Het is even tijd voor, eh, mij?

Daniël Wellington Classic Petite Ik had een klein beetje met mezelf afgesproken niet te lang door te gaan over hoe ik me de laatste maanden voel. Nee, wat ik juist wilde was verder. En dat wil ik nog steeds. Als in: Ik wil eraan gaan werken om beter in mijn vel te zitten en om al die drempeltjes eens even te nemen. En te verkleinen voor de volgende keer, zeg maar. En gelukkig zet ik al (baby)stapjes in de goede richting en ben ik er vol goede moed mee bezig. Als je met jezelf in de knoop zit, is het fijn om liefde om je heen te hebben. En gelukkig heb ik dat – in grote hoeveelheden van de allerliefste mensen. Toch is het ook goed om tijd voor jezelf te nemen. Tijd om alleen te zijn, en om te leren zelfvertrouwen en geluk uit jezelf te halen. Ik kon dat eigenlijk heel goed, want hé enig kind he; ik vermaakte mezelf vroeger vrij vaak in m’n up. Toch merk ik dat ik niet iemand ben die makkelijk alleen is. Maar: daar begint al verandering in te komen!

Dus in het kader van dingen alleen doen: Ik ga een keertje alleen ‘op vakantie’. Ik wil dit al zo lang – in 2015 wilde ik al alleen op pad, maar uiteindelijk ging mijn inmiddels ex-vriendje Lars (wie ik nog graag zie en veel spreek <3) mee naar Kopenhagen. En dat had ik echt niet anders willen zien, want we hebben het daar samen heerlijk gehad.

Vorige zomer, 2016, stapte ik natuurlijk op het vliegtuig om twee weken alleen op taalreis te gaan naar Oxford. Dat was oprecht één van de leukste dingen die ik ooit heb gedaan – en gods wat was ik stiekem trots op mezelf. Ik weet nog dat sommige mensen dat een beetje suf vonden, dat ik om zoiets ‘onbenulligs’ (“maar twee weken”) trots was op mezelf. En toch was ik het, want ik had veel van mijn eigen angsten overwonnen daarmee.

Deze zomer ga ik alleen weg; zonder doel (want dat maakte Oxford een stuk minder eng en sociaal ook makkelijker, want ik zat met allemaal mensen in een klas elke dag). Ik hield het nog een klein beetje voor me, want ik wist niet zeker of ik het echt ging durven. Maar het is rond – de bed & breakfast en de busreis zijn geboekt. Begin juli ga ik twee nachtjes naar Gent in mijn uppie! Ik hoop daar dan (eindelijk, want we volgen elkaars blogs al best lang!) Silke te ontmoeten, maar verder ga ik er heen zonder plannen. Ik zie wel – en ik heb er HEEL veel zin in. Even tijd voor mij, met niemand meer dan mezelf!

En wat dus heel toevallig is: Vlak voordat ik naar Oxford ging, had ik mijn allereerste samenwerking met een groot merk. Namelijk: Daniël Wellington. Zij stuurden mij een prachtig horloge, dat ik in Oxford (en uiteraard daarna) veel om heb gehad. Het staat een soort symbool voor een speciale ‘tijd’ (ha, snap je ‘m?) in mijn leven. Toen ik dus vorige week een mailtje kreeg van datzelfde merk met de vraag of we nog eens samen konden werken, sprong ik een gat in de lucht (Serieus, ik was heel blij en stootte vervolgens mijn arm tegen het lage plafond in mijn kamer..).

Het horloge op de foto, een Classic Petite Sheffieldstaat voor mij nu een beetje symbool voor een andere speciale ‘tijd’ in mijn leven (gods, ik ga zelf bijna kotsen van dit vrij zweverige gedoe, maar ik meen het wel!), namelijk de tijd voor mij! Ik ben er heel heel heel blij mee en ook nog steeds in awe dat zij met mij willen samenwerken.

Op dit moment hebben ze een leuke actie: Als jullie een Classic horloge zouden willen kopen, dan krijgen jullie er dan tot en met 6 juni een gratis gekleurd, katoenen bandje bij! En, uiteraard krijgen jullie ook weer 15% korting via mij, met de kortingscode ‘MONDETMOI’. Deze code geldt voor het gehele assortiment! (Ik vind het echt leuk dat ik dat dan aan jullie kan geven – al is het niet bijster veel, het is wel iets!).

