In het zonnetje jullie, hup!

Vandaag, op de eigenlijk veel te commerciële dag van de liefde, wilde ik graag even die bloggers in het zonnetje zetten die mij werkelijk al-tijd weten te inspireren. En dan niet alleen op blogvlak, overigens. Ik bewonder deze meiden stuk voor stuk om verschillende redenen, en hoe fijn is het om een keertje mijn ‘dankbaarheid voor hun bestaan’ (jongens, wat heftig allemaal) te delen op mijn online plekje? Goed. Korte inleiding deze keer. We gaan gauw verder met het in de spotlight zetten van deze inspiring ladies.

Sandra van aroundsan.nl voor haar doorzettingsvermogen

San is, naast een onwijze leukerd, echt een doorzetter. Ze heeft het door haar gezondheid (die haar soms parten speelt) echt niet makkelijk, maar voor haar blogje (en eigenlijk alles in het leven) gaat ze voor de volle honderd procent. Ik heb zoveel bewondering voor haar commitment en positiviteit. Ze heeft mij ook echt weer mijn blogkriebels teruggegeven en ik ben daar super blij mee. Understatement. Daarnaast heb ik er ook echt een blogvriendinnetje bij, en dat is misschien nog wel het allerleukste! <3

Merel van degroenemeisjes.nl voor haar eigenheid 

Tegen Merel kijk ik stiekem best wel op, maar ik weet dat dat helemaal niet ‘hoeft’. Merel is zo puur en echt, en ik vind haar gewoon HEEL cool. Fangirling. Ze schrijft best lange artikelen, en op veel andere blogs vind ik dat soms lastig. Om er dan doorheen te komen en mijn aandacht erbij te houden, zeg maar. Maar, bij Merel heb ik daar echt zero problemen mee. Ze schrijft ZO herkenbaar en stelt zich vaak kwetsbaar op. Ik vind dat heel prettig, want daardoor is ze heel relatable en heb je echt het gevoel dat je iets van een goede vriendin zit te lezen. Daarnaast kan ze trouwens ook gewoon ECHT goed schrijven, trouwens. (En ik ben een pietsie verliefd op haar poezels. Je moet even op haar Instagram kijken hoor, dan weet je wat ik bedoel).

Nina van happyacorn.nl voor haar maaksels 

Als ik creatief even vastloop, bezoek ik de blog of Instagram van Nina. Ook Nina beschouw ik als één van mijn blogvriendinnetjes, al spreken en zien we elkaar niet heel vaak! Ik vind Nina’s kaartjes de allerleukste. Mijn muur hangt er vol mee – vind het altijd lastig om ze weg te geven, hihi. Ssst. Nina schrijft ook heel leuk – en ze maakt ook de mooiste gedichtjes. Nina is echt zo’n zacht en oprecht lief persoon, en dat weet zij door te laten stralen in alles wat ze maakt.

Johanne van apinchofjo.com voor haar schrijfstijl 

Johanne’s blog ken ik eigenlijk nog maar een weekje of twee, maar god wat kan ik altijd lachen om haar schrijfsels. Het grappige is dat we laatst besloten dat we elkaars schrijfstijl bewonderen. Waarschijnlijk herkennen we onszelf in elkaars zinnen, of zo, want eigenlijk hebben onze schrijfstijlen en de manier waarop we humor in onze teksten verwerken best veel van elkaar weg. Als je wil lachen en herkenbare schrijfsels leuk vindt, moet je echt even een kijkje gaan nemen.

Lauriëtte van wishflower.nl voor haar bloglooks

Laurie is ook een blogvriendinnetje! Laurie (zo noem ik haar dus altijd) en ik kennen elkaar al 3 (!) jaar, en zij is het brein achter de looks en de hele werkende backstage van mijn blog. Ik ben nog elke dag ZO dankbaar en blij als ik mijn blogje open en ik zie de uitstraling ervan. Ik heb nog steeds het gevoel dat het zo goed bij me past, en schrijf extra graag mijn artikelen als ik bijvoorbeeld vind dat mijn foto’s er mooi bij passen allemaal. Anyways, Lauriëtte schrijft tegenwoordig wat minder, maar haar artikelen zijn altijd mooi vormgegeven en heel goed gestructureerd. En hebben jullie haar blog wel eens bewonderd? Alles klopt en past bij elkaar en SMELT. Ik vind hem echt prachtig!

Silke van bysilke.be voor al haar leuke foto’s 

Ook Silke heb ik een keer in levende lijve mogen ontmoeten, en wat hebben we toen een gezellig middag gehad in Gent. Silke en ik vinden altijd dat we eigenlijk praktisch hetzelfde zijn, maar dan ben ik de Nederlandse en zij de Belgische versie, haha. Silke kan prachtige foto’s maken. Ze heeft daar ook een speciaal Instagramaccount voor, en ik kijk altijd mijn ogen uit. MAAR: Ze plaatst ook elke week fotodagboekjes met ZO veel verschillende foto’s. Ik vind het zo knap dat ze er altijd aan denkt om foto’s te maken voor haar blog! En het is ook al-tijd leuk om naar te kijken.

Hebben jullie inspiratiebronnen waar ik vanaf moet weten? Liefs, Stel. 

Deze post heeft 11 reacties

  1. Haha ja die heb ik voor mij ben jij die persoon die mij kriebelt om terug achter dat scherm te kruipen. Ook jij mag op deze speciale dag even in de spotlight gezet worden he ?.

    1. Ah dat vind ik echt super leuk om te horen, dankjewel! Veel liefs en fijne Valentijnsdag <3

  2. Ahh superlief dit! Dankjewel Stella! En ik vind het zo leuk dat je je blogkriebels weer terug hebt gevonden, ik geniet ervan! :-) :-) :-) X

  3. Nou zeg, wat lief!! Dit maakt m’n dag helemaal! En insgelijks, want ja, zoals je al zei: eigenlijk schrijven we best wel hetzelfde ?. Fijne Valentijnsdag! X

  4. Zo tof dat je ook per blogger iets heel specifieks leuk vindt en dat aangeeft ^^ ik kan me in alles vinden en vind het ook stuk voor stuk leuke blogs om te volgen!

  5. Jij lieve Stelllll! <3 Wat zeg jij lieve dingen zeg, dankjewel! En jaaaa, ik ben het eens met dat laatste wat je zegt. Dat is nog wel het alllllllllerleukste! De andere blogs die je noemt vind ik ook stuk voor stuk heel tof. Wishflower ken ik pas sinds kort – door jou! – en dat vind ik ook écht een inspirerende blog. Silke blijft hoe dan ook altijd ook een groot favoriet van mij, al van begin af aan. Verder bewonder ik jou en jouw blog enorm om jouw unieke ideeën, mooie teksten en het persoonlijke wat jij in al je blogjes gooit. :)

  6. Oeh een aantal blogs ken ik al, maar ook een paar niet! Die ga ik zeker checken!!

  7. Heel lief dat je bij iedereen iets persoonlijks hebt geschreven! De meeste blogs kende ik al, maar de blogs die ik nog niet kende ga ik even bezoeken :)

  8. Oehh leuk artikel en een leuke manier om ook weer andere bloggers te ontdekken, ik ken ze namelijk allemaal niet!

Geef een reactie

Sluit Menu