Glimlachmomentjes #76

GlimlachmomentjesGlimlachmomentjes; artikelen waarin ik lijstjes maak van alle fijne, leuke en mooie dingen van de -op dat moment- afgelopen week. Het is echt prettig (zwak uitgedrukt) om stil te staan bij de kleine dingetjes die het leven echt een heel stuk leuker maken. NOG leuker. Ik ben stiekem nooit zo van de terugkerende rubrieken en dingen, want: ik houd dat nooit vol, zo’n chaotisch ei ben ik. Maar; Glimlachmomentjes is een uitzondering. Ik wil graag elke maandag beginnen met een lijstje vol fijnheid.

 Me echt goed en happy voelen op een maandagochtend! (Inclusief dansen voor de spiegel, want hé, mag ook weleens!)

Een klein roodborstje voorbij zien hupsen.

Een lekkere pasta als lunch klaarmaken. Ik had zo’n trek – ik mocht een keertje van mezelf. En wat was het lekker, mmm.

Echt tevreden zijn over het gekozen onderwerp van een deadline voor een onderzoeksvak. Ik vind onderwerpen vinden en een vraag bedenken altijd ZO’N struggleproces. Ben blij dat ik nu iets leuks heb waar ook literatuur voor te vinden is, en zo.

Een leuke outfit uit mijn kast vissen, o.a. bestaande uit een oversized bordeauxrood blazertje waarvan ik was vergeten dat ik hem had!

 Een uurtje wandelen door het centrum van Leiden, en daar heel blij van worden.

De dag erna nog een wandeling maken. Tussen de druppels door, jeei!

Naar Fem, lekker risotto eten en veel kletsen.

Weer eens waterverven!

Een lekker rustige ochtend met de regen die op het dak en het raam tikt. (Jammer dat ik dan wel naar buiten moest in diezelfde regen).

Gezellig brunchen/lunchen/ik nam taart met een studiegenootje!

Dat de zon ineens weer scheen na al die regen.

Stiekem een beetje moeten gniffelen (in plaats van huilen) als je merkt dat je broek echt open moet omdat je anders niet kunt zitten..

Me een keer niet intens schamen voor een pukkel op mijn gezicht. Ja hij is echt erg zichtbaar. En ja hij doet echt zeer. En ja, ik laat hem gewoon zitten en ga er niks op smeren en doen, want so be it, hoort bij het leven. (So mature jongens).

 Een keer echt (zoete) aardappels koken. Schillen enzo, de hele rambam. Word ik dan toch volwassen? (Cliché vraag, haha – alsof aardappelen schillen je volwassen maakt..)

Een productief zelf-werk-uurtje binnen collegetijd.

Mijn ring op gaan laten meten bij de juwelier. Die van mijn oma. Ik ben zo benieuwd hoe hij wordt als hij is schoongemaakt en groter gemaakt en alles – ik kan niet wachten om hem te dragen.

Een lekker ijsje halen met Lars mmm.

Uitslapen en ook echt ontspannen wakker worden.

Ontbijten met pannenkoeken! FEEST. (Ja, het gaat echt veel over eten bij mij, hihi).

Papa die zo lief is om iets te komen brengen en me dan meteen op te komen halen uit Leiden. Hoef ik niet met de trein, èn het is een stuk gezelliger!

Lars die mij leert hoe je de lekkerste stamppot boerenkool maakt. Ohhh het was heerlijk! Mjam. 

Samen een rondje lopen ‘s avonds. Ik in zijn zeiljas gehesen want het was zo koud en mijn jas was niet echt bepaald warm. Zag er super charmant uit! 

Een Ikeabezoekje met natuurlijk dè Zweedse balletjes als lunch. 

De finale van Heel Holland Bakt kijken met mam en pap! 

Deze post heeft 2 reacties

  1. Ah de finale van heel holland bakt vond ik ook echt heel erg leuk! Ook super leuk dat je een roodborstje voorbij zag komen, dat vind ik zulke lieve vogeltjes.
    Fijn artikeltje weer. <3
    Liefs,
    Evelien

  2. Van dit lijstje krijg ik ook gelijk een glimlach op mijn gezicht. Ik vind het knap dat je elke week zoveel momentjes weet te verzamelen, écht! Fijne week Stella! x

Geef een reactie

Sluit Menu