Mondetmoi 2.0

Lieve allemaal!

Sorry voor de chaos hier! Ik ben heel hard mijn best aan het doen om met mijn alles behalve technische breintje -gelukkig met hulp van allemaal lieve medebloggers- deze reis van Blogger naar WordPress tot een succes te maken. Wat een dure taal, jongens en meisjes. Koeken en peren. Ofzo. Appels en peren? Ik heb geen idee wat dit moet gaan worden, en hoe ik dit allemaal moet gaan doen. Als jullie tips hebben, of steun willen betuigen; GRAAG.

Liefs, Stel.

Deze post heeft 13 reacties

 1. En had ik nou net jouw blog ontdekt… ik was aan het lezen en ineens was ie weg! Maar je bent dus alles aan het omzetten haha. Je schrijft leuk!

  1. Oh, echt?! Ah, sorry! Ik wilde hem graag online houden terwijl ik hieraan ging sleutelen, maar voor ik het wist was ‘ie foetsie. Ik beloof snel weer schrijfsels online te zetten. Dankjewel, lief!

 2. Aaaah joepie eindelijk niet meer dat stomme comment-systeem :P
  Succes met bouwen en zo, komt helemaal goed! <3

  1. Wiehieee! Ik wist serieus niet dat dat zo vervelend was voor veel bloggers! Ik ben nu al blij met de overstap; nu alleen nog een beetje aan het thema frutselen (of naja, eerst een thema uitzoeken!). Dankjewel! <3

 3. Je bent toch niet alles kwijt?
  Als je hulp nodig hebt dan mag je me altijd even een mailtje sturen!

  1. Nee, gelukkig niet. Mijn Blogger blog bestaat nog met mijn oude blogspot domein, zeg maar (: Ik denk dat ik inderdaad wel wat hulp kan gebruiken, dankjewel! Lief!

 4. Oehh ziet er onwijs gaaf uit zeg, succes nog hihi<3
  X Emma

  1. Ach, dankjewel! En ik maar boos doen op mezelf omdat het er zo saai en leeg uit ziet zo, hihi. <3

 5. Hey Stella! Tof dat je de overstap gaat maken. Dat levert vast weer inspiratie op voor een aantal artikelen. Succes ermee!

Geef een reactie

Sluit Menu