Kletsun #32

StellaStiekem ben ik jullie een beetje voor de gek aan het houden, want de foto hierboven is er eentje van een jaar geleden. Giechel. Mijn haar is daar echt licht, valt me nu op. Stiekem vind ik dat wel heel mooi, dus laten we hopen dat mijn haar ook dit jaar weer lichter wordt door de zon. En dat ik nog meer van deze vreemde, big smile foto’s ga maken. En streepjestruien ga dragen. En dat soort fijne dingen. Dit weekend -ik schrijf dit op 30 maart, joehoe, throwback– schijnt het heerlijk weer te worden, en ik ben nu al aan het bekokstoven waar ik Lars mee naartoe ga slepen. Ik denk het strand. Hallo fijne, hoofd-leeg-makende strandwandeling. Romantisch, ook. Fijn. Zin in.

Personal update

Het gaat goed met mij! Eigenlijk echt heel goed! Ik ben heel erg bezig geweest met mijn maandelijkse doelen dingen van maart, en ook het minderen met suikermijn bloglook change en de inspiratie rondom mijn nieuwe rubriek Get it girl. En laat ik daar nou eens echt mega blij van worden. Ik doe leuke dingen, mijn uni-dingen gaan goed, ik kijk veel inspirerende filmpjes, lees leuke boeken, en voel me heel happy in mijn relatie met Lars. Ik ben met pasen bij opa en oma geweest, wat me ook heel blij heeft gemaakt. Eigenlijk doe ik veel dingen die me blij maken en timmer ik ook echt een soort ‘aan de weg’ om happier te zijn. En hé, het feit dat het langer licht is en dat het zonnetje zich wat vaker laat zien helpt ook HEEL erg.

 Brillenmiep

Jep, inmiddels heb ik mijn bril (zie hier een foto). En ik ben er mega blij mee. Het leuke is: sommige mensen valt het niet eens op dat ik een bril op heb. Ik krijg veel complimentjes, en ze zeggen dus best vaak: “Oh, hij past zo goed bij je gezicht dat het me niet eens echt opviel!”. LEUK. Ik merk wel dat mijn hoofdpijn helaas niet weg is gegaan. Dat betekent in ieder geval dat ik de oorzaak daarvan ergens anders moet zoeken. Jammer, maar helaas. Toch voelen mijn ogen wel een soort ‘rustiger’ aan nu ze wat hulp krijgen van mijn glazen. Ik ben stiekem wel ergens een soort ‘bang’ dat mijn ogen nu lui worden, en steeds meer sterkte nodig gaan hebben. Eerlijk gezegd zit ik er niet op te wachten dat ik straks echt niets kan zien zonder bril. Ik heb hem nu vrijwillig elke dag op, maar het idee dat ik hem ook nog af kan laten is wel prettig.

Mijn kaartjesproject, en alternatieven?

Een tijdje geleden vertelde ik jullie enthousiast dat ik vaak studeer in een leuk tentje in Leiden, waar je kaartjes kunt kopen, schrijven en versturen. Ik heb inmiddels meerdere kaartjes naar sommigen gestuurd, maar er nog geen eentje terug. Gelukkig weet ik van veel van die meiden dat daar een goede reden voor is, en weet je? Eigenlijk maakt het ook niet uit, want ik vind het sturen van de kaartjes VEEL belangrijker dan er ook een paar terugkrijgen. Toch wil ik graag wat meer contact met jullie hebben, of zoiets. Hebben jullie leuke ideeën? Zal ik een keertje een soort diner organiseren? Of zullen we straks in de lente een keer blogger-meeting-picnick doen? Wie heeft er ideeën? O ja: zou je graag een kaartje willen krijgen van mij, schroom dan alsjeblieft niet om hier te klikken en je adres naar mij te mailen!

Het minderen met suiker project

Nou jongens, ehhhh, het is nog niet bepaald een succes. (Giechel). Ik zeg dit eventjes omdat het misschien lijkt alsof ik ‘mega goed bezig ben’ met gezond doen, maar ik wil ook eerlijk zijn en zeggen dat het allemaal niet zo is als het lijkt. Ik kan stiekem wel een beetje om mezelf lachen, eigenlijk. Ik wil het wel weer oppakken hoor, maar ik heb het misschien uiteindelijk ongeveer 5 dagen volgehouden? Zo sukkelig. Maar hé, ik ga het ‘gewoon’ weer proberen. Geen chocola, geen chocopasta op brood.. Oef.. Wish me luck. Iemand tips op dit wat beter vol te houden? Hihi.

