Kletsun #29

Op dit moment gaat het wel, maar men ik heb de hele dag plat gelegen. Ik voel me zo ontzettend beroerd. Ik heb last van een vastzittende verkoudheid -denken we-, en daarom hoofdpijn, vastzittende hoest en gewoon algehele beroerdheid. Ik heb net wat kunnen eten, en mijn huisgenootje was ook zo lief om me de helft van haar groentesoepje te geven. Lars komt me zometeen halen; dan ga ik lekker naar huis. Ik vind het zo lief dat hij me wil komen halen, want in de trein zitten is echt geen optie nu. Bleh. Ik heb dus een griepje. Vandaag uitgeziekt, morgen uitzieken, en dan hopen dat ik op woensdag weer beter ben, want hé dan is het tijd voor mijn tweede singer songwritercursus. Dus we gaan er gewoon vrolijk vanuit dat mijn super sterke cellen de ziektekiemen hebben verslagen woensdag. Oke? Oke.

Kletsun

Ziekjes dus

Gelukkig ben ik echt heel weinig echt ziek. Woei! Ik heb wel vaak hoofdpijn, maar voor de rest ben ik best een lucky bird en ben ik niet vaak ziek. Ik baal wel echt, want ik had ten eerste best belangrijke colleges, en het was vandaag (maandag) echt mooi weer. Ik had zo graag lekker naar buiten gewild, maar ik kon me amper omdraaien in m’n bed. Nu gaat het wel even, dus kan ik rechtop zitten en lekker even typen. Ik vind het ook zo fijn dat Lars me wil komen halen en me vervolgens thuis brengt. That’s what love is. Ik hoop dat ik me beter voel zodra dit online staat. O ja, en ik zette het op Twitter, en kreeg veel lieve beterschapberichtjes. Dank jullie wel nog <3.

 Een leuk idee waar ik jullie hulp bij nodig heb

Ik heb een nieuwe richting bedacht voor mijn blogje. Dat wil ik uit gaan werken. Misschien komt daar zelfs een nieuwe naam bij kijken. Ik heb het allemaal vandaag -ziek op de bank heeft nog wel een soort minivoordelen- een beetje bedacht en ben er heel enthousiast over. Ik wil het het liefst nog niet zomaar aan de grote klok hangen, dus schrijf ik alles op en probeer het concept rustig uit te werken. Het allerliefst wil ik dit idee graag met jullie delen. Dus, mocht je willen weten waar ik het over heb, en tijd & zin hebben om mij te adviseren en erover te kletsten via de mail -of in real life, dat mag ook altijd- stuur me dan alsjeblieft een mailtje ’cause I need your opinion!

Lentekriebels

Dit weekend schijnt het heel fijn weer te worden. En oh men, ik kan niet wachten. Zeker als ik zo op bed lig met mijn witte toet, mijn beroerde gevoel en futloze lichaampje. Ik wil zo graag in het zonnetje zitten met een lekker koel drankje. Vitamine D opslurpen, YES. Ik krijg ook weer zin om van alles op te pakken. Gezond(er) eten, sporten, naar buiten, mijn blog dus een beetje nieuw leven inblazen, mensen zien, leuke dingen plannen, de natuur in met Lars, en ja, ook schoonmaken en opruimen. Ohhh en jonge diertjes, jaaaa. Door mijn griep ben ik niet naar de informatieavond gegaan van het dierenasiel, waar ik vrijwilligerswerk wil gaan doen. Nu moet ik nog een maandje extra wachten. Gelukkig zijn er straks ook weer veel dieren buiten om wat extra aandacht te geven!

Hoe is het met jullie? Liefs, ziekige miep.

Deze post heeft 6 reacties

  1. Heel veel beterschap! En wat leuk dat je een project wilt gaan doen waar je je lezers bij wilt betrekken! Ik ben benieuwd wat het gaat zijn :)

  2. Aaah ik hoop zo dat je je inmiddels beter voelt!! En súper benieuwd naar je ideetje…! Zo heeft ziek zijn toch nog wat kleine voordelen inderdaad!;) liefs!

  3. Oehh wat tof zeg, zo’n projectje, ik ben zo benieuwd! Beterschap nog Stel!

  4. Jij zegt ‘nieuw project’ en ik sta te stuiteren. HOERA voor nieuwe projecten, ideeën en dromen. Ik vind het altijd leuk om mee te denken al is het alleen al omdat ik zo nieuwsgierig ben ;)

  5. (Steeeella, je kaartje op mijn postvak.. you made my day! Zo zo zo leuk!)

Geef een reactie

Sluit Menu