Goals: maart

Afgelopen februari had ik het te pakken: ik was gemotiveerd en dacht “Ik ga eens even bepaalde dingen waarmaken, hatsikidee”. So I did. En daar schreef ik dan weer twee blogjes over. En het beviel me stiekem eigenlijk wel. Niet het doelen stellen op zich, maar het was fijn om soms even terug te grijpen op wat ik graag wilde bereiken en waar ik op wilde letten, en daar dingen ‘voor te doen’. Ik wilde meer van mijn Leidenleventje maken, en daar probeerde ik mezelf constant aan te herinneren. En dat hielp me. Ik weet het niet, het voelde wel fijn. Dus ik bedacht me dat ik zo’n lijstje ook voor maart kon maken. So here it is.

Maart

Meer op pad gaan

Lekker binnen chillen is nooit een probleem. Maar hé, je kunt dingen ook iets te vaak doen. En dat is the case. Vandaag scheen toevallig het zonnetje, en ik ging even een stukje hobbelen buiten. Laatst ging ik ook weer eens studeren en bloggen bij Bagels & Beans. Ik vind het fijn om op pad te zijn. In die trant heb ik gelukkig al wat gepland de komende maand. Aankomende vrijdag ga ik naar Nijmegen. Ik ga de stad een beetje verkennen (dus alle tips zijn welkom!) en een theetje drinken en taart eten met de leuke Nina. Daar kijk ik heel erg naar uit. Nu ik dit schrijf, heb ik ook een dagje Haarlem gepland met Lars. Dat is als jullie dit lezen al gebeurd, en het was ook niet in maart, maar hé: het is wel op pad gaan, right?

Recepten proberen

Ik vind koken eigenlijk best heel leuk. Maar: ik heb geen geduld (ssst) en stiekem houd ik ook wel van makkelijk. Want als ik trek heb, dan wil ik eten. Giechel. Iets lekkers op tafel toveren is niet echt mijn beste eigenschap (als in: het is niet altijd lekker), maar leuk vind ik het WEL. En ik zie zo vaak lekkers voorbij komen op foodblogs. En ik wil al ZO lang de recepten van Iris uitproberen! En in maart moet ik dat echt eens gaan proberen van mezelf. Al is het maar 1 keertje. Let’s get cooking.

 Meer met ‘mijn’ muziek bezig zijn

Ik heb in november ontzettend veel liedjes geschreven, maar ze zijn allemaal niet afgemaakt. Waarom? Omdat ik moeite heb met akkoorden enzo. En alles lijkt op elkaar, want ik kan niet zoveel variatie aanbrengen in mijn gitaar- en pianospel. Toch wil ik het gaan proberen. Er echt voor gaan zitten. Sonja zet soms haar eigen liedjes op haar blog, en het lijkt me ZO stoer van mezelf als ik dat ook eens durf. En ik merk dat als ik muziek maak, ik het gewoon super graag wil delen. Het is in ieder geval het proberen waard. En al wordt het een cover: dat is OOK al goed. Schop onder mijn kont en de onzekerheid aan de kant.

Groeien met mijn blogje

Nee: ik wil niet groeien in bekendheid. Of volgersaantallen. Of SEO dingen. Neeee. (Ik weet niet eens echt precies wat dat inhoudt). Ik wil graag groeien als in meer originele ideeën weten te bedenken, dagelijks bezig zijn met mijn blogje eigen maken, een nieuwe lay out (waar deze maand wat aan gedaan gaat worden, woei!) en vooral de focus niet verliezen. Bloggen is echt iets waar ik elke dag mee bezig ben, al een hele lange tijd. En ik vind het heerlijk. Dat wil ik blijven vinden, dus hoe meer positieve energie ik erin stop, hoe meer er ook uit zal komen. Let’s go.

Kom maar op met maart! Liefs, Stel.

Deze post heeft 17 reacties

 1. Wat een prachtige doelen allemaal lieve Stella <3 Vooral dat laatste vind ik echt heel mooi verwoord van je: als je positieve energie erin steekt, word je daar dubbel en dwars voor beloond. En nu ben ik wel heel erg benieuwd naar je liedjes die je hebt geschreven dus je begrijpt dat je er nu niet meer onderuit kunt om deze te delen hea ;-) ? Ik wens je in ieder geval al het geluk de komende maand lieve dame.

