Glimlachmomentjes #80

GlimlachmomentjesGlimlachmomentjes; artikelen waarin ik lijstjes maak van alle fijne, leuke en mooie dingen van de -op dat moment- afgelopen week. Het is echt prettig (zwak uitgedrukt) om stil te staan bij de kleine dingetjes die het leven echt een heel stuk leuker maken. NOG leuker. Ik ben stiekem nooit zo van de terugkerende rubrieken en dingen, want: ik houd dat nooit vol, zo’n chaotisch ei ben ik. Maar; Glimlachmomentjes is een uitzondering. Ik wil graag elke maandag beginnen met een lijstje vol fijnheid.

Lekker met Femke de stad in om kerstfrutsels te kopen voor mijn kamer. Jeei!

 Een kleurboek kopen. En dat vervolgens ook echt een uur of anderhalf doen.

 Een nieuwe, dunne streepjestrui (donkerrood met wit) kopen en die gelijk aandoen als ik een dagje naar Utrecht ga met Fleur.

Gezellig lunchen en kletsen, en Fleur haar verjaardagscadeautje (had ze nog tegoed) geven!

Fleur die me er even aan herinnert dat ik dicht bij mezelf moet blijven wat bloggen betreft, en dat het heus geen drama is om even geen zin te hebben.

De moed van imperfectie er weer eens bij pakken. Love it. Ik ga hem nog eens lezen, want ik vind de lessen daaruit echt waardevol.

 Maandagavond pasta pesto maken en daar dinsdagavond ook nog lekker van kunnen smikkelen.

Geurkaarsjes. En sowieso kaarsjes eigenlijk – zo cosy.

Weer eens een berichtje krijgen van mijn Zweedse vriendinnetje Ebba. Ik vind het nog steeds ZO jammer dat ze niet gewoon in Nederland woont!

 Een klein bakje yoghurtijs oppeuzelen.

Een lieve peptalk van Lars <3

Echt genieten van in de trein zitten en naar buiten staren.

Een prachtige roze lucht zien zodra de zon onder gaat.

Gezellig samen eten met lieve Femke.

Kerstmuziek luisteren. Ja, nu al. Nou en.

Een lijstje maken met kerstcadeau-ideetjes voor pap, mam en Lars!

Lekker tegen de verwarming aankruipen en mijn favoriete boek lezen.

Ineens een lekkere Tony’s chocoladeletter (met pepernoot erin!) vinden in mijn schoen, samen met een lief gedichtje! En ik had mijn schoen niet eens gezet, hihi.

Naar mijn beste vriendin Anouk, samen vegaburgers eten, The Voice kijken, op internet leuke uitjes opzoeken en om haar gekke accentjes lachen. Lief ding.

Een vrolijke buschauffeur die een heel gesprek met mij aanging onderweg. Gezellig! Meer van zulke blije mensen please! 

Naar het Fordmuseum in Hillegom; zo veel mooie oude auto’s!

Een blije oma (van Lars) die haar 88e verjaardag daar dus vierde! Zo fijn om iemand zo blij te zien zijn om haar familie bij elkaar te hebben.

Het lachebekje van Lars’ kleine neefje.

 Een warm bad, badolie, kaarsjes en een tijdschrift. Me happy.

Weer een heel lang verhaal schrijven aan mijn Zweedse vriendinnetje Ebba.

 Heerlijk een cracker met mam’s zelfgemaakte tonijnsalade eten als lunch. Mjam.

Me realiseren dat 90 bezoekers op een dag (op mijn blog) eigenlijk mega veel is!

Informatie opzoeken over yoga en een eventueel abonnement op de yogastudio.

Met pap, mam en Lars lekker lasagne eten.

Mosters University kijken. Kinderfilm, maar ja, ik word daar blij van.

Trots zijn op Femke.

Deze post heeft 8 reacties

 1. Heel leuk!! Leuk om voor je zelf andere keer weer terug te lezen lijkt mij, niet? Lees je ze ooit terug? Ik vind het heel erg leuk zulk soort lijstjes!

 2. Heel leuk!! Leuk om voor je zelf andere keer weer terug te lezen lijkt mij, niet? Lees je ze ooit terug? Ik vind het heel erg leuk zulk soort lijstjes!!

  1. Dankjewel, lief! En jaaa, dat doe ik wel eens; en het leuke is dat ik me ook echt vaak de dingen nog voor me kan zien en helemaal kan herinneren, hihi. Liefs!

 3. Ah, zo leuk! En heel fijn om even bij de glimlachmomentjes stil te staan. Ik vond het supergezellig dat je er vorige week was. Zie ik je snel weer? :-)

 4. Heel erg leuk! Ik word er dan ook echt vrolijk van om dit lezen, vooral datgene over de film Monsters University. Persoonlijk vind ik het niet echt een kinderfilm, Disney in het algemeen, omdat er zoveel clues inzitten die toepasbaar of herkenbaar zijn uit ons tiener of volwassen leven! :)

  1. Daar heb je helemaal gelijk in! Is het meer een familiefilm denk je? Lastig om dan te bedenken hoe ik het moet noemen, hihi. Maar je hebt inderdaad helemaal gelijk (: Liefs!

 5. Wat een fijn lijstje zeg. Leuke titel ook, glimlachmomentjes. Sta je toch even stil bij positieve dingen, zou ik ook eens moeten doen <3

  Liefs,
  Shalane

 6. Ik word ook een blij eitje van kinderfilms! Wordt niet iedereen daar happy van? :D En 90 bezoekers is inderdaad veel! Mag je zeker trots op zijn! :)

Geef een reactie

Sluit Menu