen! Ben er heel blij mee. Ze zijn van elinerosina.nl trouwens, fijne webshop met mooie spulletjes.

Mijn foto’s ophalen en aan het Portugal fotoboek beginnen.

Samen met Vincent de hele dag oefenen voor het zingen op een bruiloft! Spanneeeeend! (En heel leuk om samen te oefenen enzo, love it)

Merken dat dingen die me een jaar geleden veel verdriet zouden doen, me nu gewoon even sip laten voelen maar daarna weer wegebben. Progresssss!

 Een gezellige avond wat drinken met Lars, zijn broer, schoonzus en zijn kleine neefje! (Die lekker lag te knorren in de kinderwagen, cute!)

Mijn fotoboek van Portugal afmaken!

En vervolgens laten zien aan oma.

Bij opa en oma lekker bijpraten, verse tonijnsalade op een crackertje eten en gewoon even bij ze op bezoek zijn.

Deze post heeft 9 reacties

 1. Ah wat een heerlijke momentjes, altijd leuk om een fotoboek te maken en te laten zien aan je oma. Worden ze altijd zo blij van! <3
  Liefs,
  Evelien

 2. Moet ik ook dringend beginnen doen, zo’n glimlachmomentjes! Mijn boekje ligt klaar :)
  Fijne rubriek en ook leuk om te lezen :)

 3. Wat een fijne glimlachmomentjes, goed om zo de week te beginnen! :)

 4. Ooh, zo’n fotoboek zou ik ook echt moeten maken, maar dan moet ik eerst de foto’s eens gaan selecteren, oeps. Hihi! Leuk om je lijstje weer te lezen! Ik lees ‘m elke week hoor, maar ik had meestal geen tijd om te reageren. Maar nu ben ik helemaal terug :) Leuk he, bellen naar je vriend! Het kan me echt altijd zo’n deugd doen om m’n hart te luchten. Liefs!

  1. Je bent lief! Leuk dat je ze toch elke keer weer leest – vind ik zo leuk om te horen altijd (: Ik denk soms weleens; leeeest iemand dit überhaupt? Hahaha. Maar ik blijf het fijn vinden om dit soort lijstjes te maken, en dan steeds terug te kunnen lezen wat ik allemaal voor leuks heb beleefd! Veel liefs!

 5. Ooh heerlijke momentjes weer Stell! Ik heb veel te lang niet meer gereageerd op je blog, maar lees hem nog trouw. <3 En ik ben heel erg benieuwd naar je zilveren oorringetjes.

  1. Ah dankjewel! Vind ik echt LIEF <3 Ik lees bijna al jouw verhaaltjes ook nog trouw! Zullen we binnenkort weer eens bijkletsen? Ben zo zo zo benieuwd naar alle trouwverhalen enzo!

 6. Wat knap dat je meteen een fotoboek maakt van je vakantie! Mijn foto’s liggen al twee jaar te wachten om eens geprint en ingeplakt te worden, haha.

Geef een reactie

Sluit Menu