Glimlachmomentjes #68

GlimlachmomentjesGlimlachmomentjes; artikelen waarin ik lijstjes maak van alle fijne, leuke en mooie dingen van de -op dat moment- afgelopen week. Het is echt prettig (zwak uitgedrukt) om stil te staan bij de kleine dingetjes die het leven echt een heel stuk leuker maken. NOG leuker. Ik ben stiekem nooit zo van de terugkerende rubrieken en dingen, want: ik houd dat nooit vol, zo’n chaotisch ei ben ik. Maar; Glimlachmomentjes is een uitzondering. Ik wil graag elke maandag beginnen met een lijstje vol fijnheid.

Na een fijn dagje werken lekker uit eten met twee vriendinnetjes.

Iemand in de trein die voluit begint te zingen. Er was weliswaar iets niet helemaal goed, maar ze was in ieder geval erg vrolijk terwijl de rest alleen maar naar z’n telefoon zat te staren!

Het zonnetje.

Een wasje draaien met gloednieuw, heerlijk geurend wasmiddel!

Lekker picknicken in een park met mijn beste vriendinnetje. En mijn hoofdpijn dat niet laten verpesten! (Al baalde ik stiekem wel echt dat ik het had)

 Een lange nacht maken en opstaan zonder hoofdpijn! Joepie!

Lekker een middagje naar het strand met zes vriendinnen. Hallo zonnebrand, leuke mannen spotten, chipjes eten en veel kletsen.

Mam die me kwam halen vanaf het station. En die ook nog eens mijn kamer had gepoetst thuis – joepie! Lief <3

Lieve Lars die me ergens heen wilde brengen zodat ik niet hoefde te fietsen.

Weer eens thuis bij Vincent, één van mijn beste vrienden, en lekker een boterhammetje eten en bijkletsen met zijn mama (die ook mijn blog weleens leest!)

Samen oefenen voor de bruiloft waarop we mogen zingen/spelen.

 En daadwerkelijk ook zingen daar. Zo’n bijzondere ervaring, en het bruidspaar was gelukkig heel happy met het resultaat.

 Buiten op het terras lekkere hapjes verorberen en kletsen met vrienden van paps en mams.

Met mijn voeten in de branding staan en een heerlijk windje om mijn hoofd voelen waaien. Fijn.

Even bijkletsen met mijn nicht en kroelen met haar hondje.

Pap en mam die gezellig wat komen drinken en snacken bij Barista Café tijdens mijn werkdag. 

Lars die een lekker maaltje maakte – ik kon na werk gelijk aanschuiven! 

Deze post heeft 6 reacties

 1. Super fijn he als je vriendje voor je kookt. Dat vind ik ook echt heerlijk. Gewoon aanschuiven en je eten naar binnen lepelen. Oh en ik ben zo blij dat het zingen op de bruiloft goed ging! Wat een geluk moest dat wezen. <3

  Geniet van de nieuwe week.

  liefs, x

  1. Dat was het zeker! Ik had nog nooit echt een bruiloft bijgewoond dus ooooh tranen hoor, bij het ja woord. Smelt. Ik kan nu nog ietsie beter begrijpen hoe prachtig jullie bruiloft voor jullie geweest moet zijn! En jazeker, vind ik echt heerlijk. Zeker omdat Lars ook gewoon oprecht al-tijd iets lekkers op tafel zet! Mjam. Liefs! <3

 2. Fijne week weer! Is je lay-out trouwens veranderd? Hoe lief dat je ouders eens langskwamen op je werk! Je hebt weer leuke momentjes beschreven, hoe stoer dat je op die bruiloft hebt gezongen trouwens. En tuurlijk waren ze blij :D Liefs!

  1. Ja, een pietsie beetje, namelijk de kleur van de achtergrond! Soms word ik de ene een beetje zat, en verander ik hem weer in de andere kleur, hihi. Dankjewel, lief! X

 3. Wauw wat leuk dat jullie op een bruiloft mochten spelen! en zeker dat de mensen zo tevreden waren; goed bezig! hihi ;)
  Liefs x

Geef een reactie

Sluit Menu