Het huidige leven des mieps

Het huidige leven des mieps

Hé hallo interwebzwereld, daar ben ik weer eens. Ik heb eindelijk een momentje gevonden waarop ik èn zin heb om te schrijven èn er ook eventjes tijd voor wil en kan maken. Zeldzame dingen. Waarschijnlijk wordt dit niet het meest gelezen artikel ever, maar ik zou Stel niet zijn als ik me daar niet bepaald druk om zou maken. En jullie zouden mijn blog niet volgen als jullie daarnaar op zoek waren, I guess. Goed, gaan we dan.

Afstudeersels

Begin mei. Dat is de deadline voor mijn masterscriptie. Als jij iemand bent die ooit weleens een scriptie heeft geschreven, dan weet je: drukke dolle dingen. Tough timesFull focus forward. Concentratie conflicten. Ik probeer te allitereren, maar dat is weleens beter gegaan. Bottom line van dit verhaal: ik heb het druk. Ik heb, zoals jullie in mijn vorige schrijfsel konden lezen, een beetje moeite gehad met focussen en me concentreren en de motivatie vinden. En dan nog die werk-studie-balans die ver te zoeken was. Gelukkig is daar nu minder sprake van en heb ik afgelopen week met meer concentratie en motivatie aan mijn scriptie kunnen werken. Kom maar op deadline, ik eet je op. Of zo. 

Werksels

Oké, leuk nieuws dan. Ik vind dat ik het nu wel kan gaan zeggen, denk ik? Jaaaa, vind ik wel. Misschien niet tot in detail, maar, deze dame heeft haar eerste echte ‘baan’ al in de wacht gesleept. Ik ga in juni beginnen en het bedrijf is me zeer bekend. Zo, dat waren wel even genoeg hints. Ik kijk er heel erg naar uit, terwijl ik het ook heel spannend vind. “Kan ik het wel”-gedachten spoken regelmatig door mijn brein, maar ik weet dat dat allemaal bij de deal hoort. MAAR JONGENS IK HEB EEN BAAN. #trots. 

Muzieksels

Vincent en ik (voor degenen die geen idee hebben: één van mijn beste vriendin en tevens de beste toetsenist die ik ken) gaan serious business maken van ons muziekding. Ik zing, Vincent speelt, we treden op. Dat soort dingen. We hebben professionele foto’s laten maken, tien demo’s opgenomen en gaan ons over twee inschrijven op allerlei muziek-boek-platforms. Of zo. (Vincent is beter is deze dingen). Ik zal tegen die tijd de link naar onze website en/of Facebookpagina hier wel even delen mochten jullie dat leuk vinden! 

Reisels

Aankomende vrijdag stapt ze weer in het vliegtuig hoor – help! Samen met collegavriendinnetjes Lianne en Melissa ga ik drie nachtjes naar een Europese stad met Sprs.me (NO SPON, hahaha, I wishhhhh). We weten alleen dat we naar het Oosten gaan en dat het er soortgelijk weer is als het hier in ons kikkerlandje is. Ondanks dat ik al trillende handjes krijg van het idee dat ik ga vliegen en niet weet met welke maatschappij (dat is voor iemand met vliegangst extra spannend), heb ik er HEEL veel zin in. En uiteraard gaat hierover geschreven worden (als ik er tijd voor kan vinden, though). 

Hoe is het met de liefste leukste lezers ever? (Alliteratie toch gelukt, heuj!). Liefs, Stel. 

Deze post heeft 17 reacties

 1. GEFELICITEERD MET JE GROTEMENSENBAAN! Waaaa wat goed! Èn met het feit dat je serieus aan de slag gaat met muziek. Super leuk! Zelfs die master deadline gewoon effe ownen, jeetje, jaloers! (Ik begin – als het goed is – in april aan mijn thesisperiode, en de motivatie heeft zich nog vrij goed verstopt op dit moment…) Kortom: je gaat hartstikke lekker meid :) oh, en: alvast heel veel plezier op je tripje naar Joost weet waar! ;)

  1. DANKJEWEL! Wat lief, zo enthousiast, hihi. Hahaha ik herken dat, die verstopte motivatie. Komt goed, weet ik zeker. En dankjewel. Ik ben su-per benieuwd waar we terecht gaan komen. Liefs en veel succes alvast met brainstormen over een scriptieonderwerp!

 2. Ah wat goed dat je nu al een baan hebt voordat je afgestudeerd bent, gefeliciteerd! De hel van de scripties ken ik helaas maar al te goed.

  1. Thank you, lief van je! Ja he? Het is echt niet altijd easy, maar je krijgt er uiteindelijk wel veel voor terug. Soort van, haha.