Veel liefs, Stel. 

Deze post heeft 12 reacties

 1. Heerlijk om zo even een update te krijgen Stel. Fijn om te lezen dat het zo goed met je gaat. En ik vind eigenlijk dat we snel moeten afspreken, vind je niet? X

  1. I totally agree! Ik hoop dat het met jou ook goed gaat <3 Wist je dat er toch weer een jaar voorbij is gegaan inmiddels? SLECHT. Stuur jij mij even een appje? Ik ben veel nummers kwijtgeraakt toen ik een aantal maanden geleden mijn telefoon in het water heb laten vallen -oeps-. Liefs!

 2. Zodra ik een kaartje van jou zou krijgen, zou ik eentje terug sturen! :)

  1. Ik ben sinds de vorige kaartjes niet meer bij Francobolli geweest, maar je staat nog altijd op het lijstje! (: Liefs!

 3. Mijn hemel wat word ik blij van jouw blije hoofd zo boven deze post <3

 4. Ondanks dat ik niet weet of ik zou durven/mogen komen vind ik het idee van een picknick echt heel erg tof! :-)
  Ik word zo blij van je posts. Geen idee waarom precies, maar je schrijft zo leuk. Het maakt me vrolijk.
  Liefs

 5. Hahaha ik moet elke keer zo om die giechel lachen. Dan zie ik voor mij dat je een heel erg gek gezicht trekt ;-) Sorry daar dus voor! En jou ontmoeten?! Hallo! Daar zeg ik dus echt geen nee tegen! Kom maar op met dat diner of high tea (lekker met dat suiker vrij eten haha) of -vul maar in een activiteit met veel eten-… Je hebt mij helemaal vrolijk gemaakt topper! Jeej! Giechel terug ;-)

 6. Oeh dat is zo nice, als je bril gewoon goed bij je past! Ik moet zeggen dat ik dat ook wel vaak heb, dat ik niet weet of mensen nou altijd al een bril hadden of juist niet als het me eenmaal opvalt (voel ik me dan stiekem wel een beetje schuldig over, haha).

 7. Ik vind het echt heel fijn om updates te krijgen van je leven hoor Stel hihi. Niets van aantrekken he van die reacties, okiedo? Je bent goed bezig girlie, hopelijk gaat je hoofdpijn snel weg. Drink je genoeg water? Het is de enige reden die ik kan bedenken.. Enne ik ben voor een meet hoor! Maar dat zal misschien wat ver zijn.. Wij moeten ook eens meeten hé! Liefss!

 8. Wat leuk dat je je zo goed voelt tegenwoordig! Uiteindelijk is dat toch het belangrijkste he! En als je dan eens wat meer suiker naar binnen speelt maakt niet zo veel uit, toch ;) hihi

 9. Oeh wat een update! Aller eerst wil ik even zeggen hoe mooi ik je nieuwe lay-out vind. Wauw! De blauwe kleur is zo’n mooie blauwe kleur (snap je? Niet alle blauwe kleuren zijn mooi haha). Ik ben echt helemaal fan van deze lay-out! En dan: wat leuk om te horen dat het goed met je gaat én dat je een bril hebt? Leuk! Wel balen dat je hoofdpijn hier niet van weggaat.. Misschien heb je eens een goeie dosis warme zon nodig? Helpt bij mij toch als ik wat hoofdpijn heb. En dan nog iets: geen chocola? Ik wens je echt heel veel succes meid.. geen idee wat ik zonder chocola zou doen hihi, mopje! Ik denk de enige manier om het vol te houden is om het week per week te bekijken? Elke week dat je dit hebt overwonnen, kan je iets leuks gaan doen? Of je trakteren op iets lekkers (anders dan chocola natuurlijk hehe). Ik duim alvast voor je! X

 10. Zo fijn om te lezen dat je happy bent! Je hebt mijn brief toch hopelijk wel binnen inmiddels?

Geef een reactie

Sluit Menu