Goals recap: maart

MaartNou, dat was maart alweer. Bijna, dan. En dan is het alweer april, pfff. Alles gaat zo snel! Maar hé, laten we niet het ene na het andere cliché aan elkaar gaan breien. Giechel. Ik heb deze maand weer goed op mijn doelen gelet, en ik dacht: een recap kan dan ook echt weer niet ontbreken. Ben ik tevreden? Mja, in principe wel redelijk! Het kan altijd beter, maar ik heb wel aan elk doel aandacht besteed, en beloof dat ook weer door te zetten naar komende maanden. Vooral wat muziek betreft, want ik heb natuurlijk beloofd dat ik iets op zou nemen voor jullie. That didn’t happen yet, maar dat komt eigenlijk niet eens meer omdat ik het niet durf. (GOED HE?). Meer bij gebrek aan fijne opnamemogelijkheden. Dus we’ll see. Maar, laten we even naar de rest van de doelen kijken.

Meer op pad gaan

Jaaaa, dit is wel redelijk oké gegaan. Ik ben iets drukker geweest doordeweeks (want dat is het handigst reizen; I mean, studenten week OV enzo) dus ik heb niet zoveel ‘tripjes’ gemaakt als ik hoopte. Maar, ik ben toch wel wat onderweg geweest hier en daar. Ik heb in ieder geval veel andere steden bezocht dan Leiden en mijn hometown. Woei, feestje. Waar ik dan geweest ben? Komt ‘ie.

Naar Nijmegen voor een koffie-en-klets-date met Nina

Naar Utrecht, lunchen met Sanne

Naar Den Haag met Sonja en Mariët voor een (nu nog) geheim projectje

Naar Rotterdam voor een illustratiecursus van Marloes

Naar Amersfoort voor een proefdiner bij DLC Restaurant

Naar Rotterdam voor een blog looks date (en omdat we het leuk vinden om elkaar te zien en bij te kletsten, duh) met Lauriëtte

Recepten proberen

Ik was er stiekem een beetje klaar mee dat ik elke keer hetzelfde klaar maakte. Ik ben een beeeeetje gelimiteerd in mijn koken, want ik heb altijd ruzie met de oven en durf hem niet zo goed te gebruiken. Noem het knoppenangst en “geen idee hoe het ding werkt”. Jup. Unsuccesful adulting. Maar, toch heb ik hier en daar wat dingen geprobeerd afgelopen maand. Ik eet stiekem best vaak mee met anderen, of thuis, of Lars kookt, of ik ga uiteten. Dus vandaar dat ik ook misschien weinig ‘ruimte’ heb om zelf nieuwe dingen te proberen. Maar, hier een lijstje van dingen die ik heb klaargemaakt:

Vegetarische boboti. (Althans, met vegagehakt!)

One pot pasta van Iris en de Hema blog.

Mijn ‘eigen’ vega wraps (willen jullie hier een receptje van?)

Verse pasta met veel groenten

Groentenmelange uit de diepvries, met gebakken aardappeltjes en een toscaanse mozelleraburger. Ofzoiets. Simpel, maar lekker!

 Meer met ‘mijn’ muziek bezig zijn

Nou, ten eerste word ik al best goed gestimuleerd om dit te doen door de Singer songwriter cursus. Ik heb er inmiddels vijf lessen op zitten, en ben daarom dus op de helft. Binnenkort gaan we al een keertje ergens optreden, in een klein theater in Leiden. En aan het eind is er een soort eindpresentatie. Verder werk ik best vaak aan nieuwe liedjes. Ik merk alleen wel dat ik nog steeds tegen de ik-kan-niet-goed-genoeg-gitaar-of-piano-spelen-barrière aanloop. Alle liedjes zijn qua begeleiding een beetje “meh”, en lijken daardoor ook op elkaar. Maar goed, kwestie van oefenen. En doorzetten! Verder durf ik ineens mijn liedjes en ‘zingsels’ iets meer aan anderen te laten horen. Ook al best een vooruitgang, toch?

Groeien met mijn blog

Jup, ook dit is echt een soort gelukt. Ik heb ten eerste mijn ‘nieuwe’ rubriek Get it girl geïntroduceerd, waar ik echt heel enthousiast over ben. Daarnaast heeft mijn blog een nieuwe look, waar ik ook echt hartjes van in mijn ogen krijg.  Ik heb echt veel inspiratie, en probeer mijn blog echt weer een beetje ‘omhoog’ te duwen de laatste tijd. Ik vind het zo fijn hè, bloggen. Het is echt iets waar ik dagelijks mee bezig ben, en ik hoop dat ik samen met mijn blog echt kan blijven groeien. Next up: mooie, eigen foto’s bij artikelen. Let’s do this.

Veel liefs, Stel.

Deze post heeft 7 reacties

  1. Gaat goed dus! Je blog ziet er echt goed uit! En die nieuwe rubriek is heel leuk!

  2. Ik vind het dus vet knap dat je elke maand doelen stelt en daar daadwerkelijk ook nog iets mee doet. Dat is echt ongelofelijk knap! Ik wordt er helemaal door geïnspireerd :)

  3. Jaaa, je blog ziet er zo mooi uit! En voor zo’n ik-zit-het-liefst-in-huis-persoon als ik ben je er best vaak op uit geweest haha!

  4. Joepieee! Klinkt alsof je goed bezig bent hoor!! En vond het zo leuk dat we in Den Haag waren :):)

  5. Ah je bent zo goed bezig Stella, ik kan je enthousiasme gewoon aflezen, echt! ( : En jaa, delen dat recept van die veggie wraps!

  6. Hihi zoveel bloggers dat je hebt gemeet! Ik kijk naar je op hoor meid, wat je allemaal bereikt in de maand ! Veel liefs :)

  7. Wat leuk die uitstapjes! Er is best wel veel gelukt, leuk om te zien :D

Geef een reactie

Sluit Menu