 3. Wat een superleuke dingen allemaal! Voor heel erg gefeliciteerd met je baan en veel plezier op je tripje :D

  1. Ja he? :D Dankjewel, dat moet helemaal goed komen. Ben heel benieuwd waar we terecht gaan komen!

 4. Ohhh wat spannend van je scriptie, heel veel succes daarmee!
  En wat leuk dat je een tripje met sprs.me gaat maken, zo spannend! Ik ben heel erg benieuwd waar je naar toe gaat. :-)
  Liefs, Evelien

  1. Dankjewel (: Ja spannend he? Ben ook benieuwd! Maaaar, ik beloof het te melden hier. Of anders op Instagram sowieso, hihi. Liefs!

 5. Jaaa, gefeliciteerd met je baan! #succesfuladulting En suuuper spannend zo’n reis! Snap heel goed dat je het eng vindt. Ik wil zelf ook nog een keertje sprs.me doen, maar vind het ook best eng om niet te weten waar ik heen ga, haha. Successss de komende tijd! X

  1. Hahaha ja, inderdaad best wel #succesfuladulting hè? Jeei! Ja het is best spannend, maar wat ik vooral eng vind is dat ik niet weet met welke vliegtuigmaatschappij we vliegen, hahaha. Waar we uiteindelijk terecht komen maakt me niet eens zo veel uit, want ik denk dat het toch wel heel leuk gaat worden (: En je krijgt natuurlijk het weerbericht door, dus je kunt al een beetje raden. Wij hebben afgesproken dat zo min mogelijk te doen, maar het kan wel en is stiekem ook wel leuk zo’n ‘speurtocht’, haha. Liefs en dankjewel! X

 6. Gefeliciteerd met je grote mensen baan! Wat lekker om je daar de komende tijd geen zorgen over hoeven te maken. Stiekem vind ik je muziek nieuws nog een beetje leuker. Het is zo tof om te zien als mensen ‘iets doen’ met hun creatieve talenten. Succes met al je werksels de komende tijd. <3

  1. Dankjewel! :D Nee, klopt. Dat scheelt een hoop! En omdat ik het bedrijf al ken en de mensen, voelt het ook minder als een enorm grote stap. Ik ben er heel happy mee! Ja dat is misschien wel nog leuker he? Vind ik ook hoor – ik ben heel benieuwd hoe dat uiteindelijk allemaal zal gaan lopen. Lief, dankjewel <3

 7. Yes, she’s back! Wat een spannende dingen allemaal. Afstuderen… Ik ken het natuurlijk maar al te goed, nu even heel hard bikkelen en over een jaar als je dat papiertje al lang op zak hebt, ben je al dat harde werk alweer bijna vergeten. Succes! Wat fijn dat er ook al een baan op je wacht. Ben heel benieuwd wat voor iets het is, maar dat krijgen we ongetwijfeld nog wel te horen? Ben ook heel benieuwd naar de muziek die jullie gaan maken! Wat leuk, zou willen dat ik kon zingen, maar helaas. En leuk, dat reisje! Ik ga deze maand ook met een collegavriendin een reisje maken. En dan hou ik nu op met mijn ge-leuk, voordat het niet meer leuk is ;).

  1. Yesss, here I ammmm! Weet niet hoe lang het gaat duren voor het volgende schrijfsel met alle drukte, hihi. Maar I’ll do my best natuurlijk (: Ja grappig is dat he? Ik kan het me herinneren van mijn bachelor ook. Tijdens het scriptieschrijven was alles zo’n ding en achteraf denk ik: “Oooooh viel wel mee toch?”. Haha, ben benieuwd hoe dat deze keer gaat zijn. Ja, jullie krijgen dat sowieso nog te horen. Zodra ik echt weet hoe en wat en het contract is getekend kan ik er wat meer over vertellen. Dat voelt nu nog een beetje te voorbarig, of zo. Ja, het zijn covers vooral. Voor bijvoorbeeld bruiloften, recepties, diners, etc. Ik heb ook eigen muziek, maar dat zou dan weer een apart project worden denk ik (: SPANNEND! Hahaha, ik heb dat ook altijd met het woord ‘leuk’, maar er is gewoon geen goed alternatief? Fijn, misschien? Ik snap je in ieder geval ;). Jij ook super veel plezier op je reisje met jouw collegavriendin. Weten jullie wel al waar jullie heen gaan? Liefs!

 8. Jeeej wat een leuk nieuws van je werk en je muziek! Heel fijn om te lezen dat het zo goed gaat. Spannend van je reisje trouwens! Ik heb geen vliegangst en ben op dat vlak misschien wel een beetje een controlfreak want ik zou het ook doodeng vinden om op reis te gaan en niet te weten naar waar. Ben heel benieuwd waar je heen gaat en hoe het je zal bevallen! Veel plezier alleszins!

 9. Dankjewel, lief van je! :D Ik ben heel benieuwd ook, wat jullie ervan gaan vinden en of ik alles ga durven delen haha. Nou ja, ik zal wel moeten, maar of ik het ook echt op mijn blog ga noemen. Weet ik nog niet, hihi. Ik zie wel even hoe het loopt! Liefs!

 10. Gefeliciteerd met je baan! En heel veel succes er in!! Geniet van je vliegvakantie ;)

Geef een reactie

Sluit Menu