Ik stop even

Lieve allemaal! Nou komt het hoor: ik stop even met bloggen. Om maar gelijk met de deur in huis te vallen. Ik merk dat ik de laatste tijd artikeltjes typ om ‘iets te typen te hebben’. En vaak is het negatief-erig. Dat is iets waar mijn mama me op wees, en wat ik zelf ook wel kan beamen. Ik ben gek op bloggen, maar het wil de laatste tijd niet zo. Niet zoals ik het zou willen, in ieder geval. Ik ga nadenken over hoe ik het dan wel zou willen; waar ik de focus op wil leggen, waar ik over wil schrijven. Waarschijnlijk voelt een hele week niet bloggen al als een eeuw, dus echt lang zal ‘t stiekem vast niet duren. Maar, ik wilde het wel eventjes zeggen. Er is dus niks met me aan de hand, alles komt goed, maar ik ga er even tussenuit om straks weer met frisse motivatie en inspiratie artikeltjes neer te pennen. O ja, enneh, mijn Glimlachmomentjes ga ik wel gewoon nog bijhouden, dus die komen sowieso online.

Veel liefde voor de leukste lezeressen (en lezers!).

Deze post heeft 16 reacties

 1. Succes met het hervinden van je bloginspiratie! Zelf vind ik dat je gewoon lekker moet bloggen wat en wanneer je wilt en je dus niet eens verplicht hoeft te voelen zo een blogje over dat je even stopt te hoeven plaatsen.

 2. Neem maar alle tijd die je nodig hebt! We zien het wel wanneer je terug verschijnt ;) .x

 3. Eigenlijk best een hele dappere keuze! Ik hoop dat het je goed doet en voor jezelf dingen rondom je blog een beetje op een rijtje kunt krijgen. En ik vind het fijn dat je glimlachmomentjes nog wel online komen!

 4. Jammer! Het zal voor jezelf ook vast moeilijk zijn om te beslissen. Maar het is goed dat je even de tijd neemt om na te gaan wat je nu precies wil. Je wil niet schrijven voor het schrijven, maar het moet echt iets voor je betekenen. Soms is het even nodig om te kijken wat je nu eigenlijk allemaal al hebt gedaan. Past het nog wel bij wat je wil bereiken. Zie het misschien als een mooi seizoen en dat je over een tijdje weer een nieuw seizoen begint? :) Neem rustig je tijd, geniet. Dan komen de ideeën vanzelf. Succes!

 5. Tof dat je zo’n keuze durft te maken. Heel veel succes met het terugvinden en nadenken. Het komt vast en zeker goed.

 6. Oh no, ik heb je pas net ontdekt! Hopelijk doet dit je goed en kom je volop inspiratie weer terug! :-)

 7. Dappere keuze! Doe wat goed voelt, wij wachten hier met smart op je! :D

 8. Wat een stoere keuze dit! Sowieso ben je het bloggen aan niemand verplicht (al voelt dat soms wel zo inderdaad..) en het zal je vast goed doen!<3 Wij wachten wel, hihi.

 9. Dappere keuze! Bloggen ben je aan niemand verplicht, dus houdt het vooral leuk voor jezelf. :) Succes meis. X

 10. Ik hoop dat het je fijne nieuwe inspiratie gaat brengen Stella! En heel fijn dat de glimlachmomentjes nog wel blijven komen:) Veel succes en liefs!

 11. Ahhh glimlachmomentjes blijft dus gelukkig gewoon ;) Succes!

 12. Spijtig dat je even stopt, maar ik hoop dat je snel terugkomt! Heel veel liefs :)

 13. Ik mis je artikeltjes nu al.

 14. Hopelijk helpt de blogpauze je om terug inspiratie te vinden! Ik kijk al uit naar je nieuwe blogjes! :)

 15. Ik vind dit jammer, MAAR ook heel goed! Wijs mens ben je :-) Gewoon even lekker pauze nemen en dan komt het vanzelf wel weer (en zo niet, dan niet, dan schrijf je gewoon een boek ofzo). Zoen!

Geef een reactie

Sluit Menu