Het verhaal achter mijn statement

Tas Duifhuizen 0A statementthe communication of an idea, position, mood or identity through something other than words. Nu ben ik echt een woordenmeisje, dus hé hoe doe je zoiets? Iets waar je voor staat of wat je mooi vindt uitdrukken zonder woorden. Dat is voor mij al snel: kleding en accessoires. Weten jullie nog dat ik dit artikel schreef? Ik vertelde jullie dat mijn stijl veranderde, dat ik vroeger bijvoorbeeld ontzettend veel armbandjes droeg, maar sinds een tijdje over ben gegaan op horloges. En laten we nu weer zo’n stijlshift gaan maken. Of nou ja, ik. Want ik heb een nieuwe statement piece waar ik jullie graag over wil vertellen.

Een statement voor een nieuwe start 

Vroeger, toen ik nog schattig was en naar de middelbare school ging, wilde ik het liefst elk jaar in september een nieuwe tas. Waarom? Ik houd van een nieuwe start – en ik wilde die nieuwe start dan helemaal perfect hebben. Nieuwe outfit, nieuwe agenda, nieuwe etui, nieuwe pennen, al mijn boeken mooi gekaft. Oh ik kon echt wegkwijlen bij nieuw. Nog niet lelijk en verprutst, weet je wel. Ik droeg al-tijd handtassen though, want op de middelbare schoon zijn rugzakken niet echt ‘cool’. Althans, dat is wat ik toen dacht. Dus ik elk jaar naar de Invito om een duizend-in-een-dozijn tas te kopen waar heel de school mee liep en die na een paar keer door de regen fietsen alweer compleet uitgezakt en lelijk was. Maar hé, BLIJ dat ik ermee was jongens.

Tas Duifhuizen 1

Statements überhaupt

We moeten het naast tassen ook even over statements in het algemeen hebben. Ik ben namelijk echt een statement kinda gal. Elke periode sluit ik af of begin ik met een tastbaar statement. Toen mijn ex mij dumpte, bijvoorbeeld. Toen kocht ik een prachtig kettinkje om een periode af te sluiten en iets te hebben om me te herinneren aan al het positieve wat deze nieuwe periode me kon gaan brengen (zweef zweef).

Rugzakken liefde  voorbij?

Terug naar de tassen. Ik droeg vroeger nooit rugzakken, maar dat heb ik de afgelopen jaren goed ingehaald. Ik draag nu zo’n twee jaar al geen enkele andere tas meer dan of mijn Hershellrugzak of mijn Fjällrävenrugzak. Toen deze samenwerking met Duifhuizen zich voordeed, dacht ik echt: “Jongens, dit is het moment”. Toevallig hebben andere bloggers meegedaan aan de rugzakken campagne van Duifhuizen, wat echt HEEL leuk was. Ik heb zo veel prachtige rugzakken voorbij zien komen in de blogwereld. Het leek trouwens wel voorbestemd te zijn dat ik nu deelneem aan een andere campagne. Niks geen rugzakken, maar echte statement bags! Daarmee stap ik ook weer eens uit mijn comfortzone – waar ik de laatste tijd al zo vaak mee bezig ben (klik).

Tas Duifhuizen 2

Mijn nieuwe liefde

Heel lang geleden, toen ik nog maar net kwam kijken in de blogwereld, zag ik de Little Frankie van Oh My Bag af en toe langskomen. Ik maakte veel mentale foto’s en hoopte dat ik ooit in het bezit zou mogen zijn van zo’n tas. En je raadt het al: door deze campagne bij Duifhuizen had ik het grootste geluk van de wereld. En nu heb ik een prachtig nieuw statement in mijn bezit! Nadat ik even wat dansjes had gedaan van blijdschap, heb ik hem alvast ingericht met wat spulletjes. Hij voelt fijn, draagt fijn en alles wat ik nodig heb op een ‘normale’ doordeweekse dag past er in! De tas is gemaakt van ecologisch leer, wat ik echt een MEGA fijn idee vind. Ik wil daar sowieso steeds meer mee bezig gaan zijn, dus dit is een mooi begin. Duifhuizen heeft trouwens op hun website een aparte pagina waar ze alle tassen showen die duurzaam en/of fair trade zijn. Dat vind ik een mooi en belangrijk initiatief – dan hoef je het niet zelf op te zoeken of iets duurzaam, ecologisch en/of fairtrade is of niet!

Dank jullie wel Duifhuizen, voor deze geweldige tas. Ik ben er ontzettend blij mee! Liefs, Stel.

Deze post heeft 6 reacties

  1. Woehoew, leuk dat je ook een tas mocht uitkiezen :D En je hebt echt een heeeeele leuke genomen! Veel plezier ermee :D

  2. O wauw Stel! Wat een prachtige statement bag. Serieus! En weetje dat ik hem heel goed bij jou vind passen?! Echt een tas voor Stel de girlboss. Serieus en sexy ❤️

  3. Je tas is echt prachtig! Ik hou van de tassen van O my bag. Ik kocht laatst een Fly Violet en ben daar zo enorm blij mee!

Geef een reactie

Sluit Menu