Sorry voor dit vrij lange blogje – ik hoop dat jullie er wat aan hebben, ennnn er volgt meer geklets over mijn geplande nachtjes weg ergens in de komende weken, beloofd!

Liefs, Stel.

Deze post heeft 15 reacties

 1. Wat rot dat je niet zo lekker in je vel zit, maar zooo knap dat je daar een blog over schrijft! En tijd voor jezelf nemen is dan inderdaad mega-belangrijk. Gent is een heel toffe stad, je gaat het vast naar je zin hebben daar! ?

  1. Ik denk het ook – ben heel benieuwd! Dankjewel voor je lieve reactie! <3

 2. Oh Gent is een zalige stad! Ik studeer er al 4 jaar ondertussen en nog steeds geniet ik zo van de mooie gebouwen, de gezellige sfeer …
  Leuk horloge!

  1. Oooh echt?! Leuk! Ja ik ben ontzettend benieuwd naar de stad. Ik ben hier en daar al wat hotspots artikelen aan het opzoeken enzo. Heb jij misschien tips wat betreft een leuk museum of iets? (: Liefs!

 3. Wat vervelend dat het even wat minder gaat, hopelijk komen er snel weer mooiere tijden aan! Wilde even zeggen dat ik het super stoer van je vind dat je er in je eentje op uit gaat, en daar mag je inderdaad trost op zijn! Alvast veel plezier in Gent, mocht ik een keer iets voor je kunnen betekenen laat het dan vooral weten.

 4. Wat tof dat je in je eentje naar Gent gaat, echt super stoer!

 5. Wat supergaaf dat je naar Gent gaat! Lijkt me een heel mooie stad, en ook superleuk dat je Silke gaat ontmoeten. En wat is je horloge prittie!<3

 6. Ohhh nee wat vervelend dat het allemaal niet zo lekker gaat… dat inmiddels-ex-vriendje-nieuws had ik ook even gemist. Volgens mij ben je nu wel heel goed bezig aan/met jezelf! Liefs en veel plezier in Gent alvast!

  1. Kan kloppen, want het is nog niet zo lang zo. En ik wilde er niet teveel op in gaan op het internet verder (: Gelukkig is alles oké en hebben we nog veel contact! Liefs!

 7. Veel plezier Stella – ‘LET IT GOOO’ zou Elsa zeggen. Volg je hart XX

 8. Liefste krullenbol! Wat een mooi horloge heb je om, hihi, super leuk (en helemaal verdiend) dat je zo’n toffe samenwerking kon aangaan :D en ‘k vind het echt een heel mooi exemplaar! Trouwens, je mag echt wel trots zijn op jezelf dat je er zo alleen op uit trekt hoor, ik weet niet of ik het je zou kunnen nadoen! We gaan er een fijne tijd van maken :) Enne, spijtig van jij en Lars, als je behoefte hebt aan een babbel mag je me altijd een berichtje sturen hé! Knuffel!

 9. Wat jammer dat je relatie stukgelopen is… Hopelijk voel je je snel weer beter!
  Ik woon niet zo heel ver van Gent, dus mocht je tijd hebben in je programma, dan kunnen we misschien ook eens afspreken als je daar zin in hebt? :)

  1. Lief van je! Vind je het goed als ik het daar eventjes aankijk? Het was natuurlijk wel een beetje de bedoeling om er een solo tripje van te maken, dus als ik dan 1 avondje al samen met iemand ben en een andere dag/avond ook, dan valt dat hele idee een beetje weg, hihi. MAAR, neemt niet weg dat het me heel erg leuk en gezellig lijkt! Zullen we anders even nummers uitwisselen? Ik stuur je een mailtje! (: Liefs!

 10. Ik vind het geweldig dat je terug met hen in zee bent gegaan. Ik ben zelf een grote fan van DW en ben al een tijdje aan het piekere of ik nog een nieuwe zou nemen. Ik denk dat ik nu wel over de streep ben getrokken ?

Geef een reactie

Sluit Menu