  1. Dankjewelllll voor je lieve, motiverende reactie <3 Hahaha ja dat begrijp ik. Ik ga mijn best doen om het voor elkaar te krijgen. Het meest lastige wordt het opnemen in redelijke kwaliteit. Maar ik ga er werk van maken, promise! Het staat ten slotte in mijn goals lijstje (: Ik wens jou hetzelfde! Knuffels!

 2. Heerlijke doelen, dit gaat je zeker een hoop positiviteit brengen! En groeien in bloggen op die manier is heel fijn, ik ben daar momenteel ook wel mee bezig. Ik heb opeens veel meer focus in wat ik wil schrijven! Dat maakt het voor mijzelf ook zo veel leuker!
  Ik ben benieuwd naar je outcome, al vermoed ik dat je deze doelen helemaal gaat waarmaken deze maand!

  1. I hope so! Dat is wel een beetje the main goal, hihi. Ja fijn is dat he? Bloggen hoort ook gewoon zo leuk te zijn als het eigenlijk is. Ik hoop het; ga mijn best doen! (: Liefs!

 3. Wauw, het zou wel heel cool zijn als we eens een liedje van jou te horen zouden krijgen :-)

  1. Ja he? Stiekem vind ik dat ook. Maar ook ZO ENG. Waaah. Liefs!

 4. Hele mooie doelen. Zo leuk om te lezen hoe gemotiveerd je bent. :-) Je vrolijkheid reikt helemaal naar deze kant van mijn scherm. Succes komende maand!
  Liefs

  1. Ahw, thank you! Fijn om te horen dat het helemaal aankomt zoals het zou moeten (: Veel liefs!

 5. Jij hebt gewoon eigen muziek geschreven? Dat is ZO VET LEUK! :) Nou kom maar door hoor, ik luister alles en ben bijvoorbaat fan. HOERA!

  1. JA! Maar het is dus allemaal nog niet zo als ik het zou willen. Maar het is een begin, right? (: Hihi oke dat idee maakt het al minder eng, dat ik al een fan heb! Liefs!

 6. Wat een mooie doelen voor deze maand :) En ik zou best eens een liedje willen horen hoor, haha!

 7. HIhi elke keer als je me weer noemt op je blog word ik weer verlegen! Maar Stella echt, je hoeft totaaaaal niet van mij onder de indruk te zijn. Ik weet zeker dat ik echt niet beter ben dan jij op muzikaal gebied ofzo, oke dat kan ik natuurlijk nooit echt zeker weten maar dat denk ik gewoon hihi:D zeker als je eigen liedjes schrijft, daar ga ik vast weer heeel erg van onder de indruk zijn hoor! Het ding is juist dat jij het gevoel hebt dat ik verder ben dan jij, puur en alleen omdat ik mezelf meer neerzet als “singer-songwriter”. Maar dat betekent echt niet dat ik daardoor ook beter ben! Ik heb het andersom ook heel lang gehad, tot ik op een gegeven moment dacht: hee, maar wat die persoon doet is eigenlijk precies hetzelfde als ik, met als enige verschil dat ik niet mezelf goed genoeg vind om op te treden/dingen te laten horen aan andere mensen/mezelf serieus te nemen. Dus nu dwing ik mezelf om dat gewoon wel te doen, en dan krijg je vanzelf heel veel lieve reacties en denk je YES dit wil ik blijven doen! Echt waar, zo gaat het ook bij jou werken haha:) Enneh, ik ben ook gewoon heeel benieuwd natuurlijk naar je liedjes en naar hoe je zingt etc dus ook daarom hoop ik dat je eens iets online gaat zetten^^ Liefs!

 8. De recepten van Iris zijn echt een aanrader, Stella! Zeker de zoete aardappel quesedilla’s als je daar van houdt :) Laten we hopen dat het snel lente wordt, dan krijg je zeker nog meer zin om meer op pad te gaan. Dat is voor mij in ieder geval zo… Geniet ervan xxx

 9. Jaaaa, Stella! Ik wil dolgraag eens wat van jouw muzikale krullenbollen hersenspinsel muziek horen, ja. Doen, ooit als je er klaar voor bent, please? ( :

 10. Wat een heerlijke doelen alweer! Die gaan je sowieso lukken, zeker van. Met dat enthousiasme van jou lukt dat zeker, en daarom zijn deze goals zo fijn om te lezen. Gewone, persoonlijke, down-to-earth dingetjes die typisch Stel zijn. Veel succes!

Geef een reactie

Sluit Menu