Glimlachmomentjes #91

GlimlachmomentjesGlimlachmomentjes; artikelen waarin ik lijstjes maak van alle fijne, leuke en mooie dingen van de -op dat moment- afgelopen week. Het is echt prettig (zwak uitgedrukt) om stil te staan bij de kleine dingetjes die het leven echt een heel stuk leuker maken. NOG leuker. Ik ben stiekem nooit zo van de terugkerende rubrieken en dingen, want: ik houd dat nooit vol, zo’n chaotisch ei ben ik. Maar; Glimlachmomentjes is een uitzondering. Ik wil graag elke maandag beginnen met een lijstje vol fijnheid.

Mijn dag niet zo hebben, maar het helemaal beter maken voor mezelf met fijne Podcasts en lekker cocoonen na colleges.

 Netflix en haar afleiding.

Mam en Dewi die me gerust stellen via Whatsapp als ik ‘s avonds laat heb liggen ‘dokter Googlen’ – niet doen gewoon, I know.

 Dicht bij een vriendinnetje wonen als ze je even nodig heeft.

 Gezellig even koffie drinken en wat lekkers eten bij Bagels met een studiegenoot! Gezellig!

Mijn hoofdpijn die zakte door een uurtje yoga.

De voeten van een meerkoet. Ja, ik kan daar echt om lachen, hihi. Let er eens op zou ik zeggen!

Leuke meiden uitkiezen voor de hospiteeravond in ons huisje.

‘s Avonds laat nog anderhalf uur bellen met lief vriendinnetje Dewi.

 Heel even pauze nemen van bloggen. En dus ook van Glimlachmomentjes. Deze wilde ik nog online zetten vandaag, en dan komt er komende week gewoon weer een ‘normale’ en volledige Glimlachmomentjes! Liefs, Stel. 

Deze post heeft 4 reacties

  1. Ik dacht net ‘al even niets van Stel gelezen’ en zie je blogpost verschijnen. Pauzes kunnen soms heel goed zijn, even op adem komen. X

  2. Dikke knuf Stel <3 Laten we samen even pauze nemen, hihi. Als er iets is, mag je altijd een berichtje sturen hé! Ik lees je nog steeds heel trouw, maar heb weinig tijd om nog veel te kunnen reageren :( Liefs!

    1. <3 Dankjewel! You're the sweetest!

Geef een reactie

Sluit Menu