Glimlachmomentjes #79

GlimlachmomentjesGlimlachmomentjes; artikelen waarin ik lijstjes maak van alle fijne, leuke en mooie dingen van de -op dat moment- afgelopen week. Het is echt prettig (zwak uitgedrukt) om stil te staan bij de kleine dingetjes die het leven echt een heel stuk leuker maken. NOG leuker. Ik ben stiekem nooit zo van de terugkerende rubrieken en dingen, want: ik houd dat nooit vol, zo’n chaotisch ei ben ik. Maar; Glimlachmomentjes is een uitzondering. Ik wil graag elke maandag beginnen met een lijstje vol fijnheid.

Wakker worden omdat ik wakker wilde worden – oftewel; geen wekker zetten. De hele dag studeren gaat echt beter als je helemaal uitgeslapen bent jongens!

 Mijn studiedag extra leuk maken met behulp van dit filmpje. Ik snap heredity nu wel heel goed, hihi.

 Lars die lekkere warme chocolademelk voor me maakt ‘s avonds. Vind ik af en toe echt heeeel lekker.

Een hele lekkere pasta pesto eten. (Ja, het gaat weer over eten..)

Heel angstig zijn na het hele presidentsdebacle. Jongens, dat is echt geen glimlachmomentje. Tegenovergesteld, zelfs. Toch wil ik er in ieder geval IETS over gezegd hebben. Bij deze: bleh.

Een hele aardige docent die even met mij wilde brainstormen over een scriptieonderwerp! Zo fijn, die hulp.

Risotto maken die echt goed lukte, mmmm. Love it.

Om 7 uur opstaan en nog lekker in bed even leren voor mijn tentamen. Ohhh lief zacht deken <3

Warme choco drinken bij Bagels & Beans met studiegenoot Maarten. Vaste prik en altijd heel gezellig!

 Voor een gluten intolerant studiegenootje glutenvrije kruidnoten kopen, en die eigenlijk misschien nog wel lekkerder vinden dan de ‘normale’.

 Inside Out kijken en er om huilen en lachen. Zo’n leuke film, en zo touching

 Een hele avond zingen voor een gezellige groep mensen samen met Vinc en Jim. Het was ZO leuk, en ik kreeg zo veel lieve complimentjes. Ze hadden echt een leuke avond, de gasten, en het is echt leuk om daaraan bij te kunnen dragen!

Een dagje wat leuks doen met mam. Altijd goed.

Ineens Bloom van Estée zien liggen in de boekenwinkel. Die kon ik natuurlijk niet laten liggen!

Net als glutenvrije (die vind ik om de één of andere reden lekkerder dan ‘gewone’) kruidnoten van Van Delft.

Deze post heeft 3 reacties

  1. Oh ik ga ook eens naar Inside Out kijken. Hij staat al superlang op mijn lijstje met films die ik nog moet kijken. Misschien vandaag al eens werk van maken. Hihi. En I ❤ warme chocomel. Ik zou dat elke dag drinken als dat zou gaan op mijn werk. Haha. Wel niet heel erg gezond maar met dit weer kan ik wel een opkikkertje gebruiken.

  2. Fijne momenten weer Stel! Ik vond het vanmiddag heel fijn om in een warme kamer terug te komen nadat ik zeik, maar dan ook zeiknat was door de regen. Lekker mijn joggingbroek aan, grote theekop in mijn hand en even rustig muziek luisteren. Fijne nieuwe week! X

  3. Jaaa, inside out! Man dat was ZO’N goede film, geweldig dat hij voor kinderen is, zulke lessen kunnen niet vroeg genoeg meegegeven worden. En ieuw ja, die nieuwe president..

Geef een reactie

Sluit Menu