Glimlachmomentjes #78

GlimlachmomentjesGlimlachmomentjes; artikelen waarin ik lijstjes maak van alle fijne, leuke en mooie dingen van de -op dat moment- afgelopen week. Het is echt prettig (zwak uitgedrukt) om stil te staan bij de kleine dingetjes die het leven echt een heel stuk leuker maken. NOG leuker. Ik ben stiekem nooit zo van de terugkerende rubrieken en dingen, want: ik houd dat nooit vol, zo’n chaotisch ei ben ik. Maar; Glimlachmomentjes is een uitzondering. Ik wil graag elke maandag beginnen met een lijstje vol fijnheid.

Even heel erg stressen ineens, en dan Lars kunnen bellen die me compleet geruststelt. Zo fijn <3

Eindelijk genoegen nemen met dat ik heus niet in een maand een broekmaat eraf ga sporten. Dus: hoi nieuwe zwarte broek, je bent heel erg welkom!

Lekkere en gezonde tussendoortjes inslaan.

Veel wandelen. In totaal ruim 1.5 uur op maandag, jeei!

Lars die echt heerlijke boerenkoolstamppot maakt voor ons samen.

Een nieuwe menukaart op werk, met allemaal nieuwe lekkere dingen!

Mijn laarsjes van vorige week toch maar terugbrengen en daarvoor eventjes Utrecht in. En centjes terug; joepie!

Lars die me even langs mijn ouders brengt zodat ik de laarsjes op kon halen. Lief <3

Naar Amsterdam om te oefenen voor 11 november!

Na het repeteren bij Vapiano eten en OOK nog een frozen yoghurt halen bij de Yoghurt Barn, best day ever haha.

O ja, en door het centrum van het mooie Amsterdam wandelen.

Weer eens in mijn dagboek schrijven. Ik blijf dat fijn vinden, ook al heb ik er niet altijd tijd voor of zin in.

Me heel erg uitgeslapen voelen als ik wakker word.

 Lekkere wraps maken vol met groenten en vega gehakt, mmm.

Heel veel mooie, nieuwe liedjes ontdekken. So pretty.

Mijn huisgenootje die terugkomt van haar reis naar Thailand. Back home safe!

 Een gezellige studiebespreking (wat meer gewoon gezellig was) bij Bagels en Beans met een studiegenoot!

 De prachtige ring van mijn oma, die gemaakt is door mijn opa (die juwelier was), ophalen bij de juwelier. Hij is groter gemaakt en opgepoetst etc. Ben er ZO blij mee.

 Een bloglezer ontmoeten die een Daniël Wellington heeft gekocht met mijn kortingscode! Wat leuk!

 Een avondje werken bij het Gouds Whiskeyfestival. Leuke, gezellige boel. (Logisch met al die whiskey I guess, hahaha)

Even bijkletsen en appeltaart eten (vooral ik) met mijn beste vriendinnetje, die er onwijs herfstig uitzag met een hele leuke trui. Ja, dat is een glimlachmomentje ja, de trui van mijn beste vriendin, haha.

De HELE zondag (ja, echt) repeteren voor komende vrijdag. We gaan 4 keer drie kwartier volspelen, waaah. Zo leuk. Heel veel zin in!

Deze post heeft 9 reacties

 1. Zo leuk voor je dat je die ring van je oma nu eindelijk met veel trots kan dragen! Ik vind het nog altijd echt zo’n mooi gebaar dat je zoveel moeite hebt genomen om de ring naar jouw maat te krijgen etc. Enne, in mijn dagboekje schrijven moet ik ook weer doen! Met dat ik elke dag maar een paar lijntjes heb (‘t is zo’n 5jarendagboek) vergeet ik het soms en moet ik een hoop dagen inhalen. En dan is het natuurlijk niet meer zo ontspannend als zou moeten ;) Liefs en fijne week Stel! Succes he vrijdag! :)

  1. Dankjewel, wat lief! Oh, ja! Ik heb ook zoiets, maar dan met elke dag een vraag! Zo lastig om dat bij te houden, want als je het al een tijdje niet meer hebt gedaan dan ‘klopt’ het een soort van niet meer en dat is zo zonde! Daarom werkt het voor mij denk ik beter om gewoon zelf een datum boven aan het blaadje te kunnen zetten. Dan zit er ook geen bepaalde ‘druk’ achter (: Dus inderdaad, ik snap dat dat minder onstspannend is als je zou willen, hihi. Dankjewel, jij ook! <3

 2. Oh wat fijn van de ring! Ik ben er benieuwd naar Stel! Ik heb zelf een ring die bestaat uit de omgesmolten ringen van mijn opa en oma en ik weet niet, het blijft fijn om naar te kijken en op die manier iets van ze bij me te hebben. X

  1. Ja he? Ik snap je gevoel helemaal! Wat bijzonder dat ze bij jou echt samengesmolten zijn! Mocht je zelf kiezen hoe hij er daarna uit kwam te zien of..? Ben ik ook benieuwd naar! Liefs <3

   1. Ik mocht het design zelf kiezen. Heb hem nu, denk ik, een jaar of zes en heb hem altijd om. In Deventer heb je een sieradenmaakster (vast wel in meer steden ;) maar je snap wat ik bedoel) en zij heeft een heel klein atelier. Ze geeft workshops maar maakt ook sieraden voor de verkoop en zij heeft mij toen geholpen te kiezen wat ik wilde. En dat heeft zij vervolgens gemaakt uit die twee ringen. Mijn zussen hebben het ook beide gedaan, we hebben alle drie een ring die bestaat uit twee ringen. Okee wacht, we hadden drie ringen (oma,oma,opa) en ieder heeft dus een ring met twee delen. Ugh snap je wat ik bedoel? Ik weet niet hoe ik het anders moet uitleggen, haha. X

 3. Lekker een nieuwe zwarte broek. Fijn dat je zoveel aan het repeteren bent. Dat moet een echte uitlaatklep zijn.

 4. Jaaa, wandelen is ook helemaal mijn ding. Word ik zo blij van! Ik moet het eigenlijk weer even oppakken, de laatste weken is het er niet van gekomen, en nu regent het steeds :-(

  1. Ja godsie die regen.. Ik moet zeggen dat ik het dan de afgelopen dagen inderdaad ook een beetje heb verwaarloosd.. Zonde he? Hopelijk wordt het snel weer wat beter weer en kunnen we de rust en tijd vinden om er weer lekker op uit te gaan, zeg maar. Liefs!

 5. Wat een leuk lijstje! Dagboek schrijven is inderdaad ook iets wat ik altijd heel erg fijn vind, op de een of andere manier gebeurt het alleen maar één keer per maand. En wandelen is ook zoiets wat ik écht vaker moet gaan doen. Goede ideetjes! :)

Geef een reactie

Sluit